П`ятниця
29.03.2024
17:30
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/4/00188981.jpg
Еклери із заварним кремом
/_pu/4/31954708.jpg
Кекс на майонезі з родзинками
/_pu/2/83967789.jpg
Салат із крабових паличок з кукурудзою класичний
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Кекси і маффіни


Капкейкі на Кока-Колі

Популярні капкейкі на Кока-Колі виходять дуже м'якими і «повітряними», з шоколадним смаком і ідеальної пористою структурою. Газований напій в парі з розпушувачем дає приголомшливий результат - тісто в процесі випікання відмінно піднімається, стає неймовірно ніжним і пухким, зовсім не сухим!

Оформити такі капкейкі можна будь-яким густим кремом і різноманітними кондитерськими посипаннями. У нашому прикладі буде класичний «дует» м'якого сиру і вершкового масла, доповнений шоколадною крихтою.
 
Складові:

Для тесту:
  • Кока-Кола - 60 мл;
  • какао-порошок - 10 г;
  • сіль - пучку;
  • яйце - 1 шт .;
  • цукор - 50 г;
  • вершкове масло - 50 г;
  • борошно - 75 г;
  • розпушувач - 1 ч. ложка.

Для крему:
  • вершковий сир - 150 г;
  • вершкове масло - 50 г;
  • цукрова пудра - 50 г;
  • ванілін - на кінчику ножа.

Для декору:
  • темний шоколад - 10 г.


Капкейкі на Кока-Колі рецепт з фото

Як приготувати капкейкі на Кока-Колі

Яйце з'єднуємо з пучкою солі і відразу всієї порцією цукру. Збиваємо до пишної піни.
 

Борошно змішати з какао і розпушувачем, просіваємо. Вводимо сухі компоненти до цукрово-яєчної суміші, збиваємо до однорідної консистенції. 
 

Відкриваємо Кока-Колу, відміряє потрібну порцію і вливаємо до борошняної масі. Ретельно розмішуємо. Смак Кока-Коли в кексах відчуватися не буде - в даному випадку газований напій використовується тільки в якості додаткового розпушувача.
 

В останню чергу вливаємо розтоплене і охолоджене масло, перемішуємо. 
 

Розподіляємо досить рідке тісто за формами (інгредієнти в рецепті розраховані на 5-6 маленьких капкейков). Наповнюємо ємності наполовину, так як кекси на Кока-Колі помітно піднімуться. 
 

Випікаємо при 170 градусах близько 20-25 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою або сірником (вона повинна бути сухою). Кекси остаточно охолоджуємо, а потім витягуємо з форм.
 

Оформимо капкейкі на Кока-Колі стандартним кремом. М'яке масло збиваємо до пишності, додаємо пудру, ванілін і кімнатної температури сир. Змішуємо інгредієнти міксером до однорідності.
 

Розміщуємо кожен кекс в паперовий гофрований вкладиш. Крем перекладаємо в кондитерський мішок і наносимо на випічку невеликою гіркою. Прикрашаємо десерт натертим шоколадом. 
 

От і все! Капкейкі на Кока-Колі готові! Приємного чаювання!



Категорія: Кекси і маффіни | Додав: 22.04.2018
Переглядів: 841 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024