Четвер
02.05.2024
13:54
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
/_pu/3/97517744.jpg
Медовий торт із заварним кремом
/_pu/4/90952899.jpg
Шоколадне тістечко з апельсином
/_pu/2/90576004.jpg
Оселедець під шубою класична
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » Супи з рибою та морепродуктами


Юшка з сьомги

З однієї червоної риби можна приготувати відразу кілька страв, наприклад, можна зробити смачні стейки сьомги, запечені в духовці або посолити сьомгу будинку . При цьому залишки у вигляді голови, хвоста і т.д. можна вдало «утилізувати», приготувавши наваристий суп. Апетитна вуха з сьомги вдало впишеться в сімейний обід, перетворивши звичайний прийом їжі в затишні посиденьки. Це нескладне перша страва має дивовижну ароматом і чудовим смаком. Давайте ж дізнаємося як приготувати юшку з червоної риби.

Інгредієнти у розрахунку на трилітрову каструлю:
  • обрізки сьомги - 500-600 г;
  • картопля - 2-3 шт .;
  • морква - 1 шт .;
  • велика цибулина - 1 шт .;
  • свіжий помідор - 1 шт .;
  • лавровий лист - 1-2 шт .;
  • перець горошком, сіль - за смаком;
  • зелень - невеликий пучок.

Смачна юшка з сьомги рецепт

Як приготувати юшку з червоної риби

1. У каструлю з обрізками сьомги наливаємо воду і чекаємо поки вона закипить. Для юшки відмінно підійде голова риби, хвіст, плавники, хребет, а також будь-які інші частини, що залишилися від приготування рибних страв. Отже, додаємо в кипляче рідина велику очищену цибулину, варимо бульйон при слабкому кипінні близько 20 хвилин. Не забуваємо періодично знімати білу піну. Паралельно нарізаємо очищені овочі: картопля - кубиками, моркву - тонкими кружечками. 
 

2. З бульйону виймаємо шматки сьомги, відкладаємо в окремий посуд. Цибулину теж витягаємо - вона вже віддала свій аромат, тому більше нам не знадобиться. Рибний бульйон проціджуємо через дрібне сито або марлю - так ми позбудемося непотрібних недоносків сьомги і зробимо супчик більш прозорим. Далі доводимо рибний відвар до повторного закипання, а потім відправляємо в каструлю овочеву нарізку разом із запашним перцем і лавровим листом. 
 

3. Варимо бульйон з овочами близько 15 хвилин. Тим часом акуратно відокремлюємо подост м'якоть сьомги від кісток, нарізаємо шматочками довільного розміру. 
 

4. Помідор нарізаємо тонкими часточками або невеликими кубиками, відправляємо в бульйон. Додаємо сіль за смаком. 
 

5. Слідом закладаємо підготовлену м'якоть сьомги. 
 

6. Продовжуємо варити суп при слабкому кипінні ще 3-5 хвилин. Далі закладаємо порубану зелень, знімаємо пробу, при необхідності досолити бульйон, після чого прибираємо свежеприготовленную юшку з вогню. 
 

7. Дозволяємо супчику близько 10 хвилин настоятися під щільно закритою кришкою, після чого розливаємо гарячу юшку по порційних ємностей і подаємо. Доповнюємо блюдо скибочками свіжого хліба і зеленню. 
 

Зігріває, з приємним ароматом юшка з сьомги допоможе підняти настрій в негоду, насичуючи організм корисними речовинами. Приємного вам апетиту!



Категорія: Супи з рибою та морепродуктами | Додав: 25.03.2018
Переглядів: 534 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024