Домашня кухня
Папрікаш з курки по-угорськи |
Салат Соняшник з чіпсами |
Курча тютюну на сковороді |
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0
|
|
У категорії рецептів: 5 Показано рецептів: 1-5 |
|
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Прихильники правильного харчування можуть поповнити свій кулінарний блокнот рецептом смачного і простого першої страви. Ніжний і в міру густий гарбузовий суп-пюре з вершками - вдале рішення для розвантажувальних днів, а також відмінний варіант для різноманітності повсякденного раціону.
Гарбуз - дивовижний плід, який не тільки має приємний смак, але і приносить величезну користь для організму без зайвих калорій. Насичений смаком, кольором і ароматом, гарбузовий суп з вершками підніме настрій, зробивши осіннє меню по-справжньому «сонячним» і пустим! |
Холодний овочевий суп - ідеальне блюдо в жарку погоду. Це відмінний легкий перекус, що насичує організм при мінімумі калорій! Сьогодні ми пропонуємо вам випробувати саме таке корисне і освеждающее блюдо - іспанська томатний суп гаспачо.
Інгредієнти будемо пюрировать за допомогою блендера, а отриману в результаті густу масу пропустимо через дрібне сито для отримання найбільш приємною консистенції. Підсумковий томатний суп обов'язково охолодити, а подавати гаспачо будемо, звичайно ж, з сухариками. |
Наваристий бульйон, приємний грибний аромат і насичений смак - все це об'єднує в собі поживний і апетитний грибний суп з вершками. Це елементарне блюдо ідеально впишеться в звичайне буденне меню і дозволить нагодувати всю сім'ю повноцінним обідом. Завдяки вершковому маслу (саме на ньому ми будемо смажити цибулю та печериці) і молочним вершкам суп набуває ніжний смак, а картопля надає необхідні для першої страви густоту, навар і додаткові смакові «відтінки». |
В пост і щодо розвантажувальні дні пропонуємо випробувати вегетаріанський варіант всім знайомого першої страви. Готуємо запашний пісний борщ з грибами без використання м'яса / птиці або навіть консервів. Зберігаємо стандартний набір овочів, традиційну заправку, насичений колір, густоту і незамінний часниковий аромат. Прямуємо класичним рецептом борщу , але без варіння бульйону, що істотно скорочує час готування.
Для додаткового навару і посилення смакових нот додаємо до першої страви смажені печериці. За бажанням порцію грибів та інших компонентів можна змінювати за смаком, але занадто сильно скорочувати дозування не рекомендується, адже від овочів залежить насиченість і концентрація бульйону. |
Пісні щі з свіжої капусти - блюдо, звичайно, не нове, а всім відоме і поширене. Проте, рецепт завжди актуальне, адже навіть непостящіеся часто з великим задоволенням готують цей апетитний овочевий бульйон.
Раніше щі без м'яса обов'язково варили з квасолею, яка робила перша страва більш наваристим і густим. Ми розглянемо сучасну варіацію, де свіжа квасоля замінюється консервованої, що значно скорочує час готування. |
|