Домашня кухня
Картопля по-селянськи в духовці |
Гаспачо (томатний суп) |
Салат зі свіжої капусти і огірків |
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0
|
|
У категорії рецептів: 7 Показано рецептів: 1-7 |
|
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Сьогодні ми розглянемо як зварити юшку в домашніх умовах. Це смачне і універсальне перша страва запросто можна назвати бюджетним, адже для його приготування зовсім необов'язково використовувати цілу рибу - її ми залишимо для інших рецептів, а в даному випадку пустимо в хід залишилися обрізки.
Збірна вуха відрізняється від рядової тим, що в її склад входить як річкова, так і червона риба. Яку саме рибу вибрати і в якому співвідношенні - вирішувати вам! Строгих пропорцій тут немає, все на розсуд кулінара! |
Сьогодні пропонуємо зварити пісний борщ з квасолею та кількою. Рибні консерви дарують знайомому блюду нові смакові «ноти» і підсилюють апетитний запах. Навіть без м'яса класичний борщ виходить насиченим, концентрованим і смачним!
Завдяки квасолі і стандартного набору овочів бульйон виходить густим і дуже ситним. А головна перевага рецепта - швидкість приготування! |
При мінімумі продуктів і часу готуємо насичений рибний суп, в якості головного інгредієнта задіявши баночку сайри або інші консерви. Тут годяться тунець, лосось, горбуша, скумбрія, сардини і т.д. Відмінна альтернатива класичної вусі, не менше ароматна і апетитна!
Рибний суп з консервів сьогодні приготуємо з морквяно-цибулевої засмажкою і картоплею. Від кількості овочів буде залежати концентрація готового бульйону - за бажанням порцію додаткових продуктів можна як збільшити, так і зменшити. Також можна зробити суп ще більш поживним, додавши до основного переліку інгредієнтів рис або вермішель. Отже, пропонуємо простий і досить ситний обід для тих, хто поститься в рибні дні, а також для всіх любителів риби. |
Готуємо ніжний, шовковистий сирний суп з креветками, ідеальний для ґрунтовного зимового обіду. Блюдо має насичений вершковим смаком, приємним ароматом і виходить досить ситним, незважаючи на мінімальний набір продуктів.
Рецепт підкуповує простотою і швидкістю приготування, адже відварюються морепродукти всього кілька хвилин на відміну від бульйонів на основі м'яса, птиці. Якщо ж ви з яких-небудь причин не їсте креветки, але любите сирні супи, пропонуємо звернути увагу на схожий суп з курячою грудкою . |
Кисло-гострий тайський суп том ям користується популярністю не тільки в Таїланді: це екзотичне перша страва зараз можна зустріти в меню азіатських кафе і ресторанів по всьому світу. Різновидів супу існує безліч: з морепродуктами, куркою, рибою, з кокосовим молоком або без і т.д. Однак незмінною складовою рецепта є гостра паста тому ям, яку можна знайти в спеціалізованому магазині або ж зробити самостійно, пішовши наш приклад. Суп, приготовлений за цим рецептом, звичайно відрізняється від оригіналу, так як адаптований до наших реалій і домашнім продуктам, але тим не менш виходить він дуже смачним!
Не забуваємо, що тайський суп не варять у великих кількостях як наш традиційний борщ. Том ям не підігрівати і не залишають на наступний день, тому по можливості готуйте стільки супчика, щоб ви і ваші близькі змогли з'їсти за один раз. |
З однієї червоної риби можна приготувати відразу кілька страв, наприклад, можна зробити смачні стейки сьомги, запечені в духовці або посолити сьомгу будинку . При цьому залишки у вигляді голови, хвоста і т.д. можна вдало «утилізувати», приготувавши наваристий суп. Апетитна вуха з сьомги вдало впишеться в сімейний обід, перетворивши звичайний прийом їжі в затишні посиденьки. Це нескладне перша страва має дивовижну ароматом і чудовим смаком. Давайте ж дізнаємося як приготувати юшку з червоної риби. |
Юшка по-фінськи - спокусливе і дуже апетитне перша страва з червоної риби. Від звичайної юшки з сьомгою цей супчик відрізняється додаванням вершків, які надають бульйону приємний відтінок, а також дивовижний ніжний смак.
Замість рибних обрізків, з яких ми звикли варити просту юшку , в даному випадку застосовується саме філе сьомги, також деякі особливості є і в технології приготування. Отже, не виходячи з дому, готуємо справжню юшку по-фінськи з вершками і тішимо рідних ситним обідом. |
|