Вівторок
16.10.2018
09:45
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви


У розділі рецептів: 33
Показано рецептів: 1-20
Сторінки: 1 2 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/0/88254476.jpgБорщ з квашеною капустою відрізняється від звичайного червоного борщу характерною кислинкою. Це перша страва має насичений смак і приємний аромат, від якого вмить розігрується апетит. Особливо популярний борщ з квашеною капустою в сезон пізньої осені або холодної зими, однак і влітку часом дуже хочеться приготувати це живильна перша страва.

Для бульйону вибираємо соковиту яловичину / свинину на кістці або ж готуємо більш легкий варіант - без м'яса.
М'ясні супи | Переглядів: 38 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/51783588.jpgТрадиційний борщ - це, мабуть, найкраще, що можна запропонувати на обід. Прекрасне перша страва зі стандартним набором продуктів ніколи не набридає, швидко насичує, зігріває і підходить навіть для святкового обіду. Густоту бульйону, як і набір спецій, запросто можна регулювати самостійно, а стандартний рецепт підлаштовувати під свої переваги.

Сьогодні ми докладно розберемо як зварити борщ з куркою. Головна перевага рецептури полягає в швидкості приготування в порівнянні з аналогом на бульйоні з м'яса. В результаті ми отримаємо насичене, апетитне і нехлопотно перша страва. Отже, готуємо чудовий борщ з куркою по пошаговому рецептом з фото.
Супи з куркою | Переглядів: 40 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/25993638.jpgСьогодні ми розглянемо як зварити юшку в домашніх умовах. Це смачне і універсальне перша страва запросто можна назвати бюджетним, адже для його приготування зовсім необов'язково використовувати цілу рибу - її ми залишимо для інших рецептів, а в даному випадку пустимо в хід залишилися обрізки.

Збірна вуха відрізняється від рядової тим, що в її склад входить як річкова, так і червона риба. Яку саме рибу вибрати і в якому співвідношенні - вирішувати вам! Строгих пропорцій тут немає, все на розсуд кулінара!
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 58 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/16808587.jpgПрихильники правильного харчування можуть поповнити свій кулінарний блокнот рецептом смачного і простого першої страви. Ніжний і в міру густий гарбузовий суп-пюре з вершками - вдале рішення для розвантажувальних днів, а також відмінний варіант для різноманітності повсякденного раціону.

Гарбуз - дивовижний плід, який не тільки має приємний смак, але і приносить величезну користь для організму без зайвих калорій. Насичений смаком, кольором і ароматом, гарбузовий суп з вершками підніме настрій, зробивши осіннє меню по-справжньому «сонячним» і пустим!
Овочеві супи | Переглядів: 41 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/71351327.jpgХолодний овочевий суп - ідеальне блюдо в жарку погоду. Це відмінний легкий перекус, що насичує організм при мінімумі калорій! Сьогодні ми пропонуємо вам випробувати саме таке корисне і освеждающее блюдо - іспанська томатний суп гаспачо.

Інгредієнти будемо пюрировать за допомогою блендера, а отриману в результаті густу масу пропустимо через дрібне сито для отримання найбільш приємною консистенції. Підсумковий томатний суп обов'язково охолодити, а подавати гаспачо будемо, звичайно ж, з сухариками.
Овочеві супи | Переглядів: 44 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/93632872.jpgСитний, густий і обволікає гороховий суп з копченостями - смачне, зігріваючий перша страва, сміливо конкурує з м'ясної солянкою і незамінним червоним борщем. Яскраві ноти і аромат створюють копчені реберця і смажений бекон, підсилює навар соковита морквяно-цибулевий пассеровка, а поживність крім бобів додає картопля.

Приступаючи до приготування, завчасно заливаємо горох водою, або вибираємо невеликий подрібнений продукт, який дозволяє обходитися без цієї процедури. Далі всього лише кілька простих маніпуляцій - і перед нами відмінний суп, ідеальний для осінньо-зимового періоду.
М'ясні супи | Переглядів: 49 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/54812358.jpgСьогоднішній наш рецепт для любителів домашньої кухні, де все просто і доступно. Пропонуємо вашій увазі універсальне перша страва для представників усіх вікових груп - гречаний суп з куркою. Тут немає ні грама екзотики, всі компоненти вдало поєднуються і доповнюють один одного, а смак отриманого в результаті курячого бульйону знайомий багатьом з самого дитинства. Наваристий і поживний суп з гречаною крупою, картоплею і куркою швидко насичує, спокушаючи ароматом і чудовим смаком.

Якщо ж ви віддаєте перевагу більш легкі варіанти перших страв, зверніть увагу на простий курячий суп без картоплі.
Супи з куркою | Переглядів: 56 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/37686153.jpgНаваристий бульйон, приємний грибний аромат і насичений смак - все це об'єднує в собі поживний і апетитний грибний суп з вершками. Це елементарне блюдо ідеально впишеться в звичайне буденне меню і дозволить нагодувати всю сім'ю повноцінним обідом. Завдяки вершковому маслу (саме на ньому ми будемо смажити цибулю та печериці) і молочним вершкам суп набуває ніжний смак, а картопля надає необхідні для першої страви густоту, навар і додаткові смакові «відтінки».
Овочеві супи | Переглядів: 54 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/05321004.jpgПоширений зелений борщ сильно відрізняється від свого червоного «побратима»: тут немає звичних для класичного борщу капусти і буряка, ці інгредієнти успішно заміняє щавель. Найчастіше можна зустріти й іншу назву блюда - зелений борщ, але по суті все це один і той же суп, з ідентичним набором продуктів і схожою рецептурою.

Отже, сьогодні в нашому меню апетитний зелений борщ зі щавлем і яйцем - рецепт з фото допоможе впоратися з приготуванням!
М'ясні супи | Переглядів: 50 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/11567601.jpgКласична окрошка на квасі - холодний суп, що складається з міксу овочів і ковбаси (або м'яса). Мабуть, це найпопулярніше блюдо в спеку, тому рецепт традиційної окрошки незмінно актуальний щоліта.

Сьогодні ми підкажемо початківцям кулінарам як готувати це просте російське страву. Так як суп у нас річний, не шкодуємо зелені - окрошка повинна вийти максимально соковитою і ароматною. Що стосується заправки, варіантів тут маса: квас, кефір, сироватка або навіть проста кип'ячена вода. У нашому прикладі ми віддали перевагу квасу.
М'ясні супи | Переглядів: 14 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/64480066.jpgОснова слов'янської кухні - класичний борщ з м'ясом - незамінне блюдо, яке як і раніше залишається затребуваним, навіть незважаючи на велику кількість всіляких нових рецептів. На фоні основної версії з'являються і різні інтерпретації, наприклад, борщ з куркою або різноманітні пісні варіанти.

Звичайно, кожна господиня готує це смачне блюдо по-своєму, застосовуючи особисті, придбані з досвідом кулінарні секрети, тому вести суперечки про правильність приготування борщу безглуздо. Як варіант, ми пропонуємо вам базовий рецепт, який в майбутньому може стати хорошою основою для експериментів!
М'ясні супи | Переглядів: 45 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/08285527.jpgДля ситного сімейного обіду готуємо апетитний курячий суп з рисом і картоплею. Бульйон доповнимо традиційним для перших страв набором овочів, базовими спеціями і обов'язково свіжою соковитою зеленню. Звичайно ж, овочевий склад для виготовлення супу ви завжди можете вибирати і доповнювати на свій особистий смак і розсуд.

А для різноманітності також пропонуємо вам випробувати живильний гречаний суп з куркою або простий курячий суп з вермішеллю на швидку руку.
Супи з куркою | Переглядів: 40 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/76452502.jpgВ пост і щодо розвантажувальні дні пропонуємо випробувати вегетаріанський варіант всім знайомого першої страви. Готуємо запашний пісний борщ з грибами без використання м'яса / птиці або навіть консервів. Зберігаємо стандартний набір овочів, традиційну заправку, насичений колір, густоту і незамінний часниковий аромат. Прямуємо класичним рецептом борщу , але без варіння бульйону, що істотно скорочує час готування.

Для додаткового навару і посилення смакових нот додаємо до першої страви смажені печериці. За бажанням порцію грибів та інших компонентів можна змінювати за смаком, але занадто сильно скорочувати дозування не рекомендується, адже від овочів залежить насиченість і концентрація бульйону.
Овочеві супи | Переглядів: 54 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/72641124.jpgСьогодні пропонуємо зварити пісний борщ з квасолею та кількою. Рибні консерви дарують знайомому блюду нові смакові «ноти» і підсилюють апетитний запах. Навіть без м'яса класичний борщ виходить насиченим, концентрованим і смачним!

Завдяки квасолі і стандартного набору овочів бульйон виходить густим і дуже ситним. А головна перевага рецепта - швидкість приготування!
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 43 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/64091266.jpgПісні щі з свіжої капусти - блюдо, звичайно, не нове, а всім відоме і поширене. Проте, рецепт завжди актуальне, адже навіть непостящіеся часто з великим задоволенням готують цей апетитний овочевий бульйон.

Раніше щі без м'яса обов'язково варили з квасолею, яка робила перша страва більш наваристим і густим. Ми розглянемо сучасну варіацію, де свіжа квасоля замінюється консервованої, що значно скорочує час готування.
Овочеві супи | Переглядів: 47 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/17602054.jpgПри мінімумі продуктів і часу готуємо насичений рибний суп, в якості головного інгредієнта задіявши баночку сайри або інші консерви. Тут годяться тунець, лосось, горбуша, скумбрія, сардини і т.д. Відмінна альтернатива класичної вусі, не менше ароматна і апетитна!

Рибний суп з консервів сьогодні приготуємо з морквяно-цибулевої засмажкою і картоплею. Від кількості овочів буде залежати концентрація готового бульйону - за бажанням порцію додаткових продуктів можна як збільшити, так і зменшити. Також можна зробити суп ще більш поживним, додавши до основного переліку інгредієнтів рис або вермішель. Отже, пропонуємо простий і досить ситний обід для тих, хто поститься в рибні дні, а також для всіх любителів риби.
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 41 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/53872406.jpgСьогодні в нашому меню ароматний, з впізнаваною обов'язкової кислинкою розсольник з перловкою і солоними огірками. Це перше блюдо радує відмінним смаком з першої ложки, зігріває, наповнює тонусом і бадьорістю. За рахунок легких кислуватих «нот» суп нагадує солянку, але виходить куди більш економним, адже в якості м'ясної складової рецепт обходиться тільки яловичиною, а при бажанні можна зробити бульйон і повністю пісним.

Густий, концентрований м'ясний відвар зі стандартним для перших страв овочевим набором вдало доповнюється ситної крупою і огірковим розсолом. Суп виходить наваристим, і ситним. Густоту бульйону, як і ступінь кислинки, тут можна довільно регулювати, змінюючи пропорції і коригуючи рецепт на свій лад.
М'ясні супи | Переглядів: 35 | Дата: 21.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/37314071.jpgГотуємо ніжний, шовковистий сирний суп з креветками, ідеальний для ґрунтовного зимового обіду. Блюдо має насичений вершковим смаком, приємним ароматом і виходить досить ситним, незважаючи на мінімальний набір продуктів.

Рецепт підкуповує простотою і швидкістю приготування, адже відварюються морепродукти всього кілька хвилин на відміну від бульйонів на основі м'яса, птиці. Якщо ж ви з яких-небудь причин не їсте креветки, але любите сирні супи, пропонуємо звернути увагу на схожий суп з курячою грудкою .
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 42 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/60013656.jpgЗбірна солянка з ковбасою особливо хороша після минулого застілля: зігріваючий м'ясної відвар з солоними огірками та оливками допоможе погасити похмілля, а також позбутися від неприємного відчуття тяжкості.

Цей кисло-солоний суп хороший і тим, що в хід можна пустити майже будь-які продукти, що залежалися в холодильнику. Рецепт збірної солянки - відмінна можливість застосувати копченості, що залишилися після святкової трапези, що, звичайно ж, не може не порадувати сучасних прагматичних господинь.
М'ясні супи | Переглядів: 45 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/15742363.jpgЩо поєднує одночасно перше і друге блюдо, суп гуляш по-угорськи з яловичиною та овочами виходить поживним і смачним. В цілому рецепт складається з декількох простих кулінарних прийомів: спочатку на маслі обсмажується цибуля, потім для додання яскравого відтінку додається паприка, далі йде м'ясо і поступово вводяться інші інгредієнти.

Ця страва відрізняється від звичного для нас «домашнього» гуляшу в першу чергу своїм складом, адже крім м'яса тут присутній картопля. Також різниця є і в сервіровці: угорський суп-гуляш традиційно подається разом з чипетке (шматочками тіста).
М'ясні супи | Переглядів: 48 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-33
Copyright MyCorp © 2018