П`ятниця
29.03.2024
00:56
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/3/99071761.jpg
Басбуса (арабська солодкість з кокосом)
/_pu/2/56549605.jpg
Королівська ватрушка
/_pu/0/56482784.jpg
Курячий шашлик в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти


Йогуртовий торт

Йогуртовий торт володіє дуже ніжною текстурою, має ефектний зовнішній вигляд і запросто прикрасить собою будь-який святковий стіл. Готується десерт дуже легко. Єдине, що потрібно враховувати - це час для застигання желейного шару, тому починати формувати торт необхідно не менше ніж за 6-7 годин до планованого застілля.

Верхній шар персиків в даному рецепті можна замінити вишнею, полуницею, чорницею і будь-якими іншими ягодами або шматочками фруктів. При будь-якому оформленні йогуртовий торт виходить красивим і смачним!
 
Складові:

Для бісквіта:
  • яйця - 2 шт .;
  • цукор - 75 г;
  • ванілін - пучку;
  • вершкове масло - 10 г;
  • борошно - 50 г.

Для йогуртовой начинки:
  • густий натуральний йогурт (без добавок) - 700 г;
  • цукрова пудра - 170 г (або за смаком);
  • ванілін - пучку;
  • желатин швидкорозчинний - 25 г.

Для оформлення:
  • персики консервовані - 5-6 половинок;
  • желе для торта - 1-2 пакетика.


Йогуртовий торт рецепт з покроковим фото

Як приготувати йогуртовий торт вдома

Готуємо бісквіт. Яйця засипаємо цукром, збиваємо приблизно 5-7 хвилин. В результаті яєчна маса повинна загуснути і помітно «підрости». 
 

Кидаємо пучку ваніліну і невеликими порціями просіюємо до збитих яєць борошно, вимішуємо від низу до верху до отримання однорідної текстури.
 

Масло розтоплюємо, охолоджуємо і потім вливаємо по стінці миски до тесту. Розмішуємо. 
 

Випікаємо бісквіт у формі діаметром 22 см. Температура - 180 градусів, час приготування - приблизно 20 хвилин. Готовий корж охолоджуємо. Роз'ємну форму прокладаємо пергаментом. На дно поміщаємо тонкий бісквітний корж, для просочення злегка поливаємо його сиропом від консервованих персиків. 
 

Йогурт з'єднуємо з пудрою і пучкою ваніліну. Ретельно розмішуємо. У нашому прикладі використовується натуральний йогурт без добавок (можна взяти і солодкий йогурт, але в цьому випадку порцію цукрової пудри потрібно значно зменшити, або зовсім виключити). 
 

Швидкорозчинний желатин заливаємо 100 мл гарячої води (не окропом), енергійно розмішуємо до розчинення порошку. Остужаем, періодично помішуючи. 
 

Вводимо розчинений желатин до йогурту, безперервно перемішуючи. Заливаємо желейної масою бісквітний корж і прибираємо форму в холодильник на 2-4 години (до застигання йогуртового шару). 
 

Персики нарізаємо тонкими часточками і по колу викладаємо на застиглий йогурт.
 

Готуємо по інструкції желе і заливаємо торт. Знову прибираємо в холодильник до застигання поверхні. Готовий десерт звільняємо від форми, акуратно знімаємо папір. 
 

Нарізаємо ніжний йогуртовий торт з персиками порційно і подаємо. Зберігаємо десерт в холодильнику (від тривалого перебування при кімнатній температурі желейний шар може почати підтавати). 
 

Приємного чаювання!



Категорія: Торти | Додав: 18.04.2018
Переглядів: 758 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024