Понеділок
17.06.2019
00:46
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Гарячі закуски


Домашній гамбургер

Домашній гамбургер виходить не тільки економніше покупного, а й корисніше, адже кількість приправ при власноручному виготовленні зведено до мінімуму. Звичайно ж, не можна назвати гамбургер низькокалорійної їжею, та й харчуватися кожен день фастфудом не рекомендується. Однак іноді дуже хочеться побалувати себе цій ситної і смачної закускою, тому пропонуємо подивитися як зробити домашній гамбургер, використовуючи підручні продукти. Ви можете строго слідувати кроків приготування, а можете що-небудь замінити або доповнити. Ніякої строгості в рецепті немає! Все на ваш смак і ваш розсуд!
 
Складові:
  • булочки для гамбургерів з кунжутом - 4-5 шт .;
  • яловичий фарш - 500 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • солоні огірки - 2-3 шт .;
  • цибулина - 1 шт .;
  • майонез - 100 г;
  • солодка гірчиця - 1 ст. ложка;
  • куркума - ½ ст. ложки;
  • салатні листя - 4-5 шт .;
  • сир для гамбургерів - 4-5 шт .;
  • рослинне масло - 30 мл;
  • сіль, перець - за смаком.


Гамбургер рецепт

1. Рецепт справжнього гамбургера обов'язково включає до свого складу соус. Найпростіший і найпоширеніший варіант - кетчуп, змішаний з майонезом, але ми підемо іншим шляхом і приготуємо цікавіший соус. Для цього цибулину очищаємо і подрібнюємо за допомогою блендера або просто дрібно ріжемо ножем. Викладаємо подрібнену цибулю на паперовий рушник і відправляємо в мікрохвильову піч на 10 хвилин, попередньо встановивши мінімальну потужність. За допомогою такої процедури цибуля стане м'яким і буде мати менш виражений смак, що як раз і необхідно для нашого соусу. Однак не забудьте, що потужність мікрохвильової печі повинна бути мінімальною, інакше цибулю просто зготується, а соус придбає неприємний присмак! 
 

2. Один огірок пропускаємо через блендер або подрібнюємо ножем. Змішуємо з підготовленим цибулею. Огірковий маринад, який залишився в чаші блендера теж виливаємо в салатник.
 

3. Майонез перемішуємо з солодкою гірчицею. Для красивого відтінку додаємо куркуму. Заправляємо отриманою сумішшю цибулю з огірками, все перемішуємо. Тепер наш соус готовий.
 

Котлети для гамбургерів рецепт

4. Приступаємо до приготування м'ясної котлети. Яловичий фарш солимо і перчимо до смаку, за бажанням можна додати улюблені спеції і трави. Розбиваємо в посуд з фаршем сире яйце, все перемішуємо. Далі починаємо формувати котлети. Щоб коржі вийшли красивими і рівними, можна використовувати формувальне кільце. Обсмажуємо котлети в рослинному маслі по 7-8 хвилин з кожного боку. 
 

5. Тепер можна формувати гамбургери. Розрізаємо кожну булочку навпіл. Нижню частину рясно промазуємо соусом. Ви можете використовувати покупні булочки або приготувати їх своїми руками.
 

6. На соус викладаємо салатні листя, подрібнені ножем, і часточки солоного огірка.
 

7. Далі слід м'ясна котлета і шматочок сиру. Можна на цьому етапі завершити приготування гамбургерів, накривши начинку другою частиною булочки, але можна ускладнити процес, повторивши шари ще раз.
 

Наша ситна закуска готова! Перед подачею не забудьте злегка підігріти гамбургери в мікрохвильовій печі. Смачного!



Категорія: Гарячі закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 91 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019