Понеділок
17.06.2019
00:41
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


Котлети рубані з курячої грудки

У будь-якій гарній господині є не один рецепт смачних домашніх котлет. Популярність цієї страви можна зрозуміти - тут немає ніяких важкодоступних продуктів, та й готуються котлетки досить швидко, при цьому завжди виходять на подив апетитними і ситними. Сьогодні замінимо традиційний для цієї страви свинячий / яловичий фарш більш легким м'ясом птиці і приготуємо прості, але при цьому дивно смачні рубані котлети з курячої грудки з зеленню. Спробуйте і ви! Можливо, саме цей рецепт стане вашим «фаворитом»!
 
Складові:
  • куряча грудка - 500 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • часникові зубці (за бажанням) - 1-2 шт .;
  • яйця - 2 шт .;
  • сметана (або майонез) - 4 ст. ложки;
  • борошно - 4 ст. ложки;
  • кріп - невеликий пучок;
  • рослинне масло - 2-3 ст. ложки;
  • сіль, перець - за смаком.


Рубані котлети з курячої грудки рецепт

Як приготувати курячі котлети

1. Курячі грудки моєму, позбавляємо від зайвої вологи - висушуємо на паперових рушниках / серветках, потім видаляємо шкуру і кістки. Філе птиці нарізаємо маленькими кубиками, укладаємо в глибоку ємність. 
 

2. Посипаємо сіллю, перцем, додаємо сирі яйця, сметану (або ж майонез). Ліловий або звичайний білий ріпчаста цибуля, видаливши лушпиння, нарізаємо дрібними кубиками або подрібнюємо за допомогою блендера, а потім кладемо в ємність з курячим м'ясом. За бажанням для насиченого аромату додаємо пропущені через прес часникові зубці. Чистий і сухий кріп, дрібно порубавши, також викладаємо до м'яса.
 

3. Перемішуємо м'ясну масу, а потім всипаємо борошно, щоб котлети тримали форму і не розтеклися під час смаження (можна замінити дозування борошна 2 столовими ложками крохмалю). Знову перемішуємо куряче м'ясо і залишаємо в такому вигляді на 20-30 хвилин. 
 

4. Через зазначений час столовою ложкою набираємо курячу суміш і викладаємо у вигляді котлет на розпечену, промаслений поверхню сковороди. 
 

5. Смажимо заготовки на середньому вогні близько 3-5 хвилин з кожного боку. Далі зменшуємо вогонь і, накривши сковороду кришкою, доводимо куряче м'ясо до повної готовності протягом 10-15 хвилин. 
 

6. Рубані котлети з курячої грудки - ситне і смачне основне блюдо, подаємо з будь-яким гарніром, овочевий нарізкою або соліннями, а також зеленню. А ще такі котлетки відмінно підійдуть для виготовлення гамбургера в домашніх умовах.
 

Приємного вам апетиту!



Категорія: Страви із птиці | Додав: 29.03.2018
Переглядів: 124 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019