Понеділок
10.12.2018
23:06
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти


У категорії рецептів: 60
Показано рецептів: 1-20
Сторінки: 1 2 3 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/3/14191925.jpgАнгельський бісквіт, відомий також під назвою «Їжа ангелів», дуже популярний в Америці. Готується ця випічка на збитих білках (зовсім без використання жовтків), завдяки чому в розрізі виходить білосніжною. Класичне доповнення - лимонний крем, хоча нерідко білковий бісквіт печуть у вигляді кексу і при подачі просто доповнюють збитими вершками або ягідним джемом.

Представлений рецепт виявиться дуже до речі, якщо після приготування заварного крему на жовтках, паски або, наприклад, соусу для пасти «Карбонара» залишаться невитрачені білки і їх доведеться кудись вигідно прилаштувати (особливо це актуально для тих, хто не любить або по будь небудь причини не бажає піч безе). Готується ангельський бісквіт не складніше, аніж зазвичай, виходить дуже м'яким, ніжним і смачним.
Торти | Переглядів: 51 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/42592842.jpgСьогодні пропонуємо детальний рецепт торта з маскарпоне і вишнею, який підійде як для недільного чаювання в колі сім'ї, так і для урочистої події. Наш десерт буде складатися з трьох шарів: тонкого бісквітного коржа, соковитої ягоди і світлого ніжного крему з шоколадною крихтою.

Приємна вишнева кислинка вдало розбавляє солодкість торта, завдяки чому випічка виходить приємною і зовсім не нудотно. Триколірний в розрізі торт з маскарпоне і вишнею виглядає ефектно навіть без всякого помпезного декору, радує смаком і справляється з роллю святкового десертного страви!
Торти | Переглядів: 99 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/79456161.jpgПропонуємо простий рецепт для «утилізації» подкісшего молока - ніжний, повітряний бісквіт, просочений солодким кремом. Насичений темно-коричневий відтінок коржів виглядає дуже ефектно на тлі світлого крему, а якщо зробити яскравий акцент, наприклад, оформивши випічку барвистими ягодами, виріб набуває святковий і презентабельний вигляд.

Таким чином, одночасно ми вирішуємо відразу два завдання - позбавляємося від кислого молока і тішимо домочадців смачним сюрпризом! Давайте ж дізнаємося як приготувати бісквітний торт швидко, просто і бездоганно.
Торти | Переглядів: 67 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/04979781.jpgТим, хто не боїться труднощів і любить проводити час на кухні, пропонуємо приготувати витончений і цікавий двох'ярусний торт своїми руками у вигляді зимової хатинки. Складається десерт зі стандартних бісквітів: нижній з вершково-сметанним кремом та арахісом, верхній з ніжним і приємним вишневим мусом. Готовий виріб покривається білковим кремом і оформляється у відповідність з новорічною тематикою.

Для зручності рекомендуємо розділити формування торта на кілька днів, наприклад, заздалегідь спекти бісквіти, а вже потім займатися «складанням» ярусів і оформленням. Торт, звичайно, не найшвидший в приготуванні, але результат вартий витрачених зусиль! Гості від вашого кулінарної майстерності будуть в цілковитому захваті, а вже як зрадіють такому солодкого сюрпризу діти! Давайте разом створимо зимову казку своїми руками!
Торти | Переглядів: 72 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/51390533.jpgЖелейний торт «Бите скло» виглядає яскраво і презентабельно, виходить дуже ніжним і приємним на смак. Для начинки крім використовуваних в рецепті персиків і кольорового желе можна задіяти шматочки мармеладу, будь-які ягоди і фрукти (крім свіжого ананаса і ківі, так як ці плоди містять особливий фермент, який «не дружить» з желатином).

Готується цей симпатичний, барвистий десерт досить просто. До речі, якщо у вас немає бажання включати духовку і випікати бісквіт, для основи торта можна застосувати найпростіше пісочне печиво, поламавши його на шматочки, також можна використовувати і популярне печиво савоярді , яке попередньо потрібно просочити будь-яким сиропом (наприклад, які залишилися від консервованих персиків).
Торти | Переглядів: 158 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/64220162.jpgЙогуртовий торт володіє дуже ніжною текстурою, має ефектний зовнішній вигляд і запросто прикрасить собою будь-який святковий стіл. Готується десерт дуже легко. Єдине, що потрібно враховувати - це час для застигання желейного шару, тому починати формувати торт необхідно не менше ніж за 6-7 годин до планованого застілля.

Верхній шар персиків в даному рецепті можна замінити вишнею, полуницею, чорницею і будь-якими іншими ягодами або шматочками фруктів. При будь-якому оформленні йогуртовий торт виходить красивим і смачним!
Торти | Переглядів: 131 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/24303602.jpgРецептів медовика існує безліч, проте найпопулярнішими як і раніше залишаються медовий торт з заварним кремом і класичний варіант - зі сметаною. Всі технології виготовлення коржів в більшості випадків схожі і за методикою, і по набору інгредієнтів, але у кожної рецептури є свої нюанси.

Сьогодні ми докладно розглянемо як готувати класичний медовик зі сметанним кремом. Верх нашої випічки оформимо у вигляді бджолиних сот, а з мигдалю зробимо симпатичних «бджілок». Таке нескладне прикраса обов'язково зацікавить діточок і потішить дорослих!
Торти | Переглядів: 72 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/23509023.jpgСьогодні пропонуємо класичний рецепт пишного бісквіта, який підійде для виготовлення різних тортів і інших десертів. Тут немає ні соди, ні розпушувача - тісто добре піднімається за рахунок білків, збитих в «повітряну», міцну масу.

Такий бісквіт можна розділити на 2 або 3 коржа і змастити будь-яким солодким кремом або ж порізати кубиками і задіяти в формуванні тортів на зразок «Панчо». Бісквіт виходить дуже м'яким, ніжним і смачним. Однак в процесі приготування є деякі нюанси, про які розповімо нижче.
Торти | Переглядів: 98 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/17366408.jpgВ черговий раз балу улюблене сімейство і гостей ошатним смачним десертом власноручного виготовлення - формуємо дивовижний лимонний торт з малиною. Стандартні світлі бісквітні коржі сьогодні об'єднуємо з заварним молочним кремом, вдало доповненим цедрою і соком цитруса. Що стосується ягід - на початку приготування ретельно переглядаємо малину, вибираючи для торта тільки повністю дозрілі, міцні і найкрасивіші екземпляри.

Цей ароматний соковитий десерт відмінно підходить для літа - він дуже ніжний, освіжаючий, приємний і зовсім не важкий. Ненав'язливий «відтінок» цитруса прекрасно розбавляє загальну смакову палітру!
Торти | Переглядів: 52 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/97517744.jpgТрудомісткий, але при цьому неймовірно смачний медовий торт з заварним кремом здатний перетворити рядові будні в справжнє свято. Звичайно, зараз можна купити медовик практично в будь-якому магазині, позбавивши себе від зайвих клопотів, проте жоден фабричний екземпляр ніколи не зрівняється з домашньою випічкою!

Свіжоспечений медовий торт ми прикрасимо кумедними «бджолами» і імітацією бджолиних сот. В результаті отримаємо смачну ароматну випічку в цікавому виконанні.
Торти | Переглядів: 104 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/71831415.jpgСьогодні готуємо чудовий морквяний торт за класичним рецептом з фото. Цей десерт вже давно здобув популярність в Америці і багатьох європейських країнах. Для нас же ідея додавання моркви в солодку випічку на перший погляд може здатися незвичною. Однак всі сумніви проходять після проби готового десерту, адже це і правда неймовірно смачно!

Інгредієнти для торта підібрані дуже вдало. За рахунок додавання горіхів і морквяної стружки коржі виходять дуже ситними, з насиченим смаком і щільною текстурою. Рослинна олія робить бісквітний м'якуш досить вологим навіть без додаткової просочення. А мелена кориця в свою чергу підсилює ефект завдяки пряного аромату, який ідеально вписується в загальну «композицію». Крем для морквяних коржів можна вибрати будь-який. В даному випадку віддамо перевагу поєднанню «повітряних» вершків і вершкового сиру за прикладом торта «Червоний оксамит». Такий крем відмінно підкреслює смак десерту і міцно тримає форму, що дозволяє без труднощів промазати і оформити випічку.
Торти | Переглядів: 65 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/92339836.jpgМуссовий торт із дзеркальною глазур'ю, приготований за цим рецептом, виходить ніжним і дуже легким на смак. Складається десерт з трьох контрастних за кольором шарів. Основою торта служить тонкий, рясно просочений шоколадний бісквіт. Далі слід нейтральний білий шар, що складається з вершків і сирного сиру. А завершує «композицію» витончений і найбільш яскравий за смаком чорничний мус.

Фінальним штрихом триколірні шари заливаються блискучою і красивою глазур'ю, завдяки чому десерт навіть не вимагає додаткового декору - торт стає ефектним за рахунок рівною і відбиває. Строго, лаконічно і зі смаком! Впевнені, ви залишитеся задоволені результатом! Отже, уважно вивчаємо технологію і готуємо муссовий торт за рецептом з покроковими фото.
Торти | Переглядів: 154 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/94786383.jpgЗустрічаємо наступаючий свято, оформивши стіл у відповідність з символом 2017 года! Раніше ми вже розглядали рецепт салату у вигляді півня, а сьогодні пропонуємо оформити в такий же інтерпретації солодка страва. За основу візьмемо найпростіший масляний крем і звичайний бісквіт, для декору - кокосову стружку і мармеладні часточки. Кілька простих кулінарних дій - і перед нами яскравий і привабливий новорічний торт «Півень».

А любителям оригінально оформленої святкової випічки рекомендуємо також звернути увагу на капкейкі «Олені» та «Ялинки», імбирне печиво, торт «Різдвяне поліно».
Торти | Переглядів: 76 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/35428298.jpgРецепт пісного шоколадного торта - знахідка для бажаючих приготувати смачний десерт без жирів тваринного походження в складі. В даному випадку бісквіт готується без яєць, вершкового масла, кефіру та інших молочних продуктів, що дозволяє ласунам, хто виконує пост, з чистою совістю насолодитися ароматною і «спокусливою» випічкою.

Наш пісний шоколадний торт з'єднує в собі трохи вологий пористий м'якуш з какао, кисло-солодку джемово прошарок і насичену глазур. Виходить цілком повноцінний десерт, причому «скромний» пісний бісквіт за смаковими якостями не поступається класичному, приготовленого на збитих яйцях.
Торти | Переглядів: 48 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/70121642.jpgНіжний, «ошатний» і ароматний полуничний муссовий торт радує око і дарує насолоду ласунам будь-якого віку! За ідею беремо безпрограшна гастрономічне поєднання полуниці і шоколаду і на цій основі створюємо річний освіжаючий десерт. У нашому торті в міру вологі, пористі насичено-шоколадні коржі з усіх боків оповиті шовковистим прохолодним ягідним мусом. Верх виробу покритий яскравим шаром полуничного желе, що відмінно доповнює десерт і візуально, і за смаковими ознаками.
Торти | Переглядів: 44 | Дата: 02.06.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/98870126.jpgОшатний сирно-йогуртовий торт з полуницею об'єднує ніжний корж-основу, «невагомий» світлий шар і велика кількість желірованной ягоди, зберігає характерний смак, аромат і свіжість. Хиткий, прохолодний десерт без глазурі, щільного крему та інших кондитерських добавок дуже до речі в літні дні - він освіжає, тонізує і дозволяє вдало застосувати сезонний врожай.

За бажанням бісквітний корж можна замінити основою з пісочного печива і масла за принципом приготування чізкейку, також тут підійде просочене сиропом покупне або саморобний печиво савоярді. Полуниця цілком замінюється іншої сезонної ягодою, а в зимовий час виявляться до речі консервовані фрукти.
Торти | Переглядів: 147 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/25826554.jpgПропонуємо класичний рецепт сметанника - ніжного торта, де основною складовою як коржів, так і начинки є сметана. По суті, ця випічка є простий бісквіт, рясно промазати кремом. Після тривалої просочення коржі виходять дуже м'якими і досить вологими, завдяки чому готовий сметанник буквально «тане в роті».

Складається випічка з найпростіших і щодо бюджетних продуктів, знайти які без праці можна в найближчому продуктовому магазині. Перевагою сметанника є і те, що він виходить досить ситним, тому навіть такого невеликого на вигляд тортика цілком вистачить, щоб нагодувати солодким десертом сім'ю або дружню компанію.
Торти | Переглядів: 68 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/47692984.jpgТорт «Баунті» рекомендуємо спробувати всім любителям популярного шоколадного батончика з аналогічним найменуванням. Володіючи ніжною текстурою і легким кокосовим ароматом, випічка просто «тане в роті», викликаючи бажання швидше з'їсти ще шматочок!

Торт складається з м'якого, рясно просоченого бісквіта, гладкою шоколадної глазурі і, звичайно ж, густий прошарку з кокосовою стружкою, завдяки якій десерт і виходить дуже схожим на смак на покупні цукерки. Так чому б не створити «райську насолоду» в домашніх умовах?!
Торти | Переглядів: 55 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/86541284.jpgВ оригіналі «Вупі пай» (Whoopie pie) - це американські круглі тістечка, що складаються з м'яких бісквітних коржів, з'єднаних між собою тонкою кремовим прошарком. Які спробували цей чудовий десерт зазвичай залишаються в захваті, адже поєднання розсипчастого шоколадного м'якушки і ніжного крему - це насправді дуже смачно!

Сьогодні ми приготуємо торт за мотивами знаменитого імпортного ласощі. Подібно оригіналу зберігаємо пухку пористу текстуру з незамінним присмаком шоколаду і прошаровуються коржі світлим вершковим кремом. Готовий десерт оформляємо тематичними тістечками.
Торти | Переглядів: 63 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/96563236.jpgТорт «Графські руїни» з безе сподобається любителям солодких і навіть дуже солодких десертів. У класичному рецепті цукрові меренги і пластичний масляний крем зі згущеним молоком виступають своєрідними «будматеріалами», з яких і зводиться недбало складене виріб. У нашому прикладі перераховані вище складові доповнюються бісквітним коржем, завдяки чому результат виходить ще більш цікавий.

Різні за текстурою шари утворюють складну смакову «гаму» - м'який, «соковитий» від просочення шоколадний бісквіт, хрустке «повітряний» безе, тягучий крем і доповнення у вигляді волоських горіхів і шоколадної глазурі. Такий «разноликий» десерт в повній мірі вгамує бажання солодкого!
Торти | Переглядів: 50 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40 41-60
Copyright MyCorp © 2018