Субота
23.11.2024
11:23
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/1/61025559.jpg
Смажена сьомга на сковороді
/_pu/1/53389767.jpg
Котлети рубані з курячої грудки
/_pu/3/82011087.jpg
Торт «Прага» класичний
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Суші і роли


Роли Філадельфія в домашніх умовах

Сьогодні ми розглянемо як робити популярні роли Філадельфія в домашніх умовах. Ця страва відрізняється особливо ніжним і приємним смаком завдяки дивовижному поєднанню м'якого сиру і тонких скибочок червоної риби. При цьому рецепт включає до свого складу мінімальний набір продуктів.

В оригіналі основним інгредієнтом страви є спеціальний сир «Філадельфія», але в домашніх умовах цілком можна замінити цей компонент бюджетним аналогом - будь-яким вершковим сиром без добавок.
 
Складові:
  • сир «Філадельфія» (або будь-який несолодкий вершковий сир без добавок) - 150 г;
  • круглозерний рис - 1 склянка;
  • питна вода - 1,5 склянки;
  • заправка для рису - близько 50 мл;
  • слабосоленая червона риба - 200 г;
  • норі - кілька листів.


Роли Філадельфія рецепт

Як робити роли Філадельфія в домашніх умовах

1. Рис ретельно промиваємо, після чого відварюємо, заливши питною водою, в глибокому сотейнику або каструлі. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму. Відварюємо рис під щільно закритою кришкою 10-15 хвилин (до повного випаровування вологи). Вимкнувши вогонь, продовжуємо «пропарювати» рисові зерна під кришкою хвилин 10, після чого перекладаємо вже м'який рис в зручну ємність і поливаємо заправкою. Детальніше про технологію приготування рису можна прочитати в статті « Як зварити рис для суші ». 
 

2. Тепер підготуємо інвентар. Рогожу обертаємо харчовою плівкою, при необхідності зафіксувавши з боків липкою стрічкою. Листи норі розрізаємо навпіл. 
 

3. На шорстку поверхню японських водоростей укладаємо порцію теплого рису, рассортіровивая рівним тонким шаром. З одного боку залишаємо вільне від рисових зерен простір, а з іншого, навпаки, «заступаємо» рисом за край норі. Візуально це виглядає як зміщення рисових зерен по поверхні японських водоростей. Не забуваємо під час приготування японського блюда періодично змочувати долоні водою. 
 

4. Далі перевертаємо норі на іншу сторону. Відступивши від краю 2-3 см, викладаємо у вигляді смужки вершковий сир для ролів «Філадельфія» (в середньому на один рулет йде близько 2-3 ст. Ложок сиру). Також в начинку можна додати авокадо або тонко нашатковану свіжий огірок. 
 

5. Піднімаємо рогожу, щільно притискаючи і згортаючи рулон з начинкою. Починаємо працювати з краю норі, на якому ми залишили вільний від рису простір. Тонкі скибочки риби в своєму розпорядженні вертикально по відношенню до отриманого рулету (рибні шматочки повинні щільно стикатися один з одним без просвітів). 
 

6. Знову скручуємо рол за допомогою циновки. У підсумку отримуємо рівний і красивий рулет, обгорнутий червоною рибою. Аналогічним чином звертаємо роли з решти листів норі.
 

7. Тепер залишилося нарізати отримані рулети порційними шматками. Для цього використовуємо гарненько наточеними ніж. Готові роли подаємо традиційним способом: з імбиром, васабі, класичним соєвим соусом і, звичайно ж, японськими паличками. 
 

Приготувати роли Філадельфія в домашніх умовах зовсім нескладно, якщо натренувати згортати рулети. Не турбуйтеся, якщо з першого разу це не вийшло: невеликі недоліки ніяк не вплинуть на смак, а в якості тренування просто готуйте роли частіше! Смачного!



Категорія: Суші і роли | Додав: 06.04.2018
Переглядів: 895 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024