Середа
24.04.2024
02:30
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/4/93672655.jpg
Печиво савоярді в домашніх умовах
/_pu/1/25594246.jpg
Картопля по-селянськи в духовці
/_pu/2/41156863.jpg
Салат «Міністерський» з яловичиною
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Сирний пиріг з консервованими персиками

В даному рецепті в начинці нашої випічки переважатиме сир. Ніжний і освіжаючий сирний пиріг з консервованими персиками забезпечить діткам не тільки смачний, але і корисний перекус, збагачуючи зростаючий організм кальцієм. Такий варіант десерту порадує малюків і задовольнить дбайливих мам.
 
Складові:

Для тесту:
  • вершкове масло - 100 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • цукор - 100 г;
  • какао-порошок - 2 ст. ложки;
  • борошно - 200-220 г;
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка.

Для начинки:
  • сметана 20% - 200 г;
  • сир - 400 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • картопляний крохмаль - 2 ст. ложки;
  • цукор - 120 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • персики консервовані - 5-6 половинок.


Як зробити сирний пиріг з консервованими персиками

1. Починаємо з замісу пісочного тіста. Розм'якшене масло інтенсивно розтираємо з цукром. 
 

2. Забиваємо сире яйце, перемішуємо масу.
 

3. В окремій ємності змішуємо сухі складові: борошно, розпушувач і какао-порошок. Просіваємо через дрібне сито і частинами підсипає до олійно-яєчної суміші, замішуючи м'яке тісто. Какао додасть пісочної основі смак і відтінок шоколаду, завдяки чому тісто буде красиво контрастувати з білосніжною начинкою.
 

4. Шоколадне тісто розтягуємо руками всередині жароміцної рознімною ємності діаметром 22 см, формуючи по колу досить високий бортик. Щоб тісто не прилипало до пальців, можна злегка змастити долоні рослинним маслом. 
 

5. Форму з пісочної основою поки прибираємо в холодильник і приступаємо до формування начинки. Сир розтираємо з яйцями. При необхідності позбавляємося від зернистості, використовуючи погружной блендер. 
 

6. Додаємо цукровий пісок, ванільний цукор, сметану і крохмаль. Працюємо міксером до з'єднання компонентів в єдину однорідну масу.
 

7. Підготовленої начинкою наповнюємо пісочну заготовку. 
 

8. У сирну масу занурюємо персики спинками вгору. Випікаємо при 180 градусах близько 40-60 хвилин. Щоб переконатися в готовності, занурюємо в начинку зубочистку. Якщо на ній не залишається вологих сирних крихт, вимикаємо духовку.
 

9. Остужаем пиріг з консервованими персиками до кімнатної температури, а потім прибираємо роз'ємний борт. Перед подачею бажано хвилин 30 витримати десерт на полиці холодильника, тоді начинка краще розкриє свій смак. За бажанням можна оформити випічку крихтою шоколаду і / або солодким топінгом. 
 

10. Сирний пиріг з консервованими персиками готовий! Нарізаємо порційно і подаємо! 
 

Приємного чаювання!



Категорія: Пироги | Додав: 12.04.2018
Переглядів: 600 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024