Неділя
16.06.2019
23:45
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Картопля з беконом в духовці

Пропонуємо ще один варіант ситної вечері «на швидку руку». Картопля з беконом в духовці - нескладне блюдо, одночасно поєднує як м'ясо, так і гарнір. При подачі обов'язково доповнюємо ситну їжу зеленню, свіжими овочами або, наприклад, простим салатом зі свіжої капусти і огірків .

Ніжний картопля з розплавленим сиром під тонкою зарум'яниться пластиною бекону - поживно, ситно і дуже смачно!

Складові:
  • картопля - 8 шт .;
  • бекон сирокопчені - 8 пластин;
  • сир - близько 100 г;
  • вершкове масло - 50 г;
  • сіль за смаком.








 

Картопля запечена з беконом в духовці рецепт

Як запекти картоплю в беконі

1. Для рецепта вибираємо невеликі бульби картоплі приблизно однакового розміру. Промиваємо, заливаємо водою і відварюємо до повної готовності. Перевірити готовність можна традиційним способом - проткнути одну картоплину ножем. Якщо лезо занурюється в середину легко, припиняємо варіння і зливаємо воду. 
 

2. Остудивши і очистивши від шкірки, розрізаємо кожну готову картоплину уздовж на дві рівні частини. Злегка посипаємо заготовки сіллю і за бажанням меленим перцем. 
 

3. На одну половинку кожної картоплини викладаємо по пластинці сиру. 
 

4. Прикриваємо сир другою половинкою картоплі. Кожну заготовку обертаємо беконом. Можна зафіксувати м'ясо зубочистками, але це необов'язково. 
 

5. Розміщуємо картопля в форму для випічки з бортами. Масло нарізаємо найтоншими пластинами і викладаємо зверху на бекон. Додатково змащувати форму рослинним / вершковим маслом в даному випадку не потрібно, так як в процесі приготування і так утворюється рясне кількість масляної рідини. 
 

6. Запікаємо картоплю з беконом в духовці близько 20-30 хвилин, не прикриваючи форму кришкою. Оптимальна температура тут - 200 градусів. Трохи остудивши, обсипає наше блюдо свіжою зеленню і, доповнивши легкими салатами або просто свіжими овочами, негайно подаємо! 
 

Картопля з беконом в духовці готова! Смачного!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 27.03.2018
Переглядів: 71 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019