П`ятниця
26.04.2024
06:46
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/4/11192816.jpg
Пиріжки з луком і яйцем в духовці
/_pu/3/35428298.jpg
Пісний шоколадний торт
/_pu/0/97628455.jpg
Корейка свиняча в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Картопляний пиріг з фаршем

З'єднуємо в одному виробі ніжну основу з присмаком картоплі і ситну м'ясну начинку з соковитими томатами і розплавленим сиром - готуємо картопляний пиріг з фаршем в духовці. Суміш солодкуватий овочів і невелика кількість меленої паприки «грають» тут не останню роль, надаючи несолодкої випічці особливу привабливість.

Для рецепта можна використовувати яловичий, індюшачий, курячий фарш. Універсальна начинка ідеально поєднується з картопляним тестом, а сам пиріг виходить апетитним, презентабельним і смачним.
 
Складові:

Для тесту:
  • картопля - 2 шт .;
  • борошно - 150 г;
  • сіль - ½ ч. ложки;
  • вершкове масло - 80 г.

Для начинки:
  • курячий або інший фарш - 500 г;
  • помідор - 1-2 шт .;
  • сир - 80 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • заморожена овочева суміш - 50 г;
  • мелена солодка паприка - 1 ч. ложка;
  • сіль, перець - за смаком;
  • рослинне масло (для смаження) - 2-3 ст. ложки.


Картопляний пиріг з фаршем в духовці рецепт

Як приготувати картопляне тісто для пирога

1. Картопляні бульби промиваємо, очищаємо і відварюємо звичайним способом. Злив рідина з готового картоплі, розминаємо масу в пюре.
 

2. Кидаємо сіль, додаємо вершкове масло. Розмішуємо. 
 

3. Частинами підсипає борошно, замішуємо м'яке, злегка масляне картопляне тісто. 
 

Начинка для картопляного пирога з фаршем

4. Счистив лушпиння, дрібно рубаємо невелику цибулину. Помішуючи, обсмажуємо на прогрітому рослинному маслі. 
 

5. Як тільки цибуля злегка зазолотиться, завантажуємо фарш. Тримаємо суміш на сильному вогні, перемішуючи м'ясну масу і розбиваючи лопаткою великі грудки. Сильно засмажувати фарш немає необхідності - добиваємося лише посветления маси і випарювання вологи. 
 

6. Солимо, перчимо вміст сковороди, додаємо солодку мелену паприку (плутаємо з гострим червоним перцем!). Закладаємо овочеву суміш (за бажанням можна взяти свіжі овочі - болгарські перці, морква і т.д.).
 

7. Старанно все перемішуємо, знімаємо з плити і охолоджуємо. 
 

8. Картопляне тісто рівномірно розтягуємо всередині форми діаметром 22 см. Піднімаємо борт висотою 2,5-3 см. 
 

9. У підготовлену картопляну «кошик» викладаємо рівним шаром остиглий фарш з овочами.
 

10. Свіжі помідори нарізаємо тонкими сегментами, рівномірно розподіляємо по м'ясної маси. 
 

11. Трьом великою соломкою сир, густо засипаємо начинку. Відправляємо картопляний пиріг з фаршем в завчасно розігріту духовку. Випікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин. 
 

12. Трохи остудивши, готовий зарум'яненим картопляний пиріг з фаршем несемо до столу. Випічка хороша як теплою, так і повністю охолодженої. 
 

Смачного!



Категорія: Пироги | Додав: 14.04.2018
Переглядів: 2008 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024