П`ятниця
16.11.2018
08:23
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Печиво


Пісочне печиво з цукатами

Розсипчасте печиво з пісочного тіста порадує ніжним, в міру солодким смаком. В цілому приготування цієї випічки - завдання нескладне, проте слід врахувати один нюанс. Справа в тому, що застосовується масло не повинно бути холодним або, навпаки, сильно талим, інакше складно буде домогтися бажаної еластичності тіста. Ну а в іншому рецепт домашнього пісочного печива не повинен викликати жодних труднощів! Що ж стосується кольорових цукатів, що застосовуються для яскравого акценту, цілком можливо замінити їх джемом, повидлом, шоколадом, горіхами і т.д.
 
Складові:
  • вершкове масло - 220 г;
  • борошно - близько 250 г;
  • цукровий пісок - 130 г;
  • кольорові цукати - за смаком;
  • ароматизатор рому (за бажанням) - 1 ч. ложка;


Пісочне печиво рецепт з фото

Як зробити пісочне печиво

Приготуємо пісочне тісто для печива. Масло заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно нагрілося до кімнатної температури, потім ріжемо на невеликі шматочки і змішуємо з цукровим піском.
 

Збиваємо суміш міксером до однорідності. 
 

За бажанням додаємо ароматизатор рому. Цей інгредієнт використовується виключно для аромату, тому його запросто можна замінити ванільним цукром, корицею або, наприклад, цитрусової цедрою.
 

Борошно підсипає поступово, замішуючи еластичне пісочне тісто для печива.
 

Перекладаємо готове тісто в чисту миску і прибираємо в холодильник приблизно на годину. 
 

З охолодженого тіста формуємо 10-15 невеликих кульок, викладаючи їх на деко. Далі злегка натискаємо долонею на кожен шматочок тіста так, щоб в результаті вийшли рівні коржі. У кожне сире печиво з пісочного тіста поміщаємо по цукати, а потім прибираємо заготовку в розігріту духову піч на 15-20 хвилин (до зарум'янювання). Оптимальна температура для випічки - 180 градусів. 
 

За бажанням печиво домашнє пісочне можна оформити цукровою пудрою. Бажано це робити поки випічка ще гаряча - так солодка пудра не буде обсипатися. Подаємо розсипчасте печиво з пісочного тіста до чаю, кави або інших напоїв.
 

Смачна, барвиста, солодка випічка зі злегка вловимим ароматом - відмінний привід зібрати рідних за столом! Смачного!



Категорія: Печиво | Додав: 25.04.2018
Переглядів: 75 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018