Субота
27.04.2024
04:09
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/1/37230392.jpg
Брускетта з помідорами та базиліком
/_pu/3/92032898.jpg
Торт «Ферреро Роше»
/_pu/0/28600176.jpg
Ледачі голубці в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат з маринованими печерицями, м'ясом і перцем

Без термічної обробки і довгої просочення готуємо простий, але дуже смачний і милий оку салат з маринованими печерицями, м'ясом і перцем. Весь процес приготування займе не більше 20 хвилин: нарізаємо і перемішуємо вже готові компоненти, заправляємо майонезом - ось і вся робота!

Крім грибів, м'ясного продукту і солодкого перцю тут використовуються бобові та зернові, а саме квасоля і кукурудза. В результаті всі складові салату ідеально поєднуються між собою і утворюють соковитий, апетитний, по-літньому барвистий «мікс».
 
Складові:
  • м'ясної карбонад (або буженина / курячий рулет / шинка і т.д.) - 200 г;
  • консервовані печериці - 100 г;
  • перець болгарський - 1-2 шт .;
  • консервована кукурудза - 100 г;
  • петрушка - пучок;
  • біла консервована квасоля - 200 г;
  • сіль, перець - за смаком;
  • майонез - до смаку.


Салат з маринованими печерицями рецепт з фото крок за кроком

1. Карбонад або інше готове м'ясо ріжемо дрібними кубиками. Тут відмінно підійде буженина, балик, курячий рулет або нежирна шинка. 
 

2. Промивши і обсушити, подрібнюємо ножем свіжу петрушку, яка крім смаку додасть салату насичені зелені фарби. 
 

3. Видаляємо плодоніжки з насінням, а потім рубаємо болгарський перець невеликими квадратними шматочками. Найбільш яскраво, контрастно і презентабельно салат буде виглядати з червоним перцем. 
 

4. З'єднуємо в салатник підготовлені компоненти. 
 

5. Додаємо консервовані складові - кукурудзу, білу квасолю і печериці. Якщо гриби замарінованни цілком, попередньо нарізаємо їх тонкими пластинами. Перед подачею на стіл заправити наше барвисте «асорті» майонезом, приправляємо сіллю і меленим перцем. 
 

6. Перемішуємо компоненти і знімаємо пробу, при необхідності підсолити або ще трохи поперчити. 
 

7. Розподіляємо барвистий салат з маринованими печерицями, м'ясом і перцем по тарілках і приступаємо до дегустації! 
 

Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 1331 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024