Неділя
05.05.2024
09:23
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/2/51378736.jpg
Соус песто класичний
/_pu/4/17950465.jpg
Гавайська піца з ананасами і куркою
/_pu/1/89236064.jpg
Котлети з щуки
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


Рисова локшина з куркою і овочами

Рисова локшина з куркою і овочами - смачне і невибаглива блюдо за мотивами азіатської кухні. Як овочевого «асорті» в рецепті застосовується солодкий перець, огірок і моркву, але за бажанням ви можете використовувати і інші інгредієнти. Головне - підбирати поєднувані один з одним і контрастні за кольором овочі, тоді ваше блюдо вийде ідеальним як за смаковими якостями, так і візуально.

Давайте ж розглянемо як готувати рисову локшину з куркою і овочами. А якщо це блюдо буде вам до смаку, рекомендуємо також випробувати японську локшину удон.
 
Складові:
  • рисова локшина - 150 г;
  • куряче філе - 200-250 г;
  • болгарський перець - ½ шт .;
  • морква - 1 невелика;
  • свіжий огірок (невеликий) - 1 шт .;
  • соєвий соус - 5-7 ст. ложок;
  • червоний мелений перець (гострий) - за смаком;
  • зелена цибуля - за смаком;
  • рослинне масло - 2-3 ст. ложки.


Рисова локшина з куркою і овочами рецепт

Як готувати рисову локшину

1. Промите філе, звільнивши від шкури і кісток, ріжемо невеликими шматочками. Розігріваємо толстодонную сковороду з ложкою рослинного масла і на розпечену поверхню викладаємо курку. Помішуючи, обсмажуємо на сильному вогні до рум'яної скоринки. 
 

2. Паралельно готуємо рисову локшину згідно із зазначеним в інструкції способом (зазвичай таку локшину варять не більше 2-3 хвилин). Потім зливаємо всю рідину. Готову локшину промиваємо холодною водою. 
 

3. Видаливши все насіння, шаткуємо м'якоть болгарського перцю брусочками довжиною 2-3 см. Обсмажуємо в звільнилася сковороді рівно хвилину, підтримуючи максимальний нагрів. В результаті скибочки перцю придбають золотистий відтінок, але при цьому залишаться твердими всередині. 
 

4. Огірок нарізаємо смужками, морква - тонкою соломкою. Обсмажуємо разом в тій же сковороді, попередньо забравши з неї перець. При необхідності підливати масло, але тільки чуть-чуть, щоб овочі смажилися, а не гасилися. 
 

5. Через хвилину закладаємо в сковороду з огірком і морквою підсмажений раніше перець і шматочки курячого м'яса. 
 

6. Додаємо до яскравого «асорті» з овочів і птиці напівпрозору локшину. 
 

7. Слідом вливаємо соєвий соус, обсипає практично готову страву гострим меленим перцем і все перемішуємо протягом 5 хвилин. При необхідності солимо. 
 

8. Знімаємо рисову локшину з куркою і овочами з вогню, розподіляємо по тарілках і, обсипавши кожну порцію дрібно порубаним зеленою цибулею, подаємо. 
 

Блюдо за мотивами азіатської кухні готово! Смачного!



Категорія: Страви із птиці | Додав: 29.03.2018
Переглядів: 677 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024