Вівторок
23.04.2024
15:45
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/2/73707955.jpg
Салат «Буніто»
/_pu/2/14879787.jpg
Пиріг-равлик з листкового тіста (з сиром і шинкою)
/_pu/3/35893723.jpg
Шоколадний чізкейк
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


Локшина удон з куркою

Кожен шанувальник японської кухні знає, що таке удон. Так називають блюдо, що складається зі спеціальної локшини, яка може подаватися як у вигляді супу, так і в якості гарніру.

Існує безліч рецептів Удона. Японську локшину поєднують з грибами або овочевою сумішшю, з рибою або морепродуктами, з м'ясом або ж курячими грудками. Ми зупинимося на останньому варіанті і розглянемо як готується локшина удон з куркою. Підсумкове блюдо доповнимо шматочками свіжого огірка, а для декору скористаємося кунжутом і зеленою цибулею.
 
Складові:
  • локшина удон - 100 г;
  • куряче філе - 300 г;
  • свіжий огірок - 1 шт .;
  • перець чилі (за бажанням) - 1/4 шт .;
  • болгарський перець - 1 шт .;
  • соєвий соус - 80 мл;
  • зелена цибуля - кілька пір'я;
  • кунжут - 1-2 ч. ложки;
  • рослинне масло - 2-3 ст. ложки.


Локшина удон рецепт з куркою

Як приготувати локшину удон з куркою

1. Приготування локшини удон з куркою починаємо з підготовки всіх інгредієнтів. Філе ріжемо соломкою.
 

2. Викладаємо курку в глибоку піалу, вливаємо відразу всю порцію соєвого соусу. Поки готуємо інші складові японського блюда, курка буде маринуватися. 
 

3. Свіжий огірок ріжемо смужками довжиною 2-3 см. 
 

4. Солодкий болгарський перець промиваємо, розрізаємо навпіл. Видаляємо плодоніжки, насіння і м'які перегородки. Частину ріжемо тонкими скибочками, викладаємо в прогріту сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо на помірному вогні. 
 

5. Через 1-2 хвилини додаємо до перцю курку. Залишки маринаду теж виливаємо в сковороду. Тушкуємо курку з перцем під кришкою до готовності курячого м'яса (близько 15 хвилин). 
 

6. Локшину відварюємо згідно з інструкцією, вказаною на упаковці. Зливаємо воду, відкинувши макаронні вироби на друшляк. Перекладаємо локшину в сковороду з тушкованою куркою. 
 

7. Перець чилі ріжемо дрібними шматочками. Обсипає пекучим інгредієнтом майже готову страву. Рецепт локшини удон з куркою ідеальний для тих, хто вважає за краще гострі страви. Якщо ж ви не любите гостроту або з яких-небудь причин не переносите чилі, просто пропустіть цей крок. 
 

8. Знімаємо сковороду з вогню. Викладаємо до локшині скибочки свіжого огірка. 
 

9. Все акуратно перемішуємо. Перед подачею обсипає готову страву насінням кунжуту і подрібненою зеленою цибулею. 
 

10. Тепер ви знаєте як приготувати удон з куркою в домашніх умовах, використовуючи мінімум продуктів. Швидко і просто ми створили смачне японське блюдо. 
 

Щоб зануритися в атмосферу східної кухні, звичні столові прибори замінюємо японськими паличками! Смачного!



Категорія: Страви із птиці | Додав: 01.04.2018
Переглядів: 835 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024