П`ятниця
03.05.2024
03:29
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/3/98827739.jpg
Торт «Подарунковий»
/_pu/0/55606806.jpg
Смажена свинина по методу «Стир Фрай»
/_pu/0/15083146.jpg
Свинина в кисло-солодкому соусі (по-китайськи)
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Пиріг зі сливами

Працюючим і завжди поспішають господаркам рекомендуємо поповнити кулінарну «скарбничку» ще одним простим рецептом смачної випічки - на цей раз пригощаємо рідних пирогом зі сливами швидкого приготування. В якості основи вироби задіємо ніжне вершково-сметанне тісто, відмінно підходить майже до будь-яких ягід і фруктів. Зливи доповнимо універсальної пряністю - корицею, яка в духовці швидко розкриє свій аромат і зробить випічку ще більш апетитною.

Отже, в короткий термін, без трудомісткою технології і дорогих продуктів, печемо відмінний пиріг до чаю. Покроковий рецепт з фото полегшить завдання і допоможе не допустити помилок.
 
Складові:
  • слива - близько 300 г;
  • борошно - 100 г;
  • крохмаль картопляний - 30 г;
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка без гірки;
  • яйце - 1 шт .;
  • сметана - 70 г;
  • вершкове масло - 80 г;
  • сіль - пучку;
  • цукор - 80 г (+ 1-2 ст. ложки для посипання слив);
  • ванільний цукор - 1 ч. ложка;
  • кориця мелена - ½ ч. ложки.


Пиріг зі сливами покроковий рецепт з фото

1. М'яке масло змішуємо з сіллю, ванільним і простим цукром. Включаємо міксер - доводимо суміш компонентів до єдиної пишної маси. 
 

2. Додаємо яйце, злегка збиваємо. 
 

3. Завантажуємо сметану, продовжуємо працювати міксером буквально півхвилини. 
 

4. З'єднуємо сухі компоненти: крохмаль, розпушувач, борошно. Додаємо до масляною масою, збиваємо зовсім трохи (тільки до з'єднання компонентів в однорідне тісто). 
 

5. Форму застилає пергаментним папером або трохи змащуємо маслом. Викладаємо борошняну масу, заповнюючи весь периметр рівним шаром. В даному випадку шар тіста краще робити невисоким, щоб при дегустації чітко відчувався не тільки м'якуш пирога, але і смак сливи. У рецепті дано пропорції продуктів на форму діаметром 22 см. 
 

6. Зливи розрізаємо на четвертинки і викладаємо круговими рядами, повністю заповнюючи шар тіста. Цукор змішуємо з корицею і присипаємо сливові часточки.
 

7. Випікаємо пиріг в прогрітій до 180 градусів духовці близько 30-40 хвилин. Не забуваємо перевірити м'якуш на сухість за допомогою сірника / зубочистки. Остудивши, витягаємо випічку з форми. 
 

Готовий пиріг зі сливами ділимо порційно і подаємо. 
 

Смачного!



Категорія: Пироги | Додав: 15.04.2018
Переглядів: 888 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024