П`ятниця
16.11.2018
08:34
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пиріжки і булочки


Трояндочки з листкового тіста з ковбасою

Пропонуємо замінити звичні бутерброди з ковбасою більш привабливою і цікавою закускою. Трояндочки з листкового тіста з ковбасою виходять не тільки красивими, але і дуже смачними. Ці апетитні слойки відмінно підійдуть для сімейного чаювання, та й на святковому застіллі будуть притягувати погляди.

Загортаються і готуються такі булочки дуже швидко і просто. Тісто використовується вже готове, тому весь процес зводиться лише до пари простих кулінарних прийомів.
 
Складові:
  • листкове тісто (бездріжджове) - 250 г;
  • кетчуп (за бажанням) - 1-2 ст. ложки;
  • ковбаса варена - близько 200 г;
  • борошно - 1-2 ст. ложки.


Трояндочки з листкового тіста з ковбасою рецепт з фото

Злегка присипавши робочу поверхню борошном, розгортаємо заздалегідь размороженное листкове тісто в прямокутний пласт товщиною 1-2 мм. Розрізаємо на рівні смуги шириною 2-2,5 см. 
 

Кожну смужку тесту змащуємо кетчупом за допомогою силіконової пензлика або звичайною ложки. Шар повинен бути дуже тонким, щоб при формуванні трояндочок соус не витік назовні. Кетчуп застосовується, щоб надати готовим слойки додатковий смаковий відтінок, але за бажанням можна обійтися і без нього.
 

Ковбасу нарізаємо тонкими кружальцями, кожен з яких ділимо навпіл. Укладаємо отримані шматочки на кожну смужку тесту по 3-5 шт. (Скільки дозволяє довжина смужки). Ковбасні часточки повинні злегка виступати за верхній край тесту. 
 

Акуратно згортаємо кожну смужку в щільну трубочку. Край тесту ретельно закріплюємо, злегка змочивши місце шва водою. У підсумку отримуємо заготовки, схожі на бутони троянд (із зазначеного в рецепті кількості інгредієнтів виходить приблизно 10-12 штук булочок). 
 

Викладаємо наші заготовки на деко, застелений пергаментом, дотримуючись дистанції між майбутніми булочками. Випікаємо трояндочки з листкового тіста з ковбасою при температурі 180 градусів близько 20-30 хвилин. 
 

Як тільки булочки зарум'яняться, витягаємо деко з духовки. Злегка остудити, подаємо свіжоспечені слойки до чаю або інших напоїв. 
 

Симпатичні трояндочки з листкового тіста з ковбасою гарні як холодними, так і злегка підігрітими. Наші булочки готові! 
 

Смачного!



Категорія: Пиріжки і булочки | Додав: 23.04.2018
Переглядів: 49 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018