Субота
23.11.2024
00:19
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/0/08957432.jpg
Курка в рукаві в духовці
/_pu/2/98583252.jpg
Салат «Курка під кайфом»
/_pu/4/39639230.jpg
Капкейкі «Червоний оксамит» на 14 лютого
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат «Принц» з яловичиною

Пропонуємо вашій увазі дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат «Принц» з яловичиною, яйцями і солоними огірками. Ця страва без особливих зусиль можна зробити до будь-якого свята в якості альтернативи « Олів'є » і багатьом іншим популярним закусок. Ніяких складнощів в рецепті немає, потрібно тільки заздалегідь (краще напередодні ввечері) відварити м'ясо, щоб заощадити час, відведений на підготовку.

Найбільш симпатично салат «Принц» виглядає, якщо викладати інгредієнти на тарілки порційно за допомогою сервіровки шаблону. Однак якщо у вас немає на це часу, цілком можна формувати салат і в одному загальному салатник.
 
Складові:
  • яловичина - 500 г;
  • яйця - 4 шт .;
  • солоні або мариновані огірки - 150-200 г;
  • волоські горіхи - 100-150 г;
  • часник - 3-4 зубці;
  • майонез - до смаку.


Салат «Принц» рецепт з фото крок за кроком в домашніх умовах

Як зробити салат «Принц» з яловичиною

1. Яловичину варимо до готовності (не забуваємо підсолити воду). Дозволяємо м'яса охолонути, а потім нарізаємо тонкими брусочками або розбираємо на волокна. 
 

2. Яйця варимо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. 
 

3. Огірки витягаємо з маринаду і шаткуємо невеликими квадратними шматочками, змішуємо з дрібно рубаним часником. 
 

4. Приступаємо до «зборці» складових страви. Розподіляємо половину порції відвареної яловичини по дну загального салатника або ж відразу по порційних тарілках (як в нашому прикладі), змащуємо майонезом. М'ясний шар потрібно промазати особливо ретельно, щоб салат не вийшов сухуватим. 
 

5. Далі розподіляємо половину огірків. Знову наносимо майонезну прошарок, але вже не таку багату. 
 

6. Поверх огірків викладаємо половину порції яєць, промазуємо, за бажанням злегка присипаємо сіллю / перцем. Далі повторюємо шари ще раз в такому ж порядку.
 

7. Рясно посипаємо салат порубаними ножем або подрібненими в блендері волоськими горіхами. Цей шар залишаємо без майонезной мастила. 
 

8. Для повного просочування салату потрібно пара годин, тому відразу після приготування відправляємо його на полицю холодильника і дістаємо вже перед подачею. За бажанням оформляємо готову страву зеленню або будь-яким іншим способом на ваш розсуд. 
 

Салат «Принц» з яловичиною готовий! Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 571 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024