Середа
23.05.2018
21:33
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти

Торт «Молочна дівчинка» з пломбірна кремом

Торт «Молочна дівчинка» - відомий десерт, що складається з тонких коржів, рясно промазаних кремом. Спочатку рецепт з'явився в Німеччині. У своїй основі він містив згущене молоко місцевого виробництва під маркою Milch Mädchen, що в перекладі на російську мову означає «молочна дівчинка». Пізніше десерт дістався і до наших співвітчизниць. І хоча в адаптованому вигляді вже використовується згущене молоко іншої марки, назва торта залишилося колишнім.

Після просочення коржі виходять неймовірно ніжними, легкими і соковитими, а кожен шматочок цих ласощів буквально «тане в роті». Відмінно доповнює смак пломбірна крем, який представляє собою з'єднання збитих вершків і заварного крему. За смаком така суміш нагадує розтануло морозиво, звідки і виникла назва «пломбірна».
 
Складові:

Для тесту:
  • згущене молоко - 370 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • борошно - 140 г;
  • розпушувач тесту - 10 г.

Для крему:
  • молоко - 300 мл;
  • борошно - 1,5 ст. ложки;
  • крохмаль картопляний - 2 ч. ложки;
  • цукор - 120 г;
  • вершкове масло - 70 г;
  • вершки 33-35% - 120 г.


Торт «Молочна дівчинка» покроковий рецепт з фото

Згущене молоко з'єднуємо з яйцями. Розмішуємо віночком до об'єднання компонентів в єдину однорідну масу.
 

Просіваємо борошно з розпушувачем, всипаємо до яєчно-молочної суміші. Розмішуємо до повного розчинення борошняних грудок. За консистенцією тісто виходить приблизно як на оладки. 
 

На зворотному боці пергаментного паперу малюємо коло діаметром 20-21 см (обводимо олівцем кришку, тарілку або інший предмет відповідного розміру). Викладаємо в центр 2 повні столові ложки тіста і розподіляємо рівномірно, не заходячи за намальовані кордону. 
 

Випікаємо корж 5-10 хвилин при температурі 200 градусів (до легкого зарум'янювання). Гарячий корж відразу знімаємо з пергаментного листа. Іноді молочні коржі погано відділяються від паперу - таке відбувається, якщо пергамент не дуже високої якості. При виникненні подібної проблеми перед нанесенням наступної порції тесту необхідно змастити папір тонким шаром масла - це запобіжить прилипання. 
 

Краї гарячого коржа обрізаємо по тарілці відповідного діаметру. Обрізки зберігаємо для обсипання торта. За таким же принципом випікаємо і обрізаємо інші заготовки. Всього вийде 6-7 тонких коржів. 
 

Пломбірна крем для торта «Молочна дівчинка» рецепт

У невелику каструлю вливаємо половину склянки молока, додаємо борошно і крохмаль. Ретельно розмішуємо до розчинення сухих інгредієнтів. 
 

Всипаємо цукор, підливаємо залишилася порцію молока і поміщаємо суміш на повільний вогонь. Варимо крем, постійно помішуючи. Як тільки маса закипить, знімаємо каструлю з вогню. 
 

Остужаем заварний крем до теплого стану. Додаємо підтале при кімнатній температурі вершкове масло. Енергійно розмішуємо до однорідної текстури. 
 

Холодні вершки збиваємо до густої консистенції. 
 

Змішуємо заварний крем і вершкову масу. Повинен вийти гладкий і однорідний пломбірна крем.
 

Збираємо торт. На тарілку викладаємо один корж, наносимо рясну порцію крему. Зверху розміщуємо наступний корж, знову промазуємо і т.д. Крему не шкодуємо - коржі повинні бути просочені ретельно. 
 

Обмащуємо верх і бічні сторони десерту. Обрізки тіста, що залишилися після випічки коржів, перемелює за допомогою блендера в дрібну крихту і обсипаємо боки торта. 
 

Прибираємо десерт в холодильник на 2-3 години або на ніч для повного просочення. Поверхня готового виробу можна оформити збитими вершками або будь-яким іншим способом.
 

Нарізаємо десерт порційно і насолоджуємося найніжнішим смаком молочних коржів. Торт «Молочна дівчинка» з пломбірна кремом готовий! 
 

Приємного чаювання!





Категорія: Торти | Додав: 18.04.2018
Переглядів: 38 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018