Середа
19.06.2019
15:54
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат «Будапештський»

Салат «Будапештський» з яловичиною готується всього лише з декількох компонентів, але виходить дивно смачним і ароматним. Радує і зовнішній вигляд страви, адже за рахунок поєднання яскравого перцю і соковитої зелені, ми отримуємо барвисту «композицію», яка миттєво викликає апетит.

Цей ситний, але не важкий салат готується без майонезу - його замінює проста заправка з рослинної олії і часнику. Відмінно доповнює загальний смак легка кислинка, що отримується за рахунок маринованої цибулі.
 
Складові:
  • яловичина - 250-300 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 середня головка;
  • перець болгарський - 1 великий;
  • свіжа петрушка або інша зелень - 5-6 гілочок;
  • оцет 9% - 1 ст. ложка;
  • часник - 1-2 зубці;
  • рослинне масло (для заправки) - за смаком;
  • сіль, перець - за смаком.


Салат «Будапештський» з яловичиною рецепт

Як зробити салат «Будапештський» з яловичиною

1. Цибулину очищаємо, подрібнюємо ножем і поміщаємо в окрему піалу. Вливаємо 1 ст. ложку оцту, перемішуємо. Поки ми підготуємо інші компоненти салату, цибуля встигне промаринуватися.
 

2. Болгарський перець ріжемо невеликими шматочками, попередньо видаливши плодоніжки і насіння. Для будапештського салату бажано застосувати червоний перець або змішати два різні відтінки, щоб страва вийшла яскравим і насиченим.
 

3. Заздалегідь відварену в підсоленій воді м'якоть яловичини шаткуємо кубиками. Щоб м'ясо різалося красивими шматочками, а не розповзалося на волокна, відразу після варіння витягаємо його з бульйону і перед нарізкою дозволяємо відлежатися пару годин в холодильнику. 
 

4. Злив маринад, отравляем в салатник цибулю. Слідом додаємо яловичину і болгарський перець. Свіжу зелень дрібно рубаємо ножем і завантажуємо до інших компонентів. 
 

5. Рослинна олія будь-якого сорту змішуємо з 1-2 зубчиками часнику, пропущеними через прес. Заправляємо салат, знімаємо пробу, додавши сіль / перець за смаком.
 

6. Просочувати салат «Будапештський» з яловичиною та овочами немає необхідності, тому відразу після приготування розподіляємо по тарілках і подаємо. 
 

Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 177 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019