Четвер
25.04.2024
10:02
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/1/87502732.jpg
Вареники з вишньою
/_pu/4/31954708.jpg
Кекс на майонезі з родзинками
/_pu/2/52699185.jpg
Салат зі свіжої капусти і огірків
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Паста карбонара з беконом і вершками

Для нас вже давно стали звичними італійські назви, такі як « болоньєзе », «карбонара» і т.д. Ці популярні і дуже смачні страви можна покуштувати в спеціалізованих кафе і ресторанах, а можна самостійно приготувати вдома, дотримуючись простого покрокового опису процесу.

У цій статті розглянемо рецепт пасти карбонара з беконом і вершками. Ситні спагеті, оповиті найніжнішим соусом і просочені часниковим ароматом, виходять бездоганними! Навіть байдужі до всіляких макаронних виробів часто не можуть встояти перед цим чудовим блюдом!
Складові:
  • спагетті - 200 г;
  • бекон сирокопчені - 100-150 г;
  • вершки (бажано від 30%) - 100 мл;
  • яєчні жовтки - 4 шт .;
  • часник - 2-3 зубці;
  • твердий сир (в ідеалі пармезан) - 50 г;
  • петрушка свіжа - 2-3 гілочки;
  • сіль, перець - за смаком.


Паста карбонара рецепт з беконом і вершками покроково

1. Бекон нарізаємо тонкими, приблизно однаковими смужками. 
 

2. Листя петрушки зриваємо зі стебел, подрібнюємо ножем. Часник дрібно рубаємо. 
 

3. У сотейнику або сковороді з високими бортами обсмажуємо скибочки бекону буквально 2-3 хвилини на середньому вогні. 
 

4. Слідом завантажуємо до м'яса часник. Помішуючи, витримуємо всі разом на вогні протягом 2 хвилин. 
 

5. Додаємо петрушку, перемішуємо і відразу знімаємо з вогню. 
 

Соус карбонара рецепт з вершками

6. Тепер підготуємо обов'язковий для пасти карбонара соус. Відокремивши від білка, викладаємо яєчні жовтки в невелику миску (білки в даному рецепті нам не знадобляться - їх залишаємо для приготування безе або інших страв). Твердий сир натираємо дрібною стружкою і завантажуємо до желтковой суміші, слідом вливаємо молочні вершки. Кидаємо пучку-другу меленого перцю, додаємо сіль. 
 

7. Ретельно розмішуємо, об'єднуючи компоненти в єдиний вершковий соус. 
 

8. Спагеті відварюємо, суворо дотримуючись інструкції на упаковці. Важливо не переварити макаронні вироби! 
 

9. Відкидаємо готові спагетті на друшляк і негайно викладаємо їх в сотейник з підсмаженою беконом. Не гаючи часу, вливаємо раніше приготований яєчно-вершковий соус і швидко перемішуємо вміст сковороди. Під впливом температури гарячих спагетті жовтки швидко дійдуть до готовності - томити готову пасту на вогні не потрібно! 
 

10. Розсортовувати спагетті з беконом по тарілках. Обсипає кожну порцію дрібно посіченою петрушкою (або оформляємо листочками базиліка), за бажанням обсипає блюдо дрібною стружкою пармезану. 
 

Паста карбонара з беконом і вершками готова! Приємного вам апетиту!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 27.03.2018
Переглядів: 522 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024