Неділя
21.07.2019
09:32
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з куркою


Салат з квасолею, корейської морквою і куркою

Найпростіший спосіб приготувати смачний салат за рекордно короткий час - взяти і змішати вже готові до вживання продукти, які не потребують попередньої варіння, охолодження і чищення. Нерідко такі експрес-страви виходять не гірше трудомістких, а зусиль йде мінімум. Сьогодні представляємо рецепт як раз з цієї категорії - готуємо салат з квасолею, корейської морквою і куркою. Весь склад вже вказано в назві, ніяких хитрощів і додаткових компонентів (за винятком стандартної заправки - звичайного майонезу).

Єдиний крок, де будуть потрібні наші старання - нарізати курку, а далі все перемішали, заправили і на стіл! Рецепт простий до непристойності, але результат однозначно не розчарує! Блюдо виходить яскравим, соковитим, апетитним. Радує і те, що склад легко піддається коригуванню - захотіли більш ситний салат, додали мариновані гриби, яйця, сир або сухарики. Бажаєте більше фарб? На допомогу приходить консервована кукурудза, свіжа зелень.
 
Складові:
  • консервована квасоля у власному соку - 1 банка;
  • корейська морква - 150 г;
  • курячий рулет (або копчена курка) - 300 г;
  • майонез - до смаку.


Салат з квасолею, корейської морквою і куркою рецепт з фото

1. Курку (в даному прикладі рулет) нарізаємо стандартними для більшості салатів невеликими кубиками. Для рецепта також піде копчена, відварна, запечена птиця. Можна замінити іншим різновидом м'яса / субпродуктами - тут годиться будь-яка м'ясна нарізка в холодному вигляді. 
 

2. Перекладаємо курку в салатник, додаємо корейську моркву (якщо соломка дуже довга, додатково ріжемо поперек, щоб було зручно їсти готовий салат). Висипаємо з банки квасоля, попередньо злив всю рідину, в якій вона перебувала. Строгих пропорцій в рецепті немає - можна збільшити кількість продуктів, які більш за смаком. 
 

3. Приправляємо майонезом перед самою подачею, тоді салат збереже свіжість, не здаватиметься вчорашнім. Віддають перевагу абсолютно домашню кухню, можуть використовувати власноруч приготований майонез в блендері , а також робити корейську моркву самостійно, рецепт тут. За бажанням додаємо сіль / перець, але спочатку обов'язково пробуємо - курка вже солона, а морква, як правило, досить гостра. Зайва різкість і гострота салату не потрібні. 
 

4. Перекладаємо готовий салат з квасолею, корейської морквою і куркою в чисту ємність або відразу в порційні піали. Несемо до столу! 
 

Смачного!



Категорія: Салати з куркою | Додав: 08.04.2018
Переглядів: 145 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019