Середа
24.04.2024
07:52
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/0/64436162.jpg
Юшка з сьомги
/_pu/3/20456011.jpg
Насипний пиріг з яблуками
/_pu/2/28598816.jpg
Салат з шинкою, сиром та огірками
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Суші і роли


Запечені роли

Наш сьогоднішній рецепт на перший погляд може здатися сміливим навіть для любителів японської кухні, але насправді лякатися не варто: запечені роли в домашніх умовах володіють збалансованим смаком, виходять ніжними і апетитними! Для начинки в даному випадку підійде філе слабосоленої сьомги або форелі, а для верхнього шару - будь-яка дрібна ікра (мойви, минтая і т.д.). Готуються запечені роли практично так само як і традиційні, різниця лише в тому, що перед подачею вони на кілька хвилин відправляються в духову піч.
 
Складові:
  • рис - 180 г;
  • норі - 3-4 листи;
  • ікра мойви підкопченим - 180 г;
  • сир «Філадельфія» або будь-який інший вершковий сир - 200 г;
  • слабосолона сьомга або форель - 200 г;
  • твердий сир - 40-50 г.


Запечені роли в домашніх умовах рецепт з фото

Як робити запечені роли в домашніх умовах

1. Починаємо процес приготування ролів традиційно з варіння рису. Докладну інструкцію про те, як це зробити правильно можна прочитати тут. 
 

2. На бамбуковий килимок викладаємо цілий лист норі так, щоб шорстка сторона виявилася зверху. Трамбуючи, укладаємо тонкий шар рису без просвітів. Зверху залишаємо вільне від рисових зерен простір (приблизно в 2-3 см). Щоб під час роботи клейкий рис не прилипав до пальців, періодично змочують долоні водою. 
 

3. Філе сьомги або форелі нарізаємо поздовжніми смугами. Відступивши від нижнього краю норі 3-4 см, укладаємо рибу на рисовий шар. Поруч формуємо смужку м'якого вершкового сиру. Крім цих інгредієнтів в начинку можна ще додати скибочки свіжого огірка, але це за бажанням. 
 

4. Піднімаємо нижній край норі разом з бамбуковим килимком, робимо один оборот, ховаючи начинку всередину. Продовжуємо згортати нашу заготовку трубочкою. Край норі, який ми залишали вільними від рису злегка змочуємо водою, щоб сформований «рулон" не розклеївся і не втратив свою форму. Аналогічно скручуємо кожен наступний рулет. 
 

5. Коли всі заготовки будуть сформовані, розрізаємо кожен «рулон» на 6 або 8 однакових за розміром шматочків. Для цього обов'язково застосовуємо добре наточеними ніж, так як тупе лезо може перетворити наші роли в рисову «кашу». 
 

6. Зверху на кожен рол наносимо по 1 чайній ложці ікри мойви.
 

7. Твердий сир нарізаємо тонкими скибочками і помещаеам на ікру. 
 

8. Викладаємо роли на застелений пергаментом деко, відправляємо в заздалегідь розпечену духову піч з температурою 200-210 градусів.
 

9. Запікаємо роли 5-10 хвилин. Як тільки сир розплавиться і утворює рум'яної скоринки, витягаємо деко з духовки. 
 

10. Подаємо запечені роли в домашніх умовах теплими. Традиційно доповнюємо японське блюдо соєвим соусом.
 

Смачного!



Категорія: Суші і роли | Додав: 06.04.2018
Переглядів: 1023 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024