Субота
20.04.2024
16:03
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/2/88823654.jpg
Салат «Коханка» з буряком і морквою
/_pu/0/36360447.jpg
Гуляш з яловичини з підливою
/_pu/2/01112306.jpg
Салат «Серце ангела» з кальмарами
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Суші і роли


Роли з сьомгою в домашніх умовах (хосомакі)

Готувати роли в домашніх умовах можна практично з будь-якими підручними продуктами. У хід йдуть огірки, крабові палички, риба, креветки і багато іншого. Сьогодні ми приготуємо прості роли з сьомгою в домашніх умовах (хосомакі). Це маленькі і тонкі роли з простою начинкою, які загортаються водоростями назовні.

Смачні роли в домашніх умовах при грамотному виготовленні здатні скласти конкуренцію навіть ресторанним. Однак для цього важливо приготувати страву правильно, дотримуючись баланс рису і начинки.
 
Складові:
  • рис круглозерний - 1 стакан;
  • вода - 1,5 склянки;
  • заправка для рису - близько 50 мл;
  • сьомга слабосолона - 150-200 г;
  • васабі - за смаком;
  • листи норі - кілька штук.


Роли з сьомгою рецепт в домашніх умовах

Як приготувати роли з сьомгою

1. Насамперед необхідно приготувати рис. Ретельно промивши і заливши водою, відварюємо рисові зерна до випаровування рідини. Даємо настоятися, а потім поливаємо заправкою. Докладний рецепт приготування рису для ролів можна подивитися тут. 
 

2. На шорстку поверхню норі поміщаємо порцію теплого (але не гарячого!) Рису. Пальцями розподіляємо рисові зерна тонким шаром, залишаючи вільний простір з верхнього і нижнього краю норі. 
 

3. Сьомгу звільняємо від кісток і шкірки, філе ріжемо смужками. Змастивши рис крапелькою васабі, викладаємо скибочки червоної риби.
 

4. Піднімаємо край циновки, згортаючи рол в «трубочку». Один край норі можна злегка змочити водою, щоб легше було зафіксувати отриманий рулет. 
 

5. Розрізаємо ролл гострим лезом ножа на дві половинки, а потім ріжемо ще на три або чотири частини. У результаті повинно вийти шість або вісім рівних і мініатюрних шматочків. 
 

6. Готову страву доповнюємо солоним соєвим соусом, васабі та гострим імбиром. Тепер хосомакі з сьомгою повністю готові!
 

Смачні роли в домашніх умовах, доповнені японськими паличками і спеціальними аксесуарами, створять справжню східну атмосферу. Приємного вам апетиту!



Категорія: Суші і роли | Додав: 06.04.2018
Переглядів: 692 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024