П`ятниця
19.04.2024
06:48
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/0/17602054.jpg
Рибний суп з консервів
/_pu/0/61247463.jpg
Гречаники з фаршем
/_pu/0/16424916.jpg
Шведські фрикадельки з вершковим соусом
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Канапе з оселедцем і чорним хлібом

Невеликі смачні бутерброди - універсальна закуска на будь-якому святковому столі. Це смачно, просто і доступно, та й часу на приготування цієї страви витрачається зовсім небагато.

Однак звичайними бутербродами зараз здивувати когось складно, тому все частіше господині стали віддавати перевагу оригінально оформленим канапе. Варіацій цієї страви існує безліч, але сьогодні ми пропонуємо вам найпростіший і зрозумілий кожному рецепт - канапе з оселедцем і чорним хлібом. Ця класична російська закуска хороша в будь-якому вигляді, але якщо вже вона цікаво оформлена - смакове задоволення гості отримають удвічі!
 
Складові:
  • філе оселедця - близько 150 г;
  • свіжий або солоний огірок - 1 шт .;
  • чорний хліб - 3-4 скибочки;
  • гірчиця - 1-2 ч. ложки;
  • вершкове масло - близько 50 г;
  • маслини - близько 8-10 штук;
  • зелень кропу - 2-3 гілочки;
  • будь-яка зелень (для оформлення) - за смаком.


Канапе з оселедцем і чорним хлібом рецепт з фото

Як зробити канапе в домашніх умовах

1. Зрізавши кірки, нарізаємо чорний хліб тонкими невеликими шматочками. Спосіб нарізки можна вибрати будь-який - квадратики, трикутники, ромби і т.д. Головне, щоб всі шматочки були однаковими за розміром. 
 

2. Зверху кожну скибочку чорного хліба промазуємо тонким шаром гірчиці.
 

3. Підготуємо ароматне масло для канапе. Чистий і сухий кріп рубаємо дрібно-дрібно. Змішуємо зелень з розм'якшеним маслом і наносимо на шматочки хліба. Для більшого аромату і додаткового смакового «відтінку» можна додати в масляну суміш подрібнений коріандр. 
 

4. Свіжий або солоний огірок нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо на масло. До речі, крім огіркової нарізки також вдало впишеться у смакову «композицію» страви кисле зелене яблуко, нарізані часточками, або ківі. Вибирайте додатковий інгредієнт з урахуванням особистого смаку! 
 

5. Філе оселедця нарізаємо шматочками таким чином, щоб за розміром вони збіглися з хлібом-основою. Укладаємо рибу на огіркові скибочки. 
 

6. Вставляємо по одній зубочистці в кожну заготовку. Завершальним штрихом насаджує на зубочистки цілі або нарізані тонкими кружечками маслини. За бажанням оформляємо закуску зеленню. 
 

7. Подаємо канапе з оселедцем і чорним хлібом на одній великій спільній тарілці. Класична російська закуска в святковому виконанні готова! 
 

Смачного!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 5283 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024