Середа
24.04.2024
19:00
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/2/33385766.jpg
Салат «Купки»
/_pu/0/32781091.jpg
Курка зі шпинатом (рулетики)
/_pu/0/17602054.jpg
Рибний суп з консервів
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Гарячі закуски


Жульєн з грибами і куркою в тарталетках

Раніше ми вже розглядали як готувати жульєн з куркою і грибами , але сьогодні ми пропонуємо запекти і подати цю гарячу закуску не в стандартній посуді, а в готових тарталетках. Основою страви як і раніше є печериці та куряче філе. Незмінним залишається і сметанний соус, завдяки якому інгредієнти виходять дуже ніжними і соковитими.

Жульєн в тарталетках з грибами і куркою - знахідка для святкового столу. Вдало підібрані продукти утворюють ідеальну гастрономічну «композицію», встояти перед якою буде складно! Для рецепта підійдуть тарталетки як з пісочного, так і листкового тіста. Вибираємо будь-який варіант і приступаємо до приготування!
 
Складові:
  • куряче філе - 300 г;
  • печериці свіжі - 200 г;
  • сир - близько 100 г;
  • рослинне масло - 2-3 ст. ложки;
  • тарталетки - 15-20 шт .;
  • сіль, перець - за смаком.

Для соусу:
  • сметана - 250 г;
  • борошно - 1 ст. ложка;
  • молоко - 250 мл;
  • вершкове масло - 40 г.


Жульєн в тарталетках з грибами і куркою рецепт

1. Промиті печериці нарізаємо тонкими пластинами, викладаємо в об'ємну сковороду з рослинним маслом. Смажимо на помірному вогні, періодично помішуючи. 
 

2. Як тільки випарується вся волога, виділена грибами, знімаємо сковороду з плити. Заздалегідь відварене куряче філе охолоджуємо, нарізаємо соломкою або розбираємо руками на волокна і додаємо до печериць. Посипаємо суміш інгредієнтів сіллю, меленим перцем і старанно перемішуємо. 
 

Як зробити соус для жульєну в тарталетках

3. Брусок вершкового масла розтоплюємо до однорідності на повільному вогні. У рідку масляну суміш поступово підсипає борошно, енергійно перемішуючи масу віночком. 
 

4. Доводимо олійно-борошняну суміш до кипіння. Слідом вливаємо охолоджене молоко. Чи не припиняємо працювати віночком, щоб уникнути утворення борошняних грудок. Як тільки молоко закипить, знімаємо практично готовий соус для жульєну з вогню і охолоджуємо до теплого стану. 
 

5. Далі додаємо до молочної масі сметану і перемішуємо масу до однорідності. 
 

Як запекти жульєн в тарталетках з грибами і куркою

6. Суміш печериць і курки розподіляємо по тарталетки. 
 

7. Кожну заготовку рясно заливаємо сметанним соусом. Намагаємося розподілити підливу рівномірно, щоб все тарталетки з жульєном вийшли смачними і соковитими, а не сухими. 
 

8. Сир натираємо дрібною стружкою і обсипає кожну порцію майбутньої закуски. Відправляємо жульен в тарталетках в розпечену духову піч. Запікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин. Як тільки сир добре розплавиться і злегка зарум'яниться, дістаємо готову закуску з духовки. 
 

9. Подаємо жульен в тарталетках з грибами і куркою гарячим або як мінімум теплим. Вдале супровід закусці складуть свіжі овочі, зелень. 
 

Смачного!



Категорія: Гарячі закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 1004 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024