Середа
15.08.2018
13:53
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски

У розділі рецептів: 36
Показано рецептів: 1-20
Сторінки: 1 2 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/1/37230392.jpgБрускетта - традиційна італійська закуска, що складається з обсмаженого хлібного скибочки, покритого овочами, рибою, шинкою або іншими всілякими інгредієнтами. Ми приготуємо «італійський бутерброд» в найпоширенішою його варіації - з помідорами і свіжим базиліком.

Невибагливе і просте поєднання компонентів утворює яскраве, насичене блюдо, що володіє чудовим смаком і приємним ароматом. Брускетта з помідорами і базиліком - універсальна закуска, що підходить як для буднів, так і для свята.
Холодні закуски | Переглядів: 32 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/24781115.jpgДомашній гамбургер виходить не тільки економніше покупного, а й корисніше, адже кількість приправ при власноручному виготовленні зведено до мінімуму. Звичайно ж, не можна назвати гамбургер низькокалорійної їжею, та й харчуватися кожен день фастфудом не рекомендується. Однак іноді дуже хочеться побалувати себе цій ситної і смачної закускою, тому пропонуємо подивитися як зробити домашній гамбургер, використовуючи підручні продукти. Ви можете строго слідувати кроків приготування, а можете що-небудь замінити або доповнити. Ніякої строгості в рецепті немає! Все на ваш смак і ваш розсуд!
Гарячі закуски | Переглядів: 27 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/08943753.jpgЕка з лаваша - гаряча закуска, популярна на Кавказі. Найчастіше готується з яйцем і сиром, але іноді в начинку додають і інші інгредієнти. За бажанням можна загорнути в лаваш ковбасу, сосиски, скибочки помідора, зелень і т.д. Блюдо буде чудовим з будь-яким наповнювачем!

Готується ека нескладно: лаваш змочують водою, викладають на гарячу сковороду, доповнюють складовими начинки і загортають конвертиком або трикутником. Після обсмажування лаваш з розплавленим сиром виходить дуже смачним! Блюдо відмінно підійде для сніданку або ситного перекусу.
Гарячі закуски | Переглядів: 21 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/73562836.jpgРаніше ми вже розглядали як готувати жульєн з куркою і грибами , але сьогодні ми пропонуємо запекти і подати цю гарячу закуску не в стандартній посуді, а в готових тарталетках. Основою страви як і раніше є печериці та куряче філе. Незмінним залишається і сметанний соус, завдяки якому інгредієнти виходять дуже ніжними і соковитими.

Жульєн в тарталетках з грибами і куркою - знахідка для святкового столу. Вдало підібрані продукти утворюють ідеальну гастрономічну «композицію», встояти перед якою буде складно! Для рецепта підійдуть тарталетки як з пісочного, так і листкового тіста. Вибираємо будь-який варіант і приступаємо до приготування!
Гарячі закуски | Переглядів: 37 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/82647471.jpgСкладно уявити Новий рік без мандаринів! Ці цитрусові плоди вже давно стали за замовчуванням асоціюватися з зимовим святом нарівні з ялинкою, «Олів'є», Дідом Морозом та іншими новорічними атрибутами. Без мандаринів на Новий рік не обходиться жодне застілля, так чому б не оформити у вигляді яскраво-помаранчевих кульок ще й закусочноестраву?

Найпростіший і знайомий кожному салат, що складається з сиру, яєць і часнику, в такому оригінальному виконанні моментально стане помітним і ефектним! Святкова закуска «Мандаринки» - гідне і смачне прикраса столу.
Холодні закуски | Переглядів: 29 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/78971543.jpgЗаливне з язика яловичого - красиве і невибаглива страва, яке ідеально прикрасить святковий стіл. Крім м'яса в рецепт обов'язково входять додаткові інгредієнти, які як раз і надають закусці урочистий вигляд. Зазвичай для цієї мети застосовуються яскраві скибочки моркви, контрастна за кольором зелень, яйця, лимон і інші продукти. Тут можна застосувати всі, що підкаже ваша фантазія! Головне, щоб все було поєднуваним, красиво і смачно!

Для прозорого шару м'ясного желе в рецепті ми використовували листової желатин, але за бажанням ви можете застосувати і звичайний порошковий (гранульований).
Холодні закуски | Переглядів: 27 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/09914242.jpgНаш сьогоднішній рецепт на перший погляд може здатися сміливим навіть для любителів японської кухні, але насправді лякатися не варто: запечені роли в домашніх умовах володіють збалансованим смаком, виходять ніжними і апетитними! Для начинки в даному випадку підійде філе слабосоленої сьомги або форелі, а для верхнього шару - будь-яка дрібна ікра (мойви, минтая і т.д.). Готуються запечені роли практично так само як і традиційні, різниця лише в тому, що перед подачею вони на кілька хвилин відправляються в духову піч.
Суші і роли | Переглядів: 21 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/13333224.jpgВідтворимо популярний і улюблений багатьма рецепт кабачкової ікри - простий, щодо бюджетної та універсальної овочевої закуски. Існує чимало версій домашнього варіанту цієї страви: до стандартного складу інгредієнтів господині часто додають часник, зелень, гриби, різноманітні пряні добавки, а часом навіть і майонез. Самі кабачки і запікають, і смажать, і гасять в мультиварці, і готують на мангалі.

У нашому прикладі розглянемо класичну рецептуру, максимально наближену до ГОСТу. З мінімуму компонентів, при звичайній тепловій обробці на кухонній плиті готуємо кабачкову ікру з нейтральним ароматом і вираженим смаком. Чи не жирну і не різкий, а саме ніжну, приємну і смачну.
Холодні закуски | Переглядів: 37 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/04981834.jpgНевеликі смачні бутерброди - універсальна закуска на будь-якому святковому столі. Це смачно, просто і доступно, та й часу на приготування цієї страви витрачається зовсім небагато.

Однак звичайними бутербродами зараз здивувати когось складно, тому все частіше господині стали віддавати перевагу оригінально оформленим канапе. Варіацій цієї страви існує безліч, але сьогодні ми пропонуємо вам найпростіший і зрозумілий кожному рецепт - канапе з оселедцем і чорним хлібом. Ця класична російська закуска хороша в будь-якому вигляді, але якщо вже вона цікаво оформлена - смакове задоволення гості отримають удвічі!
Холодні закуски | Переглядів: 38 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/31716086.jpgМіні-піца на батоні або, простіше кажучи, гарячі бутерброди, приготовані в духовці - це відмінне рішення для сніданку або швидкого перекушування. Звичайно, з традиційною піцою це блюдо має мало спільного, але, мабуть, назву дана закуска отримала за рахунок начинки, запеченої під шаром сиру на якійсь основі. У будь-якому випадку виходять бутерброди дуже смачними, а це найголовніше!

У рецепті немає строгого і точного набору продуктів, в хід можна пустити буквально все, що знайдеться в холодильнику. Ніяких обмежень - аби все було поєднуваним і гармонійно! Радує і швидкість приготування - на весь процес піде не більше 30 хвилин.
Гарячі закуски | Переглядів: 28 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/04080260.jpgПропонуємо власноруч зробити морква по-корейськи в домашніх умовах. Готується вона просто і досить швидко, а на смак виходить зовсім не гірше покупної! Для рецепта нам потрібно свіжа морква, оцет, масло, часник і спеції. Набір добавок в даному випадку краще залишити незмінним, так як, виключивши або замінивши будь-якої інгредієнт, ви можете отримати вже зовсім не той смак. А ось кількість цих самих добавок можна регулювати самостійно, з урахуванням бажаного ступеня гостроти страви.

Морква по-корейськи можна подавати в супроводі гарніру або ж задіяти для шаурми або різноманітних салатів, таких як « Їжачок », « Купки », салат з картоплею фрі і т.д. Отже, сьогодні готуємо універсальну овочеву закуску!
Холодні закуски | Переглядів: 36 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/99876109.jpgЗараз важко знайти того, хто жодного разу не пробував суші, адже це японське блюдо вже давно стало неймовірно затребуваним і популярним. Кожен шанувальник східної кухні напевно замислювався про те, як приготувати суші вдома, адже іноді так хочеться порадувати себе смачною японської їжею, зробленої своїми руками. Зараз це не проблема, адже всі необхідні компоненти можна знайти в продуктовому магазині, а рецепт суші в домашніх умовах допоможе створити блюдо, максимально наближене до оригіналу. Нігірі суші з сьомгою, мабуть, можна назвати одним з найпростіших рецептів східної кухні, тому новачкові в області «суші-майстерності» рекомендується почати саме з цього нескладного страви.
Суші і роли | Переглядів: 36 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/09910811.jpgСьогодні ми розповімо як в домашніх умовах приготувати страву з дитинства - пишний омлет «як в дитячому садку». Хто відвідував садок, обов'язково зрозуміє, про що йде мова! Важко забути неповторний смак цієї високої і «повітряної» яєчної запіканки, яка сильно відрізнялася від омлету, приготованого вдома на сковороді.

Вся справа в пропорціях продуктів - в детсадовській омлет додавали велику порцію молока, завдяки чому він і виходив таким ніжним. Важливий тут і спосіб готування: замість смаження молочно-яєчну суміш запікали в духовці. Тепер, знаючи всі нюанси цієї страви, ви зможете в будь-який момент зробити омлет «як в дитячому саду» вдома, згадуючи цей приємний і ні з чим не порівнянний смак!
Гарячі закуски | Переглядів: 26 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/48807074.jpgІмпровізація кмітливих господинь - традиційна «Оселедець під шубою» у вигляді рулету прикрасить новорічний або будь-який інший святковий стіл. Інгредієнти для салату використовуються всі ті ж, що і в класичній версії, викладаються шарами і промазиваются майонезом. Змінюється тільки порядок прошарків і спосіб збирання - працюємо на харчовій плівці, в результаті звернувши заготовку в щільний рулон.

«Оселедець під шубою» рулетом виходить дуже ніжною, ефектною і оригінальною. Пропонуємо вашій увазі простий і цікавий спосіб подачі знайомого, улюбленого і незмінно актуального страви.
Холодні закуски | Переглядів: 28 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/12195504.jpgСкладно встояти перед черговим шматочком курячої Пастрома, приготовленої з даного рецептом. Це чудова закуска, що підходить як для святкового застілля, так і для звичайного сніданку, стане чудовою альтернативою ковбасі та іншим покупним виробам з м'яса.

Пастрома з курячої грудки в духовці, просочена спеціями, виходить неймовірно смачною і ароматною. Тут поєднується одночасно ніжний смак дієтичного м'яса і деяка пікантність гострого меленого перцю і гірчиці.
Холодні закуски | Переглядів: 27 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/78030094.jpgСмачний, але за замовчуванням не надто презентабельний печінковий паштет можна перетворити в урочисту і апетитну закуску завдяки яскравому шару журавлинного желе. Ягоди підійдуть як заморожені, так і свіжі, а печінка не тільки куряча, але і яловича, свиняча.

Діємо за стандартною для приготування паштету схемою - обсмажуємо печінкові шматочки з цибулею і пюріруем масу для отримання тонкої, шовковистою текстури. Але для більшої ніжності попередньо ще додамо до печінки порцію молочних вершків. У такому вигляді паштет виходить бездоганним - легка, «повітряна» печінкова маса, яку доповнює приємне і ненав'язливе післясмак ягідного желе.
Холодні закуски | Переглядів: 33 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/30692455.jpgПри мінімумі турбот, в кілька простих кулінарних дій звичайний печінковий паштет перетворюємо в витончений презентабельний рулет з контрастною начинкою з вершкового масла. Обсмажену печінку з'єднуємо з соковитим цибулею і солодкої морквою, пюріруем блендером, звертаємо в «рулон» з тонким масляним шаром і прибираємо в холодильник до застигання / ущільнення.

Готовий печінковий рулет з маслом без праці нарізається на порційні шматки, легко наноситься на хліб і зберігає притаманну стандартному паштету ніжну, шовковисту текстуру. Рецепт поширюється на всі види печінки - можна використовувати яловичі, свинячі, курячі та інші субпродукти.
Холодні закуски | Переглядів: 27 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/47206255.jpgПриготування ролів в домашніх умовах - завдання цілком реальне, якщо озброїтися необхідними «інструментами». Нам буде потрібно циновка (спеціальний килимок для згортання ролів), гострий ніж, харчова плівка, а також деякі продукти. Заздалегідь закупивши все необхідне, можна приступити до виготовлення популярного страви.

Ми будемо використовувати простий рецепт приготування ролів з класичним поєднанням риби, огірка і вершкового сиру. Такий варіант начинки можна назвати найпростішим, поширеним і цілком доступним. Отже, давайте дізнаємося як приготувати вдома роли.
Суші і роли | Переглядів: 36 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/77263888.jpgВсім знайомі ніжні цукерки «Рафаелло» , виготовлені у вигляді невеликих кульок, вкритих кокосовою стружкою. Сьогодні ми зробимо щось подібне до популярних «рафаелок», але не в солодкому варіанті, а як цікаву закуску. Замість кокосової застосуємо крабову «стружку», а ніжний крем замінимо ситним салатом. Імпровізовані «рафаелкі» з крабових паличок зацікавлять не лише дітей: це цікаве блюдо сподобається і дорослим, так як відмінно підійде в якості закуски до пива і іншими алкогольними напоями!
Холодні закуски | Переглядів: 24 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/11883884.jpgГотувати роли в домашніх умовах можна практично з будь-якими підручними продуктами. У хід йдуть огірки, крабові палички, риба, креветки і багато іншого. Сьогодні ми приготуємо прості роли з сьомгою в домашніх умовах (хосомакі). Це маленькі і тонкі роли з простою начинкою, які загортаються водоростями назовні.

Смачні роли в домашніх умовах при грамотному виготовленні здатні скласти конкуренцію навіть ресторанним. Однак для цього важливо приготувати страву правильно, дотримуючись баланс рису і начинки.
Суші і роли | Переглядів: 20 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-36
Copyright MyCorp © 2018