Субота
20.04.2024
06:07
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/2/35800263.jpg
Салат «Серце ангела» з яблуком
/_pu/2/41156863.jpg
Салат «Міністерський» з яловичиною
/_pu/1/25594246.jpg
Картопля по-селянськи в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Лоранскій пиріг з куркою і грибами

Лоранскій пиріг є відкритою несолодке випічку, яка перед відправкою в духову піч обов'язково заливається вершково-яєчної сумішшю. Основою пирога зазвичай служить пісочне тісто, а в якості начинки можуть використовуватися всілякі овочі, м'ясні чи рибні вироби та багато іншого.

Ми приготуємо відкритий Лоранскій пиріг з куркою і грибами. Це ситна борошняна випічка здатна замінити собою повноцінний вечерю або ж виступати в якості доповнення до перших страв.
 
Складові: 

Для тесту:
  • борошно - приблизно 200 г;
  • вершкове масло - 50 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • охолоджена вода - 3 ст. ложки;
  • сіль - 1/2 ч. ложки.

Для начинки:
  • курка (філе) - 300 г;
  • гриби (будь-які) - 300 г;
  • цибулина велика - 1 шт .;
  • рослинне масло - 2-3 ст. ложки;
  • сіль за смаком.

Для заливки:
  • вершки (від 20%) - 170 мл;
  • яйця - 2 шт .;
  • сир - 150 г;
  • сіль за смаком.


Лоранскій пиріг рецепт з фото

Як приготувати Лоранскій пиріг з куркою і грибами

1. Розм'якшене масло змішуємо з одним сирим яйцем. Додаємо воду, всипаємо сіль, а потім поступово вводимо борошно, перемішуючи суміш. 
 

2. Замішуємо гладке пісочне тісто, обертаємо його харчовою плівкою, прибираємо в холодильник на півгодини. 
 

3. Тим часом в підсоленій воді відварюємо до готовності філе. Остигнуло куряче м'ясо ріжемо дрібними шматочками або «рвемо» руками. 
 

4. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Як тільки він розм'якшити, завантажуємо гриби. Ми використовували для Лоранская пирога мініатюрні опеньки. За бажанням можна замінити їх печерицями, грузді і т.д. Вибирайте гриби на свій смак. 
 

5. Коли випарується вся волога, виділена опеньками, а самі гриби придбають рум'яний відтінок, знімаємо їх з вогню і змішуємо з подрібненим курячим м'ясом. Солимо, перчимо і обсипає улюбленими травами. 
 

6. Пісочне тісто розподіляємо по змащеній вершковим маслом формі діаметром 20-22 см. Формуємо бортики близько 3 см. В утворену «кошик» викладаємо начинку.
 

7. Для заливки збиваємо виделкою або вінчиком яйця з вершками, потім додаємо до молочної заправці тертий сир, перемішуємо. Рясно заливаємо отриманою сумішшю поверхню пирога.
 

8. Відкритий пиріг з пісочного тіста випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах. Витягуємо підрум'янену випічку з форми. 
 

9. Остудивши, подаємо Лоранскій пиріг до солодкого чаю / кави або на додаток до основної трапези. 
 

Відкритий пиріг з пісочного тіста готовий! Смачного!



Категорія: Пироги | Додав: 12.04.2018
Переглядів: 924 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024