Понеділок
10.12.2018
22:55
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пиріжки і булочки


Слойки з замороженої вишнею

Готове листкове тісто зараз користується колосальним попитом. Це зрозуміло, адже завдяки йому можна максимально швидко приготувати чудову домашню випічку на будь-який смак і з різноманітною начинкою. Ніяких клопотів і тривалого замісу - розморожуємо тісто-напівфабрикат і відразу формуємо вироби. Справжня «паличка-виручалочка» для зайнятих господинь!

Сьогодні в якості наповнювача візьмемо заморожену вишню. Характерна ягідна кислинка особливо порадує тих, хто вважає за краще несильно солодкі десерти. Слойки з замороженої вишнею з листкового тіста - просте, але дуже смачні ласощі!
 
Складові:
  • листкове тісто бездріжджове - 500 г;
  • вишня заморожена - 250 г;
  • цукор - 5 ст. ложок;
  • крохмаль - 4 ч. ложки;
  • яйце - 1 шт.


Слойки з замороженої вишнею з листкового тіста рецепт

Як зробити смачні слойки з вишнею

Робочу поверхню злегка посипаємо борошном, викладаємо попередньо розморожені тісто і розгортаємо до товщини 0,3 см в одному напрямку. Розрізаємо пласт на 8 однакових прямокутників.
 

Яйце збовтуємо виделкою, злегка змащуємо кожну листкову основу. 
 

Вишню заздалегідь розморожуємо, зливаємо сік, що виділився. Ягоду ретельно віджимають. 
 

Засипаємо вишневу масу цукром, перемішуємо. 
 

На половину прямокутника викладаємо порцію вишні. Посипаємо ягоду крохмалем (1/2 ч. Ложки).
 

Накриваємо вишневу начинку другою половиною тіста, дуже ретельно защипуємо краю.
 

Для декору і додаткової «склеювання» по краях слойки продавлюємо візерунок зубцями вилки. Таким же чином формуємо ще 7 слоек з вишнею.
 

До цього часу духовка повинна бути прогріта до 200 градусів. Змащуємо заготовки яйцем, викладаємо на деко, покритий пергаментом, і відправляємо в розпечену духову піч на 20-25 хвилин. Тісто має злегка піднятися і підрум'янитися.
 

Готові слойки з вишнею знімаємо з дека і охолоджуємо. За бажанням присипаємо десерт цукровою пудрою і подаємо.
 

Слойки з замороженої вишнею з листкового тіста готові! Смачного!



Категорія: Пиріжки і булочки | Додав: 23.04.2018
Переглядів: 63 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018