Четвер
18.04.2024
07:03
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/3/32521202.jpg
Торт шоколадний зі сметанним кремом
/_pu/1/23660713.jpg
Класичний жульєн з куркою і грибами
/_pu/0/31294431.jpg
Курячі відбивні в клярі
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Печиво


Цукрове печиво

Основа нашого цукрового печива - розсипчасте тісто з тонкою текстурою, що нагадує за складом популярне Курабье. Ця випічка вдало поєднується як з міцною кавою, чаєм, так і з простим молоком, безалкогольними коктейлями і кисломолочними напоями.

Використовуючи всілякі фігурні шаблони, солодкі печенюшки можна зробити не тільки смачними, а й кумедними, залучаючи до захоплюючого кулінарному процесу дітвору. Апетитне печиво, покрите рясним шаром цукру, вмить зникне зі столу!
 
Складові:
  • вершкове масло - 80 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • яєчний жовток - 1 шт .;
  • цукрова пудра - 30 г;
  • борошно - приблизно 150 г;
  • крохмаль - 1 ст. ложка;
  • розпушувач тесту - ¼ ч. ложки;
  • цукор - 2-3 ст. ложки.


Цукрове печиво рецепт з фото

Розм'якшене вершкове масло з'єднуємо з сирим жовтком, ванільним цукром і цукровою пудрою. Розтираємо виделкою до отримання однорідної консистенції. 
 

Борошно просіваємо, відміряє приблизно половину і, змішавши з крохмалем і розпушувачем, додаємо до масляної суміші. Енергійно перемішуємо.
 

Невеликими порціями підсипає залишки борошна. Замішуємо м'яке і еластичне пісочне тісто. Дозування борошна регулюємо при замісі.
 

Розкачуємо податливе пісочне тісто в пласт, доводимо товщину до 0,5-0,6 см. Вирізуємо різноманітні фігурки, використовуючи кондитерські шаблони, або ж просто формуємо кругле печиво за допомогою горлечка тонкого склянки. 
 

Кожну заготовку обмакиваем в цукрі, щедро Паніруємо з двох сторін, після чого укладаємо на деко, застелений пергаментом. 
 

Відправляємо деко в попередньо розпечену духовку. Випікається тонке цукрове печиво швидко - потрібно всього лише 10-15 хвилин при 180 градусах. 
 

Повністю остудивши, акуратно знімаємо крихке цукрове печиво з пекарської папери і, доповнивши випічку чашкою кави, що бадьорить, ароматного чаю або іншими напоями, подаємо!
 

Розсипчасте цукрове печиво з ледь помітним ванільним ароматом готово! Приємного вам чаювання!



Категорія: Печиво | Додав: 15.05.2018
Переглядів: 729 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024