Домашня кухня
Торт шоколадний зі сметанним кремом |
Класичний жульєн з куркою і грибами |
Курячі відбивні в клярі |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Цукрове печиво
Основа нашого цукрового печива - розсипчасте тісто з тонкою текстурою, що нагадує за складом популярне Курабье. Ця випічка вдало поєднується як з міцною кавою, чаєм, так і з простим молоком, безалкогольними коктейлями і кисломолочними напоями.
Використовуючи всілякі фігурні шаблони, солодкі печенюшки можна зробити не тільки смачними, а й кумедними, залучаючи до захоплюючого кулінарному процесу дітвору. Апетитне печиво, покрите рясним шаром цукру, вмить зникне зі столу!
Складові:
- вершкове масло - 80 г;
- ванільний цукор - 10 г;
- яєчний жовток - 1 шт .;
- цукрова пудра - 30 г;
- борошно - приблизно 150 г;
- крохмаль - 1 ст. ложка;
- розпушувач тесту - ¼ ч. ложки;
- цукор - 2-3 ст. ложки.
Цукрове печиво рецепт з фото
Розм'якшене вершкове масло з'єднуємо з сирим жовтком, ванільним цукром і цукровою пудрою. Розтираємо виделкою до отримання однорідної консистенції.
Борошно просіваємо, відміряє приблизно половину і, змішавши з крохмалем і розпушувачем, додаємо до масляної суміші. Енергійно перемішуємо.
Невеликими порціями підсипає залишки борошна. Замішуємо м'яке і еластичне пісочне тісто. Дозування борошна регулюємо при замісі.
Розкачуємо податливе пісочне тісто в пласт, доводимо товщину до 0,5-0,6 см. Вирізуємо різноманітні фігурки, використовуючи кондитерські шаблони, або ж просто формуємо кругле печиво за допомогою горлечка тонкого склянки.
Кожну заготовку обмакиваем в цукрі, щедро Паніруємо з двох сторін, після чого укладаємо на деко, застелений пергаментом.
Відправляємо деко в попередньо розпечену духовку. Випікається тонке цукрове печиво швидко - потрібно всього лише 10-15 хвилин при 180 градусах.
Повністю остудивши, акуратно знімаємо крихке цукрове печиво з пекарської папери і, доповнивши випічку чашкою кави, що бадьорить, ароматного чаю або іншими напоями, подаємо!
Розсипчасте цукрове печиво з ледь помітним ванільним ароматом готово! Приємного вам чаювання!
|
Категорія: Печиво | Додав: 15.05.2018
|
Переглядів: 729
| Рейтинг: 0.0/0 |
|