Середа
15.08.2018
13:53
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Заправки до салатів
Соуси і маринади
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Соуси

У розділі рецептів: 13
Показано рецептів: 1-13

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/2/02485960.jpgЯгідний соус - оригінальне доповнення до соковитою свинині, яловичині або баранині. Солодкуватий смак провареної вишні в поєднанні з пікантною гостротою перцю чилі додадуть «родзинку» гарячої страви, надавши особливий вишукування навіть не самому ідеальному м'ясного стейку.

Ефектний, апетитний і неймовірно смачний вишневий соус до м'яса стане головним акцентом на столі, а цікаве і запам'ятовується післясмак ягідної заправки відмінно розбавить щоденні рецепти. Таким чином, якщо ви вирішили урізноманітнити своє меню, прикладаючи мінімум зусиль, простий соус з вишні буде дуже доречним!
Соуси і маринади | Переглядів: 26 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/06112514.jpgСтрави з гранатовим соусом набувають особливо пікантний і вишуканий смак. Поєднання солодкуватого і одночасно гостро-солоного присмаку дозволяє отримати незабутню насолоду.

Застосування гранатового соусу - справа нехитра: ця ефектна заправка ідеально гармонує практично з будь-якими м'ясними або рибними виробами. До того ж, насичений темно-червоний відтінок готового соусу виглядає дуже навіть апетитно, наприклад, на соковитому стейку, надаючи страві естетичний вигляд.
Соуси і маринади | Переглядів: 23 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/44324255.jpgКартопляні битки - просте, але дуже смачна страва, яке зазвичай готується з вареної картоплі з додаванням зелені, сиру або інших компонентів. Ці круглі вироби у вигляді котлет можуть начиняти фаршем, грибами, овочевий сумішшю і т.д., а можуть бути приготовлені і зовсім без наповнювача. Таким чином, база для експериментів в даному випадку відмінна!

Подавати картопляні биточки можна як гарнір до м'яса або риби або їсти як самостійну страву, присмачивши простий сметаною або дописавши зеленню. Ми рекомендуємо спробувати більш оригінальний варіант - пропонуємо рецепт картопляних биточків з пікантним соусом на основі оселедця і соковитих маринованих огірків.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 49 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/38538051.jpgЩо таке майонез знають всі без винятку. Мабуть, цей популярний соус можна назвати найпоширенішою і смачною заправкою. Однак ні для кого не секрет, що в покупному майонезі містяться різноманітні хімічні добавки, тому не рекомендується зловживати ним. А розумніше і зовсім виключити продукт, повний некорисних домішок, замінивши його домашнім, адже смак майонезу, зробленого власноруч, нічим не поступається магазинному, при цьому в складі немає ніякої хімії - все максимально натурально і просто!

Для виготовлення продукту візьмемо найдоступніші компоненти, і дізнаємося як зробити домашній майонез блендером. Рецепт насправді елементарний, варто лише уважно дотримуватися технологію і старанно попрацювати погружной насадкою.
Заправки до салатів | Переглядів: 39 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/23780520.jpgСоус для салату Цезар є незамінною складовою цього легендарного страви північноамериканської кухні. Саме від приготовленої заправки більшою мірою буде залежати підсумковий результат і смак салату, тому технології приготування основного компонента слід приділити особливу увагу.

Пропонуємо для розгляду два варіанти соусу Цезар: один класичний з анчоусами, найбільш наближений до оригіналу, а другий - спрощений, відповідний для приготування страви в домашніх умовах. Кожен соус хороший по-своєму, але якщо вам все-таки пощастить знайти в продажу анчоуси, рекомендуємо випробувати перший більш «правильний» варіант.
Заправки до салатів | Переглядів: 41 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/27623491.jpgЦей варіант соусу Цезар безперечно далекий від оригіналу, але головний плюс рецепта полягає в відсутності «заморських» важкодоступних продуктів. До того ж, за смаковими якостями заправка виходить вельми гідною і відмінно поєднується з усіма компонентами салату. Отже, розглянемо простий домашній варіант соусу Цезар на варених жовтках.
Заправки до салатів | Переглядів: 34 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/51378736.jpgІталійський класичний соус песто з базиліка - відмінне доповнення до відварною макаронів, піци, лазіння або салату Капрезе. Готується він досить просто, а якщо застосувати замість ступки блендер, на весь процес підуть лічені хвилини.

Песто володіє освіжаючим, трохи пікантним смаком і виділяється своїм яскраво вираженим зеленим кольором, який обов'язково додасть оригінальності будь-якому італійському страві.
Соуси і маринади | Переглядів: 35 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/22798384.jpgДуже популярний класичний соус сальса - ідеальне супровід до чіпсів, мексиканським коржикам і страв на їх основі - буріто, Кесаділья. Що складається з дрібних шматочків томатів, доповнена часником, цибулею, зеленню, соком лайма і перцем чилі, маса виходить ароматною, в міру гострої, освіжаючою, з приємною легкою кислинкою. Вигідно, що сальса застосовується не тільки в якості діпа (соусу для умочування), але і як повноцінна заправка. Ложка-інша червоно-помаранчевої суміші подарує апетитну острінкой м'яса, птиці або овочів, наситить і посилить смак страви. Навіть банальна, звичайна їжа вкупі з таким доповненням перетворюється і дарує справжнє гастрономічне насолоду. Адже всього-то - просте і вдале поєднання цілком звичайних продуктів.
Соуси і маринади | Переглядів: 22 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/66747967.jpgТартар - холодний соус, який зазвичай подають до риби і морепродуктів, хоча не забороняється доповнити їм і м'ясо, птицю або овочі. Вкраплення солоних огірків і свіжої зелені на тлі гладкої, ніжної текстури утворюють чудову заправку, яка здатна відмінно перетворити парові котлети і будь-які пріснувато страви, перетворивши їх в справжній делікатес.

Єдиного рецепту соусу тартар не існує - кожен кухар готує цю заправку по-своєму. Є варіанти на майонезі, на жовтках, з додаванням часнику, гірчиці, цибулі і т.д. Для прикладу пропонуємо два рецепта соусу тартар: класичний (на яєчних жовтках) і простий (на готовому майонезі).
Соуси і маринади | Переглядів: 28 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/25965982.jpgПропонуємо ще один рецепт соусу тартар. На цей раз приготування буде максимально простим і оперативним, так як формується заправка на основі готового майонезу. Все, що нам необхідно - просто перемішати компоненти! Тут навіть не потрібна допомога міксера і інший кухонної техніки. Мінімум інгредієнтів і ніяких турбот!
Соуси і маринади | Переглядів: 25 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/04152628.jpgСоус теріякі активно використовується в японській кухні. Його часто додають до роллам, локшині удон або використовують в якості маринаду для курки, м'яса або риби. Цей соус одночасно поєднує в собі солодкі і солоні «відтінки», що робить страву пікантним і оригінальним, з цікавим смаком.

Єдиною технологією приготування терияки не існує: кожен кухар готує цей соус по-своєму, але в основному рецепт включає до свого складу соєвий соус, прянощі і мирин. Сьогодні ми розглянемо як можна приготувати популярний соус теріякі в домашніх умовах і отримати універсальну заправку для різноманітних страв!
Соуси і маринади | Переглядів: 34 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/14651827.jpgПриготувати смачну шаурму самостійно зовсім нескладно. Підготувавши заздалегідь все компоненти, досить витратити всього кілька хвилин для «зборки» цього популярного страви.

Однак навіть в такому, здавалося б, простому рецепті є своя «родзинка». В даному випадку це спеціальний часниковий соус для шаурми, який надає інгредієнтів особливий смак і робить блюдо найцікавішим. Зробити пікантну часникову заправку не складе труднощів, потрібно лише запастися всім необхідним і приступати до процесу!
Соуси і маринади | Переглядів: 30 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/16424916.jpgАпетитні котбулар з вершковим соусом і солодким джемом отримали популярність завдяки мережі магазинів IKEA, де це блюдо вже давно користується колосальним попитом. Маленькі м'ясні кульки виходять дуже соковитими, ароматними і неймовірно смачними! А рясне кількість ніжної підливи і нестандартне доповнення у вигляді ягідного джему роблять блюдо ще більш цікавим і апетитним!

Приготувати знамениті шведські фрикадельки як в Ікеа можна і у себе вдома. Для цього нам буде потрібно два види фаршу, вершки, м'ясний бульйон і ще трохи простих, цілком доступних продуктів. Джем для подачі страви можна купити вже готовий або зробити самостійно, слідуючи нашим рецептом.
Страви з м'яса | Переглядів: 35 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2018