Вівторок
23.04.2024
14:55
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/1/25594246.jpg
Картопля по-селянськи в духовці
/_pu/1/25882556.jpg
Сьомга солона в домашніх умовах
/_pu/4/64483293.jpg
Мексиканський салат з квасолею, кукурудзою і перцем
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з рибою та морепродуктами


Салат «Червоне море»

Коли необхідно приготувати щось в короткий термін, на допомогу приходять прості рецепти «на швидку руку». Салат «Червоне море» з крабовими паличками відноситься саме до цієї категорії: він смачний, ситний, але при цьому готується елементарно і не вимагає ніяких зусиль.

Свіжі помідори в даному випадку вдало розбавляють поживні речовини, а також виправдовують назву страви. У салаті дійсно переважають червоні компоненти, за рахунок чого виглядає він яскраво і презентабельно. Таке блюдо і для святкового застілля підійде відмінно!
 
Складові:
  • крабові палички (або крабове м'ясо) - 200 г;
  • помідори - 1 шт. великого розміру або 2-3 шт. невеликих;
  • твердий сир - 100-150 г;
  • яйця - 4 шт .;
  • часник - 2-3 зубці;
  • майонез - до смаку.


Салат «Червоне море» з крабовими паличками рецепт

1. Яйця заздалегідь відварюємо до стану «круто» (приблизно 10 хвилин після закипання рідини). Охолодивши і очистивши, нарізаємо дрібними кубиками або соломкою. 
 

2. Помідори промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо плодоніжки. Рідку частину з насінням вичищаємо ложкою, а решту м'якоть шаткуємо соломкою або стандартними кубиками. Бажано, щоб всі складові салату «Червоне море» були нарізані однаковим калібром. Тобто, якщо вибрали спосіб нарізки соломкою, шаткуємо таким чином всі інгредієнти. 
 

3. Сир натираємо крупною стружкою / нарізаємо кубиками. 
 

4. Крабові палички витягаємо з оболонки, шаткуємо аналогічно. 
 

5. Змішуємо всі компоненти в одному салатник. Для заправки майонез змішуємо з пропущеним через прес (чеснокодавку) часником, за бажанням додаємо сіль / перець. До речі, можна самостійно зробити майонез в блендері , такий продукт вийде набагато корисніше покупного. А можна і зовсім замінити цю заправку густим натуральним йогуртом, тільки в цьому випадку краще додати трохи гірчиці. 
 

6. Перемішуємо компоненти, просочуючи їх заправкою. Готову страву розподіляємо по порційних ємностей, за бажанням доповнюємо зеленню і подаємо. 
 

Салат «Червоне море» з крабовими паличками повністю готовий! Приємного вам апетиту!



Категорія: Салати з рибою та морепродуктами | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 376 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024