П`ятниця
19.04.2024
12:46
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/2/04194666.jpg
Салат «Обжорка» з яловичиною
/_pu/1/57036236.jpg
Локшина удон з куркою
/_pu/1/18942740.jpg
Хе з судака в домашніх умовах
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат з вареної яловичиною і горіхами

Цей салат з вареної яловичиною і волоськими горіхами - ідеальний варіант простий закуски для святкового столу. Готується блюдо елементарно і дуже швидко (якщо заздалегідь відварити і остудити м'ясо), при цьому виходить досить ситним і апетитним!

Основними компонентами салату в даному випадку є волоські горіхи і м'ясо. Однак такого мінімального набору продуктів цілком достатньо, щоб отримати відмінний смак! Даний рецепт - знахідка для всіх, хто не любить або не має можливості проводити довгий час на кухні!
 
Складові:
  • яловичина (м'якоть без кістки) - 0,6 кг;
  • волоські горіхи - 50-80 г;
  • майонез - близько 150 г;
  • сир - 80-100 г;
  • часник - 3-4 зубці;
  • сіль, перець - за смаком.


Салат з вареної яловичиною і волоськими горіхами рецепт з фото

1. Яловичину варимо в підсоленій воді, остудити, нарізаємо тонкими брусочками або кубиками. 
 

2. Ядра горіхів рубаємо ножем або подрібнюємо в чаші блендера. 
 

3. Сир натираємо дрібною стружкою. 
 

4. Майонез змішуємо з часниковими зубцями, пропущеними через прес (порція часнику може варіюватися в залежності від власних уподобань). 
 

5. Перекладаємо в салатник м'ясну нарізку і горіхи, рясно заправляємо часниковим соусом. В даному випадку майонез краще не економити - м'ясо потрібно промазати дуже ретельно, щоб салат не вийшов сухим. А тим, хто боїться зайвих калорій або просто не любить майонезні заправки, можна порадити приготувати сметанний соус Цахтон - з ним блюдо вийде не менш смачним. 
 

6. Знімаємо пробу, при необхідності додавши сіль / перець або ще трохи часнику. Зверху обсипає м'ясо тонким шаром сиру. Перед подачею обов'язково дозволяємо салату просочитися і охолодитися, а для цього ставимо його на полицю холодильника приблизно на 1,5-2 години. 
 

7. Потім розсортовувати по тарілках і подаємо. 
 

Салат з вареної яловичиною і волоськими горіхами готовий! Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 608 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024