П`ятниця
19.04.2024
15:01
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/3/70531088.jpg
Торт «Монастирська хата»
/_pu/1/82647471.jpg
Закуска «Мандаринки»
/_pu/1/07715409.jpg
Ролл Дракон з вугром
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат «Тбілісі»

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною - барвисте, швидко насичують і дуже апетитне блюдо! До складу закуски входять найпростіші інгредієнти, але підібрані вони настільки вдало, що в результаті виходить чудовий смакове поєднання!

Пропорції продуктів для салату ви завжди можете варіювати, дотримуючись власних уподобань, але ось що-небудь заміняти або виключати з рецепта вкрай не рекомендується, так як смак страви вийде вже зовсім не той!
 
Складові:
  • яловичина - 250 г;
  • червоний болгарський перець - 1 шт .;
  • волоські горіхи - близько 50 г;
  • часник - 1-2 зубці;
  • червона консервована квасоля - 1 банка;
  • свіжа кінза - невеликий пучок;
  • перець чилі - ½ стручка або за смаком;
  • червоний салатний цибуля - 1 шт .;
  • рослинне масло (для заправки) - за смаком;
  • винний оцет 6% (для заправки) - приблизно 1 ст. ложка;
  • сіль, хмелі-сунелі - за смаком.


Салат «Тбілісі» рецепт з фото крок за кроком в домашніх умовах

Як зробити салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною

1. Цибулину шаткуємо тонкими півкільцями, складаємо в глибоку миску.
 

2. Консервовану квасолю промиваємо холодною водою. Відкидаємо на друшляк, щоб злилася вся рідина, а потім додаємо до цибулі. За бажанням можна замінити консервовану квасолю свіжою, але її треба заздалегідь замочити у воді і відварити до готовності. 
 

3. Вичистивши все насіння, нарізаємо болгарський перець тонкою соломкою, перекладаємо в миску. Для гостроти додаємо чилі, нашаткувати його максимально дрібними шматочками. Порцію пекучого перцю варіюємо, дотримуючись особистих смакових переваг (не забудьте ретельно помити руки і кухонне приладдя після роботи з чилі!).
 

4. Заздалегідь відварене і охолоджене м'ясо розбираємо на тонкі волокна або нарізаємо невеликими шматочками. Розміщуємо до інших складових страви. 
 

5. Свіжу кінзу подрібнюємо ножем і додаємо в салат. На сухій сковороді злегка підсушують горіхи, щоб вони максимально розкрили свій смак. Остужаем, дрібно рубаємо ножем і додаємо до інших компонентів. 
 

6. Часникові зубці нарізаємо дуже дрібно і теж додаємо в салатник. Кидаємо сіль і спеції за смаком. В даному випадку доречно буде додати трохи хмелі-сунелі - ця приправа ідеально впишеться у смакової «мікс» страви. 
 

7. Заправляємо майже готовий салат «Тбілісі» рослинним маслом, змішаним з винним оцтом, дбайливо перемішуємо компоненти і знімаємо пробу. При необхідності подсаливаем або додаємо додаткову порцію гострого перцю. 
 

8. Перед подачею на стіл обов'язково дозволяємо салатик настоятися як мінімум 30 хвилин, щоб всі інгредієнти просочилися оцтової заправкою і наситилися ароматом часнику. 
 

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною готовий! Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 527 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024