П`ятниця
19.04.2024
09:12
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/2/99876109.jpg
Нігірі суші з сьомгою
/_pu/4/41887173.jpg
Булочки для гамбургерів з кунжутом
/_pu/2/55300218.jpg
Салат «Півень»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат «Міністерський» з яловичиною

Салат «Міністерський» з яловичиною за складом продуктів і способу приготування нагадує популярну «обжорка» . Тут вдало поєднуються соковиті огірки, відварна яловичина і злегка обсмажену цибулю, але стандартну для «обжорка» морква замінюють ніжні яєчні млинці, які приємно доповнюють смакової «мікс» ситного страви.

Щоб прискорити приготування салату «Міністерської», м'ясо рекомендуємо відварити напередодні ввечері, тоді процес формування закуски виявиться дуже швидким і легким. А також за бажанням замість яловичини можна використовувати курячу грудку, шинку або навіть червону рибу.
 
Складові:
  • яловичина (м'якоть) - 400 г;
  • огірки солоні (або мариновані) - 150-200 г;
  • цибуля - 1 невелика головка;
  • яйця - 4 шт .;
  • рослинне масло (для смаження) - 2-3 ст. ложки;
  • сіль, перець - за смаком;
  • майонез - до смаку.


«Міністерський» салат рецепт з яловичиною

Як зробити салат «Міністерський»

1. Яловичину варимо в киплячій солоній воді до повної готовності. Остудивши, розбираємо м'ясо руками на волокна або ріжемо тонкою соломкою. 
 

2. Відразу все сирі яйця енергійно збиваємо вінчиком, об'єднуючи білок і жовток в єдину масу. 
 

3. З отриманої суміші готуємо яєчні млинці. Для цього приблизно половину маси виливаємо на розпечену промаслений поверхню невеликої сковороди і смажимо на середньому вогні. 
 

4. Як тільки поверхня омлету «схопиться», а низ зарум'яниться, перевертаємо млинець, акуратно підчепивши його кулінарної лопаткою. Витримуємо на вогні ще кілька секунд (до легкого зарум'янювання нижньої сторони). Аналогічним чином готуємо другий яєчний млинець. 
 

5. Остудивши, нарізаємо млинчики тонкими скибочками (за розміром приблизно як м'ясні шматочки). 
 

6. Очищену цибулину шаткуємо тонкими півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі, підтримуючи невисоку температуру. Не забуваємо періодично помішувати лушпиння нарізку, щоб уникнути підгоряння! Як тільки півкільця размягчатся і придбають легкий золотистий відтінок, знімаємо сковороду з вогню.
 

7. Огірки витягаємо з маринаду і нарізаємо досить тонкою соломкою.
 

8. Змішуємо м'ясо, яєчні млинці, підсмажену цибулю і огірки в одному салатник. 
 

9. Заправляємо майонезом, перемішуємо і знімаємо пробу. При необхідності солимо / перчимо.
 

Розподіляємо «Міністерський» салат по порційних тарілках і подаємо! Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 608 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024