Субота
20.04.2024
13:10
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/4/56863706.jpg
Тістечко «Нічка»
/_pu/0/29961998.jpg
Кюрдан-кебаб
/_pu/2/42409703.jpg
Пиріг з моцарелою і помідорами «а-ля Капрезе»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат «Ялинка»

Звертаєте увагу на кумедні, привабливі, які посилюють атмосферу свята страви? Тоді приєднуйтесь - сьогодні розглянемо рецепт салату «Ялинка» до Нового року! На цей раз обходимося без почергового викладання компонентів шарами - відразу змішуємо всі складові, формуємо силует їли і завершуємо простим декором.

Беремо на замітку оформлення, а з вмістом страви при бажанні експериментуємо. У подібній подачі можна уявити традиційні й улюблені багатьма «Олів'є» , «Мімозу» , «Оселедець під шубою» і т.д.
 
Складові:
  • яловичина - 350 г;
  • солоні або мариновані огірки - 150 г;
  • корейська морква - 100 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • рослинне масло (для смаження) - 2-3 ст. ложки;
  • кріп - великий пучок;
  • кукурудза - 1-2 ст. ложки;
  • зерна граната - 1-2 ст. ложки;
  • майонез - до смаку.


Салат «Ялинка» рецепт з фото крок за кроком

1. Яловичину відварюємо 1-2 години (до м'якості і готовності). Не забуваємо посолити воду. Готове м'ясо, остудивши, поділяємо на тонкі волокна. 
 

2. Счистив лушпиння, рубаємо тонкими півкільцями цибулину. Викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду.
 

3. Обсмажуємо цибулю на середньому вогні до легкої золотистої. Періодично помішувати півкільця і ​​не допускаємо підгоряння! Знявши з плити, охолодити. 
 

4. Огірки ріжемо тонкою і короткою соломкою. 
 

5. З'єднуємо м'ясо, остиглий цибулю і огіркову нарізку. Додаємо корейську моркву (якщо морквяні смужки занадто довгі, попередньо злегка подрібнюємо їх ножем). 
 

6. Заправляємо салат майонезом, пробуємо на сіль / перець. 
 

7. Вибираємо велику плоску тарілку і викладаємо салат у вигляді ялинки. 
 

8. Пучок кропу заздалегідь промиваємо і обсушуємо. Густо викладаємо зелень на салат, щоб блюдо стало більше схоже на справжню ялинку. Завершуємо приготування простим оформленням - з кукурудзи викладаємо «гірлянду», а зерна граната розкидаємо в довільному порядку для імітації новорічних іграшок. 
 

Салат «Ялинка» готовий! Можна нести святкове блюдо до столу!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 898 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024