Неділя
22.07.2018
23:14
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з куркою

Салат з омлетом і куркою

Простий салат з омлетом і куркою, доповнений гострої корейської морквою і маринованою цибулею, - доступне, збалансоване і самодостатня страва. Якщо очікуєте раптових гостей, рецепт вдало виручить і не підведе. Незважаючи на короткий список інгредієнтів, мікс виходить ситним і смачним, при великій порції здатний замінити інші салати і закуски на столі. На весь процес приготування піде близько 30 хвилин - поки вариться філе, ми встигнемо підготувати всі інші інгредієнти, а далі справа за малим - все змішати і заправити майонезом.

За бажанням до основних продуктів можна додати кілька гілочок свіжої зелені, а в іншому рецептуру краще залишити без змін. Маринована цибуля в даному випадку обов'язковий - соковитий, з легким хрускотом, він надає страві пікантності, створює вигідний контраст за текстурою з м'якими компонентами і регулює баланс смаку.
 
Складові:
  • куряче філе - 250 г;
  • яйця - 3 шт .;
  • корейська морква - 150 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 маленька головка (або ½ великої);
  • винний або яблучний оцет 6% - 3 ст. ложки;
  • майонез - до смаку;
  • сіль за смаком;
  • рослинне масло (для смаження) - 1-2 ст. ложки.


Салат з омлетом і куркою рецепт з фото

Філе заливаємо водою і відварюємо до готовності, посолити бульйон (близько 20 хвилин після закипання). Або запікаємо під фольгою - спосіб приготування птиці істотного значення не має. 
 

Паралельно нарізаємо тонкими півкільцями маленьку цибулину. Складаємо в глибоку ємність, заливаємо оцтом, додавши 3 ст. ложки питної води. Ми залишаємо маринуватися на півгодини. 
 

Готуємо омлетного млинці. Одне яйце збовтуємо виделкою до об'єднання білка і жовтка, додаємо дрібку солі. 
 

Розігріваємо сковороду, додавши трохи масла. На гарячу поверхню виливаємо яєчну суміш. Обертаємо сковороду по колу, щоб маса заповнила весь периметр тонким шаром (як при випіканні звичайних млинців). 
 

Як тільки яйце «схопиться», а нижня сторона стане золотистою, перевертаємо омлетний млинець. Підрум'янюємо другу сторону (вона підсмажиться швидше).
 

Готову яєчну корж знімаємо зі сковороди, таким же чином готуємо омлетного млинці з решти двох яєць. Масло намагаємося зайвий раз не додавати, тільки при необхідності, щоб салат не вийшов занадто жирним. Готові коржі складаємо один на одного. 
 

Переносимо стопку млинців на кухонну дошку. Гострим ножем розрізаємо на тонкі смужки по всій довжині. Потім ріжемо поперек, щоб вийшли омлетного «бруски» довжиною 2,5-3 см.
 

Варене філе, остудивши, розбираємо на волокна. Ніж не використовуємо - рвемо ніжне куряче м'ясо вручну на тонкі нитки.
 

Викладаємо курку в салатник, додаємо шматочки омлету, морква (якщо морквяна соломка дуже довга, злегка рубаємо ножем). Злив весь маринад, додаємо цибулю до загальної маси.
 

Перемішуємо з майонезом, пробуємо, при необхідності додаємо сіль. Наполягати і просочувати салат з омлетом і куркою не потрібно - після заправки можна відразу ставити на стіл.
 

Смачного!





Категорія: Салати з куркою | Додав: 02.06.2018
Переглядів: 12 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018