Домашня кухня
Медовий торт із заварним кремом |
Курячі крильця в клярі |
Манти з м'ясом (з фаршем) |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Рибний суп з консервів
При мінімумі продуктів і часу готуємо насичений рибний суп, в якості головного інгредієнта задіявши баночку сайри або інші консерви. Тут годяться тунець, лосось, горбуша, скумбрія, сардини і т.д. Відмінна альтернатива класичної вусі, не менше ароматна і апетитна!
Рибний суп з консервів сьогодні приготуємо з морквяно-цибулевої засмажкою і картоплею. Від кількості овочів буде залежати концентрація готового бульйону - за бажанням порцію додаткових продуктів можна як збільшити, так і зменшити. Також можна зробити суп ще більш поживним, додавши до основного переліку інгредієнтів рис або вермішель. Отже, пропонуємо простий і досить ситний обід для тих, хто поститься в рибні дні, а також для всіх любителів риби.
Складові:
- сайра у власному соку або інші консерви - 1 банка;
- цибулина - 1 невелика;
- морква - 1 невелика;
- картопля - 2-3 шт .;
- кріп - 3-4 гілочки;
- рослинне масло (для смаження) - 2-3 ст. ложки;
- лавровий лист - 1-2 шт .;
- запашний перець - 3-5 горошин;
- сіль, мелений перець - за смаком.
Рибний суп з консервів сайри рецепт з фото крок за кроком
Як приготувати суп з сайра консервованої
1. Всі овочі попередньо очищаємо. Лук рубаємо якомога дрібніше, моркву натираємо крупною соломкою.
2. Бульби картоплі нарізаємо невеликими кубиками або брусочками.
3. На гарячому маслі 3-5 хвилин пасеруємо цибулю. Весь час помішувати нарізку, не допускаємо підгоряння!
4. Додаємо моркву. Перемішуємо і обсмажуємо ще хвилин 5, при необхідності підлив трохи масла.
5. Сайру розминаємо виделкою до отримання дрібних шматочків (сік, що залишився в банку, не виливаємо). Як уже згадувалося вище, для супу підійдуть і інші рибні консерви. Головне, щоб риба була якісною і смачною, без найменшого натяку на гіркоту. Також слід уникати консервів з додаванням великої кількості масла, інакше суп може бути надто жирним.
6. У 1,5 літра окропу опускаємо картопляну нарізку. Варимо без солі.
7. Через 10-15 хвилин додаємо лавровий лист, горошини перцю і морквяно-цибульну суміш.
8. Слідом додаємо рибу разом з соком. Чекаємо повторного закипання рідини.
9. Хвилин через 5-7 завантажуємо порубаний дрібно кріп. Солимо / перчимо, пробуючи бульйон на смак. Готовий суп знімаємо з вогню.
10. Розливаємо по тарілках і подаємо гарячим.
Рибний суп з консервів сайри готовий! Смачного!
|
Категорія: Супи з рибою та морепродуктами | Додав: 25.03.2018
|
Переглядів: 2704
| Рейтинг: 0.0/0 |
|