П`ятниця
29.03.2024
04:05
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
/_pu/3/97517744.jpg
Медовий торт із заварним кремом
/_pu/1/87490592.jpg
Курячі крильця в клярі
/_pu/0/25341934.jpg
Манти з м'ясом (з фаршем)
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » Супи з рибою та морепродуктами


Рибний суп з консервів

При мінімумі продуктів і часу готуємо насичений рибний суп, в якості головного інгредієнта задіявши баночку сайри або інші консерви. Тут годяться тунець, лосось, горбуша, скумбрія, сардини і т.д. Відмінна альтернатива класичної вусі, не менше ароматна і апетитна!

Рибний суп з консервів сьогодні приготуємо з морквяно-цибулевої засмажкою і картоплею. Від кількості овочів буде залежати концентрація готового бульйону - за бажанням порцію додаткових продуктів можна як збільшити, так і зменшити. Також можна зробити суп ще більш поживним, додавши до основного переліку інгредієнтів рис або вермішель. Отже, пропонуємо простий і досить ситний обід для тих, хто поститься в рибні дні, а також для всіх любителів риби.

Складові:
  • сайра у власному соку або інші консерви - 1 банка;
  • цибулина - 1 невелика;
  • морква - 1 невелика;
  • картопля - 2-3 шт .;
  • кріп - 3-4 гілочки;
  • рослинне масло (для смаження) - 2-3 ст. ложки;
  • лавровий лист - 1-2 шт .;
  • запашний перець - 3-5 горошин;
  • сіль, мелений перець - за смаком.

Рибний суп з консервів сайри рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати суп з сайра консервованої


1. Всі овочі попередньо очищаємо. Лук рубаємо якомога дрібніше, моркву натираємо крупною соломкою. 
 

2. Бульби картоплі нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. 
 

3. На гарячому маслі 3-5 хвилин пасеруємо цибулю. Весь час помішувати нарізку, не допускаємо підгоряння! 
 

4. Додаємо моркву. Перемішуємо і обсмажуємо ще хвилин 5, при необхідності підлив трохи масла. 
 

5. Сайру розминаємо виделкою до отримання дрібних шматочків (сік, що залишився в банку, не виливаємо). Як уже згадувалося вище, для супу підійдуть і інші рибні консерви. Головне, щоб риба була якісною і смачною, без найменшого натяку на гіркоту. Також слід уникати консервів з додаванням великої кількості масла, інакше суп може бути надто жирним. 
 

6. У 1,5 літра окропу опускаємо картопляну нарізку. Варимо без солі. 
 

7. Через 10-15 хвилин додаємо лавровий лист, горошини перцю і морквяно-цибульну суміш.
 

8. Слідом додаємо рибу разом з соком. Чекаємо повторного закипання рідини. 
 

9. Хвилин через 5-7 завантажуємо порубаний дрібно кріп. Солимо / перчимо, пробуючи бульйон на смак. Готовий суп знімаємо з вогню. 
 

10. Розливаємо по тарілках і подаємо гарячим. 
 

Рибний суп з консервів сайри готовий! Смачного!



Категорія: Супи з рибою та морепродуктами | Додав: 25.03.2018
Переглядів: 2704 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024