П`ятниця
19.04.2024
16:29
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
/_pu/1/81027106.jpg
Фетучіні з креветками
/_pu/4/85395284.jpg
Булочки з маком з листкового тіста
/_pu/2/42171608.jpg
Салат «Чоловічий каприз»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » Супи з рибою та морепродуктами


Пісний борщ з квасолею та кількою

Сьогодні пропонуємо зварити пісний борщ з квасолею та кількою. Рибні консерви дарують знайомому блюду нові смакові «ноти» і підсилюють апетитний запах. Навіть без м'яса класичний борщ виходить насиченим, концентрованим і смачним!

Завдяки квасолі і стандартного набору овочів бульйон виходить густим і дуже ситним. А головна перевага рецепта - швидкість приготування!

Інгредієнти у розрахунку на п'ятилітрову каструлю: 
  • капуста свіжа - 300-400 г;
  • картопля - 2-3 шт .;
  • квасоля консервована - 1 банка;
  • кілька в томатному соусі - 1 банка;
  • часник - 2-3 зубці;
  • сіль за смаком.

Для овочевої засмажкою:
  • цибулина - 1 велика;
  • морква - 1 велика;
  • буряк - близько 300 г;
  • томатна паста - 1 ст. ложка;
  • рослинне масло - 50-70 мл;
  • цукор - 1 ч. ложка;
  • оцет 9% (за бажанням) - 1 ст. ложка.

Пісний борщ з квасолею та кількою рецепт з фото

Як зварити борщ з кількою


1. Для пісного борщу доводимо до кипіння звичайну воду. Паралельно прогреваем на сковороді олію, пасеруємо пару хвилин дрібно порубаний лук. 
 

2. До вже м'якому і напівпрозорому ріпчастій цибулі кидаємо морквяну стружку. Продовжуємо обсмажувати вміст сковороди на слабкому вогні до розм'якшення моркви (3-4 хвилини). Не забуваємо помішувати овочеву суміш, щоб не допустити її підгоряння. 
 

3. Буряк очищаємо, натираємо крупно і завантажуємо до морквяно-цибулевої зажарки. Посипаємо овочі цукром, за бажанням вливаємо оцет. Закладаємо томатну пасту, перемішуємо інгредієнти. Вливаємо пару-трійку половников води, тушкуємо овочеву зажарку під кришкою до м'якості головного інгредієнта борщу - буряка (близько 20 хвилин). 
 

4. Тим часом в кипляче воду опускаємо очищену картоплю, нашатковану невеликими шматочками. 
 

5. Слідом завантажуємо посічену досить тонко капусту. Варимо бульйон без додавання солі 15-20 хвилин (до м'якості овочів). Якщо віддаєте перевагу борщ з хрусткою капустою, додайте її в каструлю трохи пізніше (коли буде готовий картопля). 
 

6. До овочевого бульйону додаємо бурякову зажарку, яка відразу забарвить відвар в насичений червоно-помаранчевий колір. 
 

7. Так як квасоля ми використовуємо консервовану, завантажуємо її в каструлю з борщем уже в кінці приготування, попередньо зливши зайву рідину. Для рецепта підійде і свіжа квасоля, але її треба додавати в бульйон в найпершу чергу і готувати до розм'якшення. 
 

8. Останньою опускаємо в каструлю з практично готовим борщем кільку разом з томатним соусом. Доводимо до кипіння на повільному вогні. Пробуємо і всипаємо сіль при необхідності. 
 

9. У свіжозварений пісний борщ з квасолею та кількою видавлюємо зубці часнику, знімаємо з вогню. Накриваємо каструлю кришкою і дозволяємо страві трохи настоятися і насититися ароматами, після чого розливаємо ароматний овочевий бульйон по тарілках. 
 

Пісний борщ з квасолею та кількою готовий! Смачного!



Категорія: Супи з рибою та морепродуктами | Додав: 25.03.2018
Переглядів: 3957 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024