П`ятниця
19.04.2024
11:48
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
/_pu/3/96815837.jpg
Пиріг з кабачками і ковбасою
/_pu/2/73707955.jpg
Салат «Буніто»
/_pu/1/57777018.jpg
Спагеті з морепродуктами
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » Овочеві супи


Грибний суп з вершками

Наваристий бульйон, приємний грибний аромат і насичений смак - все це об'єднує в собі поживний і апетитний грибний суп з вершками. Це елементарне блюдо ідеально впишеться в звичайне буденне меню і дозволить нагодувати всю сім'ю повноцінним обідом. Завдяки вершковому маслу (саме на ньому ми будемо смажити цибулю та печериці) і молочним вершкам суп набуває ніжний смак, а картопля надає необхідні для першої страви густоту, навар і додаткові смакові «відтінки».

Інгредієнти у розрахунку на 1,5 л води:
  • печериці - 300 г;
  • цибулина - ½ шт .;
  • картопля - 1-2 шт .;
  • вершки 20% - 150 мл;
  • вершкове масло - 30 г;
  • зелень - невеликий пучок;
  • сіль за смаком.

Грибний суп з печериць - рецепт з вершками

Як зварити грибний суп


1. Дрібними кубиками нарізаємо очищений від лушпиння цибулю, смажимо на вершковому маслі, не забуваючи помішувати. Печериці ретельно промиваємо, шаткуємо тонкими пластинами і завантажуємо до зазолотиться нарізці лука. 
 

2. Коли випарується вся волога, виділена грибами, прибираємо сковороду з вогню. 
 

3. Доводимо до кипіння 1,5 літра води. Не гаючи часу моєму, очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю - завантажуємо в уже закіпевшую рідина. Для отримання густого, ситного супу буде потрібно 2-3 штуки великої картоплі, а для рідкого бульйону буде достатньо всього 1 бульби - вибір за кулінаром! 
 

4. Варимо бульйон без солі наступні 10-15 хвилин. Переконавшись, що картопляні кубики вже стали м'якими, закладаємо смажені печериці разом з цибулею. Продовжуємо варіння при слабкому кипінні ще пару хвилин. 
 

5. Заключним етапом вливаємо в грибний суп рідкі молочні вершки, кидаємо сіль. Доводимо до кипіння побілілий бульйон, після чого відразу ж знімаємо з вогню. 
 

6. Розливаємо свіжозварений грибний суп з вершками по тарілках, обсипавши кожну порцію дрібно порубаний зеленню. Подаємо апетитне перша страва негайно! 
 

Суп з печериць готовий! Приємного вам апетиту!



Категорія: Овочеві супи | Додав: 25.03.2018
Переглядів: 535 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024