П`ятниця
19.04.2024
03:14
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
/_pu/3/03096820.jpg
Пиріг з вишнею і сметаною заливкою
/_pu/3/35428298.jpg
Пісний шоколадний торт
/_pu/4/90952899.jpg
Шоколадне тістечко з апельсином
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви


У розділі рецептів: 33
Показано рецептів: 21-33
Сторінки: « 1 2

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/0/98445567.jpgСуп з курячих крилець і болгарського перцю вабить красивим кольором, легким ароматом і ніжним смаком. Готується він з цілком доступних продуктів, список яких можна запросто міняти або доповнювати, дотримуючись власних уподобань.

Пропонуємо скористатися нашим рецептом і порадувати рідних насиченим і поживним бульйоном, приготованим в короткий термін. А якщо вам сподобається це просте перша страва, пропонуємо також спробувати курячий суп з вермішеллю і суп з перловкою.
Супи з куркою | Переглядів: 970 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/48391821.jpgСуп з перловкою на курячому бульйоні - універсальний варіант першої страви для дорослих і дітей. У цьому рецепті будемо використовувати самий стандартний набір спецій і продуктів, який в більшості випадків застосовується при варінні супів з курячого м'яса.

Консистенцію бульйону ви легко можете регулювати на свій розсуд, за бажанням збільшивши або ж зменшивши порцію перлової крупи. Те ж саме стосується і ароматних добавок: вибір спецій завжди залишається за кулінаром!
Супи з куркою | Переглядів: 1052 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/72002349.jpgСьогодні ми дізнаємося як зварити сирний суп, базовий рецепт якого вперше з'явився у Франції, пізніше поширившись по всьому світу. Взявши за основу ідею розчинення в гарячому бульйоні плавленого сирка, кулінари розробили безліч версій першої страви від легких овочевих до м'ясних варіантів.

Ми розглянемо процес приготування сирного супу з курячою грудкою. Це в міру гаряче і насичене блюдо зігріє в непогоду, радуючи приємним смаком і легким вершковим ароматом.
Супи з куркою | Переглядів: 581 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/51294264.jpgПростий суп з фрикадельками і вермішеллю прекрасно вписується в щоденне меню. Рецепт, звичайно ж, не новий, але тим не менш смачний і бездоганний! За бажанням суп можна приготувати в сучасній варіації, наприклад, доповнивши солодким перцем, стиглими томатами, ситним беконом і будь-якими іншими компонентами, а можна довіритися старої доброї рецептурою, залишивши все без змін.

Барвисте і привабливе перша страва вабить своїм ароматом і апетитними нотками! Давайте ж приготуємо суп з фрикадельками, слідуючи покроковому рецептом з фото.
М'ясні супи | Переглядів: 507 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/66082227.jpgРецепти супів на курячому бульйоні користуються популярністю не тільки через насичений і приємний смак, але і за рахунок своєї користі. Вважається, що суп з курячого м'яса - відмінний профілактичний засіб від застуди та багатьох інших захворювань: він швидко засвоюється організмом і підвищує імунітет. Якщо ж доповнити бульйон свіжою зеленню і овочами, користь готового блюда тільки збільшується!

Сьогодні ми приготуємо смачний і простий суп курячий з вермішеллю без використання картоплі. Такий бульйон виходить легким, прозорим і ароматним, вариться дуже швидко і не вимагає багато інгредієнтів.
Супи з куркою | Переглядів: 546 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/24113940.jpgКласичний суп харчо - дуже ситне і апетитне блюдо грузинської кухні. Для отримання насиченого бульйону зазвичай застосовується яловичина, хоча існують рецепти і з застосуванням баранини або іншого м'яса. Характерною особливістю супу харчо є легка кислинка в смаку, що отримується за рахунок тклапі (засушеної м'якоті слив) або ж сливового соусу ткемалі. Через брак цих інгредієнтів деякі господині додають в суп звичайну томатну пасту, але робити це не рекомендується, адже смак страви буде вже не той.

Як правило, харчо готують з гострим перцем і великою кількістю часнику, хоча дозування «пекучих» інгредієнтів ви завжди можете контролювати самостійно, підлаштовуючи рецепт під свої особисті смакові переваги.
М'ясні супи | Переглядів: 536 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/28925774.jpgКисло-гострий тайський суп том ям користується популярністю не тільки в Таїланді: це екзотичне перша страва зараз можна зустріти в меню азіатських кафе і ресторанів по всьому світу. Різновидів супу існує безліч: з морепродуктами, куркою, рибою, з кокосовим молоком або без і т.д. Однак незмінною складовою рецепта є гостра паста тому ям, яку можна знайти в спеціалізованому магазині або ж зробити самостійно, пішовши наш приклад. Суп, приготовлений за цим рецептом, звичайно відрізняється від оригіналу, так як адаптований до наших реалій і домашнім продуктам, але тим не менш виходить він дуже смачним!

Не забуваємо, що тайський суп не варять у великих кількостях як наш традиційний борщ. Том ям не підігрівати і не залишають на наступний день, тому по можливості готуйте стільки супчика, щоб ви і ваші близькі змогли з'їсти за один раз.
Супи з куркою | Переглядів: 905 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/42927167.jpgСьогодні в нашому меню класика французької кухні - цибульний суп на м'ясному відварі під рясним шаром тягучого сиру і хрустким скибочкою хліба. Ніжна консистенція, шовковиста текстура і м'який вершковий присмак попередньо обробленого лука надають бульйону особливий шарм, роблячи це блюдо зовсім несхожим на всі інші.

Незважаючи на мізерний набір продуктів і лякає багатьох кількість цибулі, суп має неймовірно насиченим смаком, а все пропорції вивірені і вирахувані ідеально. Після тривалого гасіння луковая маса стає солодкуватої, ніби карамелізованою, тому в бульйоні немає навіть найменшого натяку на гіркоту.
М'ясні супи | Переглядів: 522 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/32072986.jpgЧервоний борщ з буряком і яловичиною хороший в будь-який час року. Це ситне і барвисте перша страва швидко втамовує голод, зігріває і радує чудовим смаком. Важко перелічити, скільки зараз існує версій традиційної страви: класичний борщ з м'ясом , менш калорійний і швидший борщ з куркою , освіжаючий зелений борщ і т.д.

На цей раз для приємних, ледь вловимих кисло-солодких «ноток» додамо в овочеву заправку оцет і цукровий пісок, а в іншому будемо діяти приголосного стандартної рецептурою.
М'ясні супи | Переглядів: 560 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/73156317.jpgЯк різноманітності і альтернативи традиційному борщу , розсольнику, м'ясної солянки і іншим перших страв, готуємо класичну шурпу з яловичиною та овочами. Насичений густий бульйон, що обволікає привабливий аромат і відмінний смак - головні характеристики цього ситного східного супу.

Для більш наваристою і грунтовної шурпи яловичину можна замінити бараниною. Овочевий «мікс» і набір спецій також запросто піддається коригуванню. Даний покроковий рецепт шурпи пропонує базову технологію, яка допускає варіації.
М'ясні супи | Переглядів: 489 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/45786328.jpgЩавлевий суп одночасно зігріває і «освіжає» завдяки приємною, тонізуючої кислинки. Перше блюдо з додаванням листя щавлю виходить смачним і насиченим як у випадку з ситним м'ясом, так і з більш легким курячим бульйоном або навіть в пісному варіанті.

Сьогодні віддамо перевагу птиці та поспішаємо випробувати цей чудовий рецепт, поки ще не закінчилося літо і разом з ним сезон свіжого, соковитого щавлю. Набір спецій і пропорції продуктів можна сміливо коригувати, але все ж при цьому не забувати, що суп саме щавлевий, тому головного компонента має бути багато!
Супи з куркою | Переглядів: 644 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/64436162.jpgЗ однієї червоної риби можна приготувати відразу кілька страв, наприклад, можна зробити смачні стейки сьомги, запечені в духовці або посолити сьомгу будинку . При цьому залишки у вигляді голови, хвоста і т.д. можна вдало «утилізувати», приготувавши наваристий суп. Апетитна вуха з сьомги вдало впишеться в сімейний обід, перетворивши звичайний прийом їжі в затишні посиденьки. Це нескладне перша страва має дивовижну ароматом і чудовим смаком. Давайте ж дізнаємося як приготувати юшку з червоної риби.
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 528 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/44904211.jpgЮшка по-фінськи - спокусливе і дуже апетитне перша страва з червоної риби. Від звичайної юшки з сьомгою цей супчик відрізняється додаванням вершків, які надають бульйону приємний відтінок, а також дивовижний ніжний смак.

Замість рибних обрізків, з яких ми звикли варити просту юшку , в даному випадку застосовується саме філе сьомги, також деякі особливості є і в технології приготування. Отже, не виходячи з дому, готуємо справжню юшку по-фінськи з вершками і тішимо рідних ситним обідом.
Супи з рибою та морепродуктами | Переглядів: 3100 | Дата: 25.03.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-33
Copyright MyCorp © 2024