Середа
15.08.2018
13:54
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти

Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 23 24 »

/_pu/3/37105861.jpgТорт «Колібрі» (Hummingbird cake) - смачний і оригінальний десерт, що складається з фруктових коржів і вершкового крему. Бісквітний м'якуш поєднує в собі насичений смак банана, свіжі нотки ананаса і легкий коричнева шлейф, завдяки маслу виходить вологим і пористим, відмінно вбирає крем і не потребує просочення сиропом.

Доповнюємо коржі прошарками з класичної суміші вершкового сиру, цукру і збитих вершків, для декору готуємо шоколадну глазур і отримуємо ефектне частування, яке ідеально підходить для святкового столу! Десерт обов'язково припаде до смаку шанувальникам популярного «морквяний торт», а також всім любителям соковитих бісквітів з шматочками фруктів.
Торти | Переглядів: 68 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/48960132.jpgСалат Соняшник з чіпсами з'явився завдяки одній винахідливою господині з хорошим уявою. Поступово рецепт цього святкового блюда з оформленням у вигляді квітки розлетівся по Мережі і набув популярності.

Зараз простори «глобальної павутини» пропонують безліч варіацій цієї страви. Незмінними залишаються тільки чіпси, які символізують пелюстки, і маслини, що нагадують насіння соняшнику. Розглянемо і ми один з найбільш вдалих варіантів симпатичного салату.
Салати з куркою | Переглядів: 67 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/06934850.jpgСалат «Їжачок» з куркою має не тільки оригінальне оформлення, а й дуже приємний смак! Всі продукти, що входять до складу, відмінно доповнюють один одного, роблячи блюдо ніжним і гармонійним.

Збирається салат послідовними шарами, а верх оформляється рясним шаром корейської моркви, яку ми рекомендуємо вам зробити самостійно за рецептом, описаного тут. Готується така морквина дуже просто, а виходить не гірше (а може бути навіть і краще) магазинної!
Салати з куркою | Переглядів: 67 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/23660713.jpgТермін «жульєн» ( «жюльєн») у французькій кухні позначає нехитрий спосіб нарізки інгредієнтів (зазвичай овочів) тонкою соломкою. Вважається, що така обробка прискорює процес готування і дозволяє отримати максимально ніжні продукти.

А ось в сучасній російській кухні жульєном називають смачне блюдо, що складається з птиці і печериць, запечених в вершковому або сметанному соусі. І хоча вже давно відомо, що ця гаряча закуска має мало спільного з національною кухнею Франції, класичний жульєн з куркою і грибами, як і раніше викликає у нас асоціації з французами. Мабуть, тому сприяє приголомшливий смак страви, який дійсно навіває думки про розкіш і вишукуванні.
Страви із птиці | Переглядів: 66 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/55300218.jpgТрадиція готувати на Новий рік блюдо у вигляді певної тварини за східним календарем сформувалася давно. Хтось це робить просто в цілях прикраси святкового столу, а хтось щиро вірить, що символ наступаючого року допоможе спіймати удачу. Незалежно від того, чи є ви забобонною людиною чи ні, пропонуємо приготувати симпатичний і смачний салат «Півень» на Новий рік.

Яскраве і цікаве блюдо у вигляді символу наступаючого року обов'язково зверне на себе увагу гостей. Невідомо чи принесе вона вам удачу, але ось святкову атмосферу допоможе створити однозначно!
Салати з куркою | Переглядів: 66 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/67104939.jpgТорт «Захер» - шоколадний десерт, розроблений австрійським кондитером Францем Захер в 1832 році. Оригінальна рецептура цього торта, по праву вважається одним з найпопулярніших в світі, тримається в найсуворішому секреті, але насправді відтворити смак австрійського десерту нескладно. Випічка є шоколадний бісквіт, просочений абрикосовим джемом і покритий з усіх боків шаром шоколадної глазурі. Завдяки джемово прошарку м'якуш набуває характерну кислинку, що і відрізняє «Захер» від безлічі інших подібних тортів.

Сьогодні спробуємо зробити австрійський десерт своїми руками. До речі, якщо ви є шанувальником цієї страви, рекомендуємо також приготувати відомий з радянських часів торт «Прага», що вважається варіацією «Захера».
Торти | Переглядів: 66 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/34743714.jpgЯкщо набридли рядові котлети і хочеться порадувати рідних не тільки смачним, але і зовні оригінальним, гідним святкового застілля блюдом, пропонуємо запекти курку в беконі в духовці. Вибираємо ніжне філе птиці, обходимося без тривалого маринування, складного набору спецій і попереднього обсмажування. Просто нарізаємо курку смужками, обмотуємо беконом і, злегка змастивши лимонним соком і гірчицею, запікаємо до готовності.

Кожен курячий скибочку покривається апетитною, рум'яної оболонкою з підкопченим присмаком, а волокна всередині залишаються м'якими, світлими, соковитими. Гірчиця в зернах надає не тільки додатковий смаковий «тон», а й виступає в якості легкого декору.
Страви із птиці | Переглядів: 65 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93942295.jpgПропонуємо приготувати апетитні курячі крильця на сковороді з універсальним маринадом з класичного соєвого соусу і натурального меду. Це елементарне в приготуванні, але дуже смачна страва буде доречно до будь-якого випадку - і для простого буденного обіду, і для святкової вечірки.

Курячі крильця з даного рецептом виходять злегка гострими, з пікантним солодко-солоним смаком і апетитною «засмаглою» скоринкою. До речі, такі крила можна не тільки готувати на сковороді, а й запікати в духовці - подивитися детальну технологію приготування можна тут.
Страви із птиці | Переглядів: 65 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/87490592.jpgКурячі крильця в клярі (як і курячі крильця в медовому соусі ) можуть стати відмінною закускою до пива або ж повноцінним другим блюдом в супроводі гарніру. Тут відмінно підійде картопля фрі , відварений рис, тушковані овочі і багато іншого.

В даному випадку доповнимо птицю меленим червоним перцем, «покутуємо» в клярі, запаніруем і обсмажити на олії - в результаті отримаємо гостре куряче м'ясо під хрусткою скоринкою. До речі, гострота страви регулюється на ваш розсуд - дозування пекучого перцю ви можете як збільшити, так і зменшити.
Страви із птиці | Переглядів: 65 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/53389767.jpgУ будь-якій гарній господині є не один рецепт смачних домашніх котлет. Популярність цієї страви можна зрозуміти - тут немає ніяких важкодоступних продуктів, та й готуються котлетки досить швидко, при цьому завжди виходять на подив апетитними і ситними. Сьогодні замінимо традиційний для цієї страви свинячий / яловичий фарш більш легким м'ясом птиці і приготуємо прості, але при цьому дивно смачні рубані котлети з курячої грудки з зеленню. Спробуйте і ви! Можливо, саме цей рецепт стане вашим «фаворитом»!
Страви із птиці | Переглядів: 64 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/03447321.jpgНагетси - шматочки курячого м'яса, які, як правило, обсмажуються в рясному кількості рослинного масла. Зазвичай в якості панірування застосовуються сухарі, кунжут або кукурудзяні пластівці, але ми пропонуємо внести в рецепт невелике екзотичне різноманітність, приготувавши курячі нагетси в кокосовій стружці.

Готові вироби виходять м'якими, смачними, з апетитною скоринкою і цікавим післясмаком. Нагетси, приготовані за цим рецептом, рекомендуємо подавати в гарячому вигляді, доповнивши гарніром і / або соусом, хоча це вже справа смаку!
Страви із птиці | Переглядів: 64 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/40805143.jpgТілапія містить в собі цілу джерело корисних речовин і вітамінів. У запеченому вигляді ця риба зберігає всю соковитість і апетитний світлий відтінок, а також відмінно поєднується з овочами і практично будь-яким гарніром.

Наш рецепт пропонує приготувати філе тілапії в духовці під сметанним шаром і сирною скоринкою. При такій технології рибка вийде просто дивовижною, при цьому досягається приголомшливий результат елементарними кулінарними прийомами!
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 64 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93079052.jpgКурча тютюну (тапака) - популярна страва з мотивів грузинської кухні. В оригіналі птах готується в спеціальній сковороді «тапа», оснащеної плоскою кришкою, під вагою якої курка гарненько прожарівается всередині, а зовні покривається хрусткою скоринкою. Однак винахідливі господині, скориставшись підручними засобами, придумали інший хитрий спосіб, що дозволяє отримати аналогічне блюдо.

Таким чином, щоб приготувати курчати тютюну в домашніх умовах, зовсім необов'язково купувати спеціальний посуд, досить застосувати звичайну сковороду (або сковороду гриль, як в нашому випадку), а в якості вантажу використовувати будь-яку ємність, наповнену водою.
Страви із птиці | Переглядів: 63 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/33247222.jpgНайсмачнішим традиційно вважається шашлик, приготований на свіжому повітрі в оточенні природи і хорошій компанії. Але, на жаль, не завжди є можливість організувати веселий уїк-енд, та й погода часто буває непередбачувана. Однак це зовсім не привід відмовляти собі в задоволенні поласувати м'ясом на паличках, адже, наприклад, смачні курячі шашлички на шпажках на сковороді можна посмажити, не виходячи з дому. Звичайно, вони не замінять вам свіжого повітря і ароматного димку, проте на смак вийдуть не гірше курячого шашлику на мангалі!

А м'ясоїди і любителям більш щільних страв пропонуємо випробувати свинячий шашлик на шпажках в духовці.
Страви із птиці | Переглядів: 62 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/80286691.jpgСалат «Будапештський» з яловичиною готується всього лише з декількох компонентів, але виходить дивно смачним і ароматним. Радує і зовнішній вигляд страви, адже за рахунок поєднання яскравого перцю і соковитої зелені, ми отримуємо барвисту «композицію», яка миттєво викликає апетит.

Цей ситний, але не важкий салат готується без майонезу - його замінює проста заправка з рослинної олії і часнику. Відмінно доповнює загальний смак легка кислинка, що отримується за рахунок маринованої цибулі.
Салати з м'ясом | Переглядів: 62 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/56944319.jpgВзявши на озброєння рецепт свинини в кисло-солодкому соусі , пропонуємо приготувати подібне блюдо, на цей раз зробивши основним компонентом ніжне, дієтичне і улюблене багатьма куряче філе. Завдяки цікавій заправці курка набуває нестандартний, але дуже приємний смак! У поєднанні з гарніром таке блюдо відмінно підійде для сімейного обіду або навіть зустрічі гостей!

Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи готується оперативно і дуже легко! Незважаючи на те, що блюдо вважається екзотичним, продукти тут використовуються найпростіші і цілком доступні!
Страви із птиці | Переглядів: 61 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/68368379.jpgКальмари, фаршировані рисом і грибами, запечені в духовці - ситне, смачне і оригінальне блюдо. Готується цілком легко, а виглядає гідно навіть на святковому столі. Все, що тут потрібно - підготувати просту начинку, нафарширувати морепродукти і відправити в духову піч.

В якості наповнювача, крім запропонованих в рецепті продуктів, можна використовувати і інші компоненти. Кальмари мають ніжний і нейтральним смаком, тому добавки до них підібрати нескладно. Головне - не класти в начинку велика кількість спецій і приправ, так як вони можуть «забити» смакові якості головного інгредієнта.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 61 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/76669372.jpgЗнаменитий салат Капрезе з моцарелою, свіжими помідорами і зеленим базиліком вважається національним блюдом Італії, адже барвисте поєднання цих інгредієнтів повторює забарвлення італійського прапора. Приготувати цей простий салат, що складається всього з трьох компонентів, не важко, особливо якщо під рукою виявиться рецепт цього привабливого і апетитного страви.

До речі, тріо компонентів вдало гармонує не тільки в салаті. Застосувавши фантазію, можна інтерпретувати італійську закуску в запеченому вигляді - тому приклад смачний листковий пиріг «Капрезе».
Овочеві салати | Переглядів: 61 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/15224137.jpgПрочитавши найменування рецепта, багато прискіпливі кулінари запротестують і справедливо помітять, що за правилами потрібно обов'язково готувати бефстроганов з яловичини і про використання птиці тут не може бути й мови. З цим не посперечаєшся! Дійсно, навіть назва страви говорить сама за себе, адже воно походить від французького Bœuf Stroganoff, що перекладається як «яловичина по-строгановськи».

Але ми все-таки як виняток з правил пропонуємо вам хоча б раз заради інтересу спробувати сучасну варіацію «а-ля бефстроганов з курки зі сметаною». Ця страва виходить не менш смачним, а може бути навіть і трошки цікавіше оригіналу. Хто знає, можливо і сам граф А.Г. Строганов, для якого спочатку була розроблена рецептура, не відмовився б покуштувати бефстроганов в такому варіанті.
Страви із птиці | Переглядів: 60 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/26738119.jpgПовноцінний раціон харчування просто неможливо уявити без риби, адже вона містить масу корисних речовин, необхідних організму. Крім популярної зараз сьомги або форелі, звернути увагу слід і на річкових / озерних представників.

Наприклад, смажений сом на сковороді, м'ясистий і ніжний, з мінімальною кількістю кісток, зберігає всю соковитість, виходить м'яким і відмінно поєднується з овочами або будь-яким гарніром.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 60 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2018