Субота
23.06.2018
01:45
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти

Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 23 24 »

/_pu/1/53389767.jpgУ будь-якій гарній господині є не один рецепт смачних домашніх котлет. Популярність цієї страви можна зрозуміти - тут немає ніяких важкодоступних продуктів, та й готуються котлетки досить швидко, при цьому завжди виходять на подив апетитними і ситними. Сьогодні замінимо традиційний для цієї страви свинячий / яловичий фарш більш легким м'ясом птиці і приготуємо прості, але при цьому дивно смачні рубані котлети з курячої грудки з зеленню. Спробуйте і ви! Можливо, саме цей рецепт стане вашим «фаворитом»!
Страви із птиці | Переглядів: 55 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/34743714.jpgЯкщо набридли рядові котлети і хочеться порадувати рідних не тільки смачним, але і зовні оригінальним, гідним святкового застілля блюдом, пропонуємо запекти курку в беконі в духовці. Вибираємо ніжне філе птиці, обходимося без тривалого маринування, складного набору спецій і попереднього обсмажування. Просто нарізаємо курку смужками, обмотуємо беконом і, злегка змастивши лимонним соком і гірчицею, запікаємо до готовності.

Кожен курячий скибочку покривається апетитною, рум'яної оболонкою з підкопченим присмаком, а волокна всередині залишаються м'якими, світлими, соковитими. Гірчиця в зернах надає не тільки додатковий смаковий «тон», а й виступає в якості легкого декору.
Страви із птиці | Переглядів: 54 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/68368379.jpgКальмари, фаршировані рисом і грибами, запечені в духовці - ситне, смачне і оригінальне блюдо. Готується цілком легко, а виглядає гідно навіть на святковому столі. Все, що тут потрібно - підготувати просту начинку, нафарширувати морепродукти і відправити в духову піч.

В якості наповнювача, крім запропонованих в рецепті продуктів, можна використовувати і інші компоненти. Кальмари мають ніжний і нейтральним смаком, тому добавки до них підібрати нескладно. Головне - не класти в начинку велика кількість спецій і приправ, так як вони можуть «забити» смакові якості головного інгредієнта.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 54 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/48960132.jpgСалат Соняшник з чіпсами з'явився завдяки одній винахідливою господині з хорошим уявою. Поступово рецепт цього святкового блюда з оформленням у вигляді квітки розлетівся по Мережі і набув популярності.

Зараз простори «глобальної павутини» пропонують безліч варіацій цієї страви. Незмінними залишаються тільки чіпси, які символізують пелюстки, і маслини, що нагадують насіння соняшнику. Розглянемо і ми один з найбільш вдалих варіантів симпатичного салату.
Салати з куркою | Переглядів: 54 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/87490592.jpgКурячі крильця в клярі (як і курячі крильця в медовому соусі ) можуть стати відмінною закускою до пива або ж повноцінним другим блюдом в супроводі гарніру. Тут відмінно підійде картопля фрі , відварений рис, тушковані овочі і багато іншого.

В даному випадку доповнимо птицю меленим червоним перцем, «покутуємо» в клярі, запаніруем і обсмажити на олії - в результаті отримаємо гостре куряче м'ясо під хрусткою скоринкою. До речі, гострота страви регулюється на ваш розсуд - дозування пекучого перцю ви можете як збільшити, так і зменшити.
Страви із птиці | Переглядів: 53 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93079052.jpgКурча тютюну (тапака) - популярна страва з мотивів грузинської кухні. В оригіналі птах готується в спеціальній сковороді «тапа», оснащеної плоскою кришкою, під вагою якої курка гарненько прожарівается всередині, а зовні покривається хрусткою скоринкою. Однак винахідливі господині, скориставшись підручними засобами, придумали інший хитрий спосіб, що дозволяє отримати аналогічне блюдо.

Таким чином, щоб приготувати курчати тютюну в домашніх умовах, зовсім необов'язково купувати спеціальний посуд, досить застосувати звичайну сковороду (або сковороду гриль, як в нашому випадку), а в якості вантажу використовувати будь-яку ємність, наповнену водою.
Страви із птиці | Переглядів: 52 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/04300795.jpgПропонуємо в домашніх умовах спекти торт «Снікерс» з безе, по поєднанню компонентів нагадує всім відомий імпортний батончик. Для основи десерту задіємо популярний бісквіт «шоколад на окропі», що представляє собою пористий вологий м'якуш з насиченим шоколадним кольором і смаком. В якості начинки крім безе застосуємо масляний крем з вареним згущеним молоком і, звичайно ж, найважливіший інгредієнт, без якого неможливо уявити справжній «Снікерс» - смажений арахіс.

Для зручності приготування торта можна розділити на 2 дня. Наприклад, сьогодні зробити безе, яке займає основну частину часу, а вже завтра спекти бісквіт, збити крем і зібрати десерт. Отже, приступаємо до роботи і готуємо торт «Снікерс» за рецептом з фото крок за кроком.
Торти | Переглядів: 52 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 52 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/15224137.jpgПрочитавши найменування рецепта, багато прискіпливі кулінари запротестують і справедливо помітять, що за правилами потрібно обов'язково готувати бефстроганов з яловичини і про використання птиці тут не може бути й мови. З цим не посперечаєшся! Дійсно, навіть назва страви говорить сама за себе, адже воно походить від французького Bœuf Stroganoff, що перекладається як «яловичина по-строгановськи».

Але ми все-таки як виняток з правил пропонуємо вам хоча б раз заради інтересу спробувати сучасну варіацію «а-ля бефстроганов з курки зі сметаною». Ця страва виходить не менш смачним, а може бути навіть і трошки цікавіше оригіналу. Хто знає, можливо і сам граф А.Г. Строганов, для якого спочатку була розроблена рецептура, не відмовився б покуштувати бефстроганов в такому варіанті.
Страви із птиці | Переглядів: 51 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/67104939.jpgТорт «Захер» - шоколадний десерт, розроблений австрійським кондитером Францем Захер в 1832 році. Оригінальна рецептура цього торта, по праву вважається одним з найпопулярніших в світі, тримається в найсуворішому секреті, але насправді відтворити смак австрійського десерту нескладно. Випічка є шоколадний бісквіт, просочений абрикосовим джемом і покритий з усіх боків шаром шоколадної глазурі. Завдяки джемово прошарку м'якуш набуває характерну кислинку, що і відрізняє «Захер» від безлічі інших подібних тортів.

Сьогодні спробуємо зробити австрійський десерт своїми руками. До речі, якщо ви є шанувальником цієї страви, рекомендуємо також приготувати відомий з радянських часів торт «Прага», що вважається варіацією «Захера».
Торти | Переглядів: 51 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/51852433.jpgКрихкі і розсипчасте печиво Курабье із солодким джемом, оформлене у вигляді ромашки, прикрасить будь-який дитяче свято або сімейні посиденьки за чашкою чаю. Готується ця симпатична випічка моментально, а зникає зі столу ще швидше! Пропонуємо простий рецепт для всіх ласунів, який просто зобов'язаний оселитися в кулінарному блокноті як дослідної, так і ще зовсім юної господині! А якщо вам сподобається ця випічка, рекомендуємо спробувати схоже за смаком і оформлення пісочне печиво з цукатами.
Печиво | Переглядів: 51 | Дата: 25.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/95730466.jpgКартопляна запіканка з грибами в духовці - нетрудомістке блюдо з доступних інгредієнтів. Здавалося б, звичайнісінька картопля і стандартні печериці - звичне і до банальності проста поєднання, знайоме кожному. Але у випадку з цими продуктами головний плюс якраз і полягає в простоті. Сильно мудрувати і ускладнювати цей класичний «дует» немає ніякого сенсу, а ось трохи урізноманітнити і пом'якшити ніжною заливкою - чому б і ні ?!

Відварену картоплю і попередньо обсмажені шампіньйони розмістимо в одному посуді, кроєм сумішшю яєць і вершків, обсипаючи сирної стружкою. Відправимо пекти і буквально через 20 хвилин будемо насолоджуватися відмінним результатом.
Овочеві страви | Переглядів: 50 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/39442609.jpgРозсипчасте печиво з пісочного тіста порадує ніжним, в міру солодким смаком. В цілому приготування цієї випічки - завдання нескладне, проте слід врахувати один нюанс. Справа в тому, що застосовується масло не повинно бути холодним або, навпаки, сильно талим, інакше складно буде домогтися бажаної еластичності тіста. Ну а в іншому рецепт домашнього пісочного печива не повинен викликати жодних труднощів! Що ж стосується кольорових цукатів, що застосовуються для яскравого акценту, цілком можливо замінити їх джемом, повидлом, шоколадом, горіхами і т.д.
Печиво | Переглядів: 50 | Дата: 25.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/33247222.jpgНайсмачнішим традиційно вважається шашлик, приготований на свіжому повітрі в оточенні природи і хорошій компанії. Але, на жаль, не завжди є можливість організувати веселий уїк-енд, та й погода часто буває непередбачувана. Однак це зовсім не привід відмовляти собі в задоволенні поласувати м'ясом на паличках, адже, наприклад, смачні курячі шашлички на шпажках на сковороді можна посмажити, не виходячи з дому. Звичайно, вони не замінять вам свіжого повітря і ароматного димку, проте на смак вийдуть не гірше курячого шашлику на мангалі!

А м'ясоїди і любителям більш щільних страв пропонуємо випробувати свинячий шашлик на шпажках в духовці.
Страви із птиці | Переглядів: 49 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/76669372.jpgЗнаменитий салат Капрезе з моцарелою, свіжими помідорами і зеленим базиліком вважається національним блюдом Італії, адже барвисте поєднання цих інгредієнтів повторює забарвлення італійського прапора. Приготувати цей простий салат, що складається всього з трьох компонентів, не важко, особливо якщо під рукою виявиться рецепт цього привабливого і апетитного страви.

До речі, тріо компонентів вдало гармонує не тільки в салаті. Застосувавши фантазію, можна інтерпретувати італійську закуску в запеченому вигляді - тому приклад смачний листковий пиріг «Капрезе».
Овочеві салати | Переглядів: 49 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/18714352.jpgФарширований картопля в духовці дозволяє скоротити час на підготовку ситної вечері або обіду, адже рецепт вже з'єднує в собі як основне блюдо, так і гарнір. В якості начинки найчастіше застосовується м'ясний фарш або гриби, але сьогодні ми пропонуємо інший, не настільки поширений, але при цьому не менш смачний варіант. Нафаршіруем картопляні човники копченої курочкою, свіжими помідорами, кропом і сиром. В результаті отримаємо симпатичне і дуже апетитне блюдо, яке гідно навіть святкового застілля!
Страви із птиці | Переглядів: 48 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/44324255.jpgКартопляні битки - просте, але дуже смачна страва, яке зазвичай готується з вареної картоплі з додаванням зелені, сиру або інших компонентів. Ці круглі вироби у вигляді котлет можуть начиняти фаршем, грибами, овочевий сумішшю і т.д., а можуть бути приготовлені і зовсім без наповнювача. Таким чином, база для експериментів в даному випадку відмінна!

Подавати картопляні биточки можна як гарнір до м'яса або риби або їсти як самостійну страву, присмачивши простий сметаною або дописавши зеленню. Ми рекомендуємо спробувати більш оригінальний варіант - пропонуємо рецепт картопляних биточків з пікантним соусом на основі оселедця і соковитих маринованих огірків.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 48 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/26738119.jpgПовноцінний раціон харчування просто неможливо уявити без риби, адже вона містить масу корисних речовин, необхідних організму. Крім популярної зараз сьомги або форелі, звернути увагу слід і на річкових / озерних представників.

Наприклад, смажений сом на сковороді, м'ясистий і ніжний, з мінімальною кількістю кісток, зберігає всю соковитість, виходить м'яким і відмінно поєднується з овочами або будь-яким гарніром.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 48 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/80286691.jpgСалат «Будапештський» з яловичиною готується всього лише з декількох компонентів, але виходить дивно смачним і ароматним. Радує і зовнішній вигляд страви, адже за рахунок поєднання яскравого перцю і соковитої зелені, ми отримуємо барвисту «композицію», яка миттєво викликає апетит.

Цей ситний, але не важкий салат готується без майонезу - його замінює проста заправка з рослинної олії і часнику. Відмінно доповнює загальний смак легка кислинка, що отримується за рахунок маринованої цибулі.
Салати з м'ясом | Переглядів: 48 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/06934850.jpgСалат «Їжачок» з куркою має не тільки оригінальне оформлення, а й дуже приємний смак! Всі продукти, що входять до складу, відмінно доповнюють один одного, роблячи блюдо ніжним і гармонійним.

Збирається салат послідовними шарами, а верх оформляється рясним шаром корейської моркви, яку ми рекомендуємо вам зробити самостійно за рецептом, описаного тут. Готується така морквина дуже просто, а виходить не гірше (а може бути навіть і краще) магазинної!
Салати з куркою | Переглядів: 48 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2018