Вівторок
16.10.2018
08:37
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 41-60
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 23 24 »

/_pu/2/48960132.jpgСалат Соняшник з чіпсами з'явився завдяки одній винахідливою господині з хорошим уявою. Поступово рецепт цього святкового блюда з оформленням у вигляді квітки розлетівся по Мережі і набув популярності.

Зараз простори «глобальної павутини» пропонують безліч варіацій цієї страви. Незмінними залишаються тільки чіпси, які символізують пелюстки, і маслини, що нагадують насіння соняшнику. Розглянемо і ми один з найбільш вдалих варіантів симпатичного салату.
Салати з куркою | Переглядів: 86 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/37105861.jpgТорт «Колібрі» (Hummingbird cake) - смачний і оригінальний десерт, що складається з фруктових коржів і вершкового крему. Бісквітний м'якуш поєднує в собі насичений смак банана, свіжі нотки ананаса і легкий коричнева шлейф, завдяки маслу виходить вологим і пористим, відмінно вбирає крем і не потребує просочення сиропом.

Доповнюємо коржі прошарками з класичної суміші вершкового сиру, цукру і збитих вершків, для декору готуємо шоколадну глазур і отримуємо ефектне частування, яке ідеально підходить для святкового столу! Десерт обов'язково припаде до смаку шанувальникам популярного «морквяний торт», а також всім любителям соковитих бісквітів з шматочками фруктів.
Торти | Переглядів: 85 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/62097370.jpgКурка, запечена в духовці - це завжди безпрограшний варіант, адже готується це блюдо швидко і просто, але при цьому виходить незмінно поживним і смачним. До того ж, ніжне куряче м'ясо з апетитною зарум'яненим скоринкою поєднується практично з будь-яким гарніром, що дозволяє готувати птицю навіть до святкового столу.

Якщо ж вам набридла курка, приготована традиційним способом, істотну допомогу може надати оригінальний маринад. Сьогодні ми пропонуємо випробувати запечену в духовці курку в соєвому соусі з медом. Це пікантне блюдо незважаючи на сміливий набір інгредієнтів в результаті виходить неймовірно ніжним, м'яким і шалено смачним.
Страви із птиці | Переглядів: 83 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/80286691.jpgСалат «Будапештський» з яловичиною готується всього лише з декількох компонентів, але виходить дивно смачним і ароматним. Радує і зовнішній вигляд страви, адже за рахунок поєднання яскравого перцю і соковитої зелені, ми отримуємо барвисту «композицію», яка миттєво викликає апетит.

Цей ситний, але не важкий салат готується без майонезу - його замінює проста заправка з рослинної олії і часнику. Відмінно доповнює загальний смак легка кислинка, що отримується за рахунок маринованої цибулі.
Салати з м'ясом | Переглядів: 83 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/55179139.jpgКурка теріякі - популярна страва азіатської кухні, приготовлене з використанням пікантного солодко-солоного соусу. Завдяки вдалій заправці філе птиці виходить дуже ніжним, з оригінальним і вельми цікавим смаком, в якому присутній і помірна солодкість, і злегка помітна гострота.

Як і у випадку з соусом теріякі , рецептів приготування такої курки існує безліч. У цій статті розглянемо один з варіантів - доповнимо філе птиці солодким болгарським перцем, морквою і пекучим чилі. В результаті отримаємо смачну курку терияки з овочами, які за рахунок швидкої обжарювання збережуть всю соковитість і природний смак.
Страви із птиці | Переглядів: 82 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/34743714.jpgЯкщо набридли рядові котлети і хочеться порадувати рідних не тільки смачним, але і зовні оригінальним, гідним святкового застілля блюдом, пропонуємо запекти курку в беконі в духовці. Вибираємо ніжне філе птиці, обходимося без тривалого маринування, складного набору спецій і попереднього обсмажування. Просто нарізаємо курку смужками, обмотуємо беконом і, злегка змастивши лимонним соком і гірчицею, запікаємо до готовності.

Кожен курячий скибочку покривається апетитною, рум'яної оболонкою з підкопченим присмаком, а волокна всередині залишаються м'якими, світлими, соковитими. Гірчиця в зернах надає не тільки додатковий смаковий «тон», а й виступає в якості легкого декору.
Страви із птиці | Переглядів: 81 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/86768457.jpgЗазвичай азу (татарське блюдо) готують з яловичини / баранини, але сьогодні ми пропонуємо відмовитися від «важкого», ситного м'яса, замінивши його більш ніжним і менш калорійним філе птаха - індички. В іншому будемо дотримуватися стандартної технології - згасимо м'ясо в гострому томатному соусі укупі з картоплею і солоними огірками, доповнимо блюдо свіжою, соковитою зеленню. Отже, для рядового вечері готуємо більш «делікатне», але при цьому не менш смачне азу з індички.
Страви із птиці | Переглядів: 81 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/68368379.jpgКальмари, фаршировані рисом і грибами, запечені в духовці - ситне, смачне і оригінальне блюдо. Готується цілком легко, а виглядає гідно навіть на святковому столі. Все, що тут потрібно - підготувати просту начинку, нафарширувати морепродукти і відправити в духову піч.

В якості наповнювача, крім запропонованих в рецепті продуктів, можна використовувати і інші компоненти. Кальмари мають ніжний і нейтральним смаком, тому добавки до них підібрати нескладно. Головне - не класти в начинку велика кількість спецій і приправ, так як вони можуть «забити» смакові якості головного інгредієнта.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 81 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/42592842.jpgСьогодні пропонуємо детальний рецепт торта з маскарпоне і вишнею, який підійде як для недільного чаювання в колі сім'ї, так і для урочистої події. Наш десерт буде складатися з трьох шарів: тонкого бісквітного коржа, соковитої ягоди і світлого ніжного крему з шоколадною крихтою.

Приємна вишнева кислинка вдало розбавляє солодкість торта, завдяки чому випічка виходить приємною і зовсім не нудотно. Триколірний в розрізі торт з маскарпоне і вишнею виглядає ефектно навіть без всякого помпезного декору, радує смаком і справляється з роллю святкового десертного страви!
Торти | Переглядів: 81 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/87490592.jpgКурячі крильця в клярі (як і курячі крильця в медовому соусі ) можуть стати відмінною закускою до пива або ж повноцінним другим блюдом в супроводі гарніру. Тут відмінно підійде картопля фрі , відварений рис, тушковані овочі і багато іншого.

В даному випадку доповнимо птицю меленим червоним перцем, «покутуємо» в клярі, запаніруем і обсмажити на олії - в результаті отримаємо гостре куряче м'ясо під хрусткою скоринкою. До речі, гострота страви регулюється на ваш розсуд - дозування пекучого перцю ви можете як збільшити, так і зменшити.
Страви із птиці | Переглядів: 80 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/49694299.jpgЦей яскравий і оригінальний листковий салат з картоплею фрі цілком підійде для святкового застілля. Він виходить дуже смачним, соковитим і ситним, готується з доступних продуктів і неодмінно сподобається гостям!

Поєднання картоплі, вареної курки, солоних огірочків і в міру гострої корейської моркви утворює дуже цікаве смакове поєднання! Якщо ви ще ніколи не пробували салатів з картоплею фрі, рекомендуємо випробувати даний рецепт на практиці!
Салати з куркою | Переглядів: 80 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/55300218.jpgТрадиція готувати на Новий рік блюдо у вигляді певної тварини за східним календарем сформувалася давно. Хтось це робить просто в цілях прикраси святкового столу, а хтось щиро вірить, що символ наступаючого року допоможе спіймати удачу. Незалежно від того, чи є ви забобонною людиною чи ні, пропонуємо приготувати симпатичний і смачний салат «Півень» на Новий рік.

Яскраве і цікаве блюдо у вигляді символу наступаючого року обов'язково зверне на себе увагу гостей. Невідомо чи принесе вона вам удачу, але ось святкову атмосферу допоможе створити однозначно!
Салати з куркою | Переглядів: 80 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/67104939.jpgТорт «Захер» - шоколадний десерт, розроблений австрійським кондитером Францем Захер в 1832 році. Оригінальна рецептура цього торта, по праву вважається одним з найпопулярніших в світі, тримається в найсуворішому секреті, але насправді відтворити смак австрійського десерту нескладно. Випічка є шоколадний бісквіт, просочений абрикосовим джемом і покритий з усіх боків шаром шоколадної глазурі. Завдяки джемово прошарку м'якуш набуває характерну кислинку, що і відрізняє «Захер» від безлічі інших подібних тортів.

Сьогодні спробуємо зробити австрійський десерт своїми руками. До речі, якщо ви є шанувальником цієї страви, рекомендуємо також приготувати відомий з радянських часів торт «Прага», що вважається варіацією «Захера».
Торти | Переглядів: 80 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/23660713.jpgТермін «жульєн» ( «жюльєн») у французькій кухні позначає нехитрий спосіб нарізки інгредієнтів (зазвичай овочів) тонкою соломкою. Вважається, що така обробка прискорює процес готування і дозволяє отримати максимально ніжні продукти.

А ось в сучасній російській кухні жульєном називають смачне блюдо, що складається з птиці і печериць, запечених в вершковому або сметанному соусі. І хоча вже давно відомо, що ця гаряча закуска має мало спільного з національною кухнею Франції, класичний жульєн з куркою і грибами, як і раніше викликає у нас асоціації з французами. Мабуть, тому сприяє приголомшливий смак страви, який дійсно навіває думки про розкіш і вишукуванні.
Страви із птиці | Переглядів: 79 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/15224137.jpgПрочитавши найменування рецепта, багато прискіпливі кулінари запротестують і справедливо помітять, що за правилами потрібно обов'язково готувати бефстроганов з яловичини і про використання птиці тут не може бути й мови. З цим не посперечаєшся! Дійсно, навіть назва страви говорить сама за себе, адже воно походить від французького Bœuf Stroganoff, що перекладається як «яловичина по-строгановськи».

Але ми все-таки як виняток з правил пропонуємо вам хоча б раз заради інтересу спробувати сучасну варіацію «а-ля бефстроганов з курки зі сметаною». Ця страва виходить не менш смачним, а може бути навіть і трошки цікавіше оригіналу. Хто знає, можливо і сам граф А.Г. Строганов, для якого спочатку була розроблена рецептура, не відмовився б покуштувати бефстроганов в такому варіанті.
Страви із птиці | Переглядів: 78 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93942295.jpgПропонуємо приготувати апетитні курячі крильця на сковороді з універсальним маринадом з класичного соєвого соусу і натурального меду. Це елементарне в приготуванні, але дуже смачна страва буде доречно до будь-якого випадку - і для простого буденного обіду, і для святкової вечірки.

Курячі крильця з даного рецептом виходять злегка гострими, з пікантним солодко-солоним смаком і апетитною «засмаглою» скоринкою. До речі, такі крила можна не тільки готувати на сковороді, а й запікати в духовці - подивитися детальну технологію приготування можна тут.
Страви із птиці | Переглядів: 78 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/33247222.jpgНайсмачнішим традиційно вважається шашлик, приготований на свіжому повітрі в оточенні природи і хорошій компанії. Але, на жаль, не завжди є можливість організувати веселий уїк-енд, та й погода часто буває непередбачувана. Однак це зовсім не привід відмовляти собі в задоволенні поласувати м'ясом на паличках, адже, наприклад, смачні курячі шашлички на шпажках на сковороді можна посмажити, не виходячи з дому. Звичайно, вони не замінять вам свіжого повітря і ароматного димку, проте на смак вийдуть не гірше курячого шашлику на мангалі!

А м'ясоїди і любителям більш щільних страв пропонуємо випробувати свинячий шашлик на шпажках в духовці.
Страви із птиці | Переглядів: 77 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93079052.jpgКурча тютюну (тапака) - популярна страва з мотивів грузинської кухні. В оригіналі птах готується в спеціальній сковороді «тапа», оснащеної плоскою кришкою, під вагою якої курка гарненько прожарівается всередині, а зовні покривається хрусткою скоринкою. Однак винахідливі господині, скориставшись підручними засобами, придумали інший хитрий спосіб, що дозволяє отримати аналогічне блюдо.

Таким чином, щоб приготувати курчати тютюну в домашніх умовах, зовсім необов'язково купувати спеціальний посуд, досить застосувати звичайну сковороду (або сковороду гриль, як в нашому випадку), а в якості вантажу використовувати будь-яку ємність, наповнену водою.
Страви із птиці | Переглядів: 77 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/03447321.jpgНагетси - шматочки курячого м'яса, які, як правило, обсмажуються в рясному кількості рослинного масла. Зазвичай в якості панірування застосовуються сухарі, кунжут або кукурудзяні пластівці, але ми пропонуємо внести в рецепт невелике екзотичне різноманітність, приготувавши курячі нагетси в кокосовій стружці.

Готові вироби виходять м'якими, смачними, з апетитною скоринкою і цікавим післясмаком. Нагетси, приготовані за цим рецептом, рекомендуємо подавати в гарячому вигляді, доповнивши гарніром і / або соусом, хоча це вже справа смаку!
Страви із птиці | Переглядів: 77 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/46594128.jpgСоковиті свіжі помідори, хрусткі огірки і солодкі болгарські перці доповнюємо ароматної петрушкою, оливками, простий масляної заправкою і солоним сиром - готуємо барвистий Шопський салат за класичним рецептом. Апетитний овочевий мікс запросто заміняє гарнір, вдало доповнює м'ясні / рибні вироби і навіть справляється з роллю повноцінного самостійного перекусу.

Це традиційне болгарське блюдо напевно припаде до смаку шанувальникам грецького салату, а також всім любителям легких закусок. Прості інгредієнти бездоганно гармонують один з одним і утворюють освіжаюче літній асорті.
Овочеві салати | Переглядів: 77 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2018