Домашня кухня
Торт Панчо з ананасами |
Торт «Норка крота» |
Гороховий суп з копченостями |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Всього рецептів: 468 Показано рецептів: 461-468 |
Сторінки: « 1 2 ... 22 23 24 |
Салат «Серце ангела» - ошатне і «багате» блюдо, яке можна зробити в день святого Валентина або для будь-якого святкового застілля. За рахунок своєї форми і яскравого ікряним шару блюдо обов'язково буде притягувати погляди! |
Готуємо смачне гаряче блюдо за мотивами турецької кухні. Кюрдан-кебаб - м'ясний кульку на зубочистці з обрамленням з баклажанових пластин і барвистим доповненням у вигляді скибочки помідора. Прекрасна заміна стандартним котлет, причому за рахунок оригінальної форми кебаби будуть доречні навіть на святковому столі.
Щоб баклажани придбали пластичність і не розривалися при формуванні, попередньо злегка їх обсмажити, нарізавши тонкими і довгими пластинами. У фарш для соковитості додамо замочений в молоці скибочку хліба, а для більш яскравого смаку - зелень і зубчики часнику. Сформовані вироби доведемо до готовності в духовці і отримаємо ароматне блюдо з ніжними, розм'якшеними овочами і м'ясною начинкою, вдосталь просоченої томатної заливанням і маслом баклажанної оболонки. |
Картопля по-селянськи в духовці виходить м'яким і апетитним, з рум'яною скоринкою і чудовим ароматом часнику і пряних трав. Рецепт досить простий - картопляні бульби нарізаються часточками, просочуються маслом і запікають до готовності в духовій печі. Подається як самостійне блюдо, або як доповнення до м'яса / птиці.
Щоб зробити смачний картопля по-селянськи зовсім не потрібно якихось особливих зусиль. До того ж, запікаються картопляні часточки разом з шкіркою, що скорочує час на чистку картоплі і, відповідно, на підготовку страви. |
Знаменитий салат Нісуаз родом з Ніцци, складається зі свіжих овочів і солоної риби (в оригіналі анчоусів). Ця страва має збалансований смак і апетитний зовнішній вигляд, тому подавати його можна навіть на свято.
Поряд з Цезарем салат Нісуаз має безліч варіацій. До сих пір ведуться суперечки про первісному складі цієї страви. Найчастіше можна зустріти версії з картоплею, квасолею, рисом. Але все-таки більшою мірою прийнято вважати, що ці продукти в класичний рецепт не входили. Сьогодні ми приготуємо салат Нісуаз з тунцем, намагаючись наблизитися до «оригіналу». |
Даний рецепт дуже популярний в Мережі, особливо до 14 лютого чи новорічних свят. На перший погляд здається, що тут досить-таки смілива і нестандартна суміш компонентів, але в підсумку все поєднується вдало, а сам салат виходить дуже ніжним, гармонійним і смачним! Зараз наближається день всіх закоханих, тому пропонуємо приготувати це цікаве блюдо. А якщо бажаєте красиво оформити стіл у відповідність зі святковою тематикою, не забудьте зробити десерт - ефектний торт «Серце» своїми руками. |
М'ясо в кисло-солодкому соусі - страва з мотивів екзотичної азіатської кухні. Звичайно ж, рецепт адаптований під звичні для нас продукти, але, тим не менш, в результаті все виходить поєднуваним і смачно! Яловичина, замаринована в соєвому соусі і тушена з овочами, виходить дуже м'якою, буквально «приховує в роті», а вдалий союз смакових відтінків додає страві пікантності. При бажанні можна варіювати рецептуру під свої переваги, наприклад, додавши свіжий імбир, солодкі ананаси, пекучий перчик і т.д. |
Коли необхідно приготувати щось в короткий термін, на допомогу приходять прості рецепти «на швидку руку». Салат «Червоне море» з крабовими паличками відноситься саме до цієї категорії: він смачний, ситний, але при цьому готується елементарно і не вимагає ніяких зусиль.
Свіжі помідори в даному випадку вдало розбавляють поживні речовини, а також виправдовують назву страви. У салаті дійсно переважають червоні компоненти, за рахунок чого виглядає він яскраво і презентабельно. Таке блюдо і для святкового застілля підійде відмінно! |
Класична окрошка на квасі - холодний суп, що складається з міксу овочів і ковбаси (або м'яса). Мабуть, це найпопулярніше блюдо в спеку, тому рецепт традиційної окрошки незмінно актуальний щоліта.
Сьогодні ми підкажемо початківцям кулінарам як готувати це просте російське страву. Так як суп у нас річний, не шкодуємо зелені - окрошка повинна вийти максимально соковитою і ароматною. Що стосується заправки, варіантів тут маса: квас, кефір, сироватка або навіть проста кип'ячена вода. У нашому прикладі ми віддали перевагу квасу. |
|