Вівторок
16.10.2018
09:17
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 461-468
Сторінки: « 1 2 ... 22 23 24

/_pu/4/90778815.jpgПростий салат з омлетом і куркою, доповнений гострої корейської морквою і маринованою цибулею, - доступне, збалансоване і самодостатня страва. Якщо очікуєте раптових гостей, рецепт вдало виручить і не підведе. Незважаючи на короткий список інгредієнтів, мікс виходить ситним і смачним, при великій порції здатний замінити інші салати і закуски на столі. На весь процес приготування піде близько 30 хвилин - поки вариться філе, ми встигнемо підготувати всі інші інгредієнти, а далі справа за малим - все змішати і заправити майонезом.

За бажанням до основних продуктів можна додати кілька гілочок свіжої зелені, а в іншому рецептуру краще залишити без змін. Маринована цибуля в даному випадку обов'язковий - соковитий, з легким хрускотом, він надає страві пікантності, створює вигідний контраст за текстурою з м'якими компонентами і регулює баланс смаку.
Салати з куркою | Переглядів: 24 | Дата: 02.06.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/06322057.jpgДуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.

В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит!
Страви з м'яса | Переглядів: 22 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/89870343.jpgЯловичі реберця в духовці з картоплею - дуже апетитне і ситне блюдо. Його обов'язково оцінять по достоїнству представники чоловічої статі, а також всі любителі щільно поїсти. Готуються інгредієнти одночасно в одній ємності. Тому все, що нам потрібно - відправити форму в духовку, а потім можна займатися своїми справами, чекаючи готовності страви.

При томлінні в духовій печі м'ясо наскрізь просочується ароматами спецій, виходить м'яким і соковитим, можна сказати, «який таїть у роті». А картопляні скибочки, що доповнюють яловичі реберця, позбавляють від необхідності окремо готувати гарнір.
Страви з м'яса | Переглядів: 22 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/26062215.jpgСьогодні приготуємо апетитне і барвисте блюдо з м'якоті яловичини і овочів. Вибираємо шматок соковитого м'яса без кісток, оперативно обсмажуємо з овочевим «міксом», а потім доводимо до повної готовності за допомогою гасіння під кришкою. Зі звичайної питної води, консервованої томатної пасти і невеликої кількості пшеничного борошна робимо смачну підливу. В кінці доповнюємо інгредієнти зеленню і насолоджуємося смачним і ситним блюдом. Тушковане м'ясо з підливою за цим рецептом сподобається любителям як овочевих страв, так і м'ясних.
Страви з м'яса | Переглядів: 22 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/15083146.jpgСвинина в кисло-солодкому соусі по-китайки - соковите, оригінальне і цікаве блюдо. Поза всяким сумнівом, це дуже «зручний» рецепт, адже при виготовленні немає необхідності проявляти терпіння і вправність - все готується досить швидко і не вимагає особливих трудовитрат.

В даному випадку м'ясо доповнюється консервованими ананасами, які досить вдало вписуються в рецептуру і роблять блюдо ще більш екзотичним і «контрастним». Спробувавши раз таке поєднання інгредієнтів, ви обов'язково захочете повторити! Свинина, просочена кисло-солодким соусом, виходить красивою і апетитною, а найголовніше - дуже смачною!
Страви з м'яса | Переглядів: 21 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/91852841.jpgСкладно припустити, чому дане блюдо отримало назву «яловичина по-царськи». Звичайно м'ясо, запечене в духовці з майонезом і грибами, навряд чи має відношення до трапези високопрестольних осіб. Швидше за таку страву можна віднести до повсякденних страв, відповідним для звичайного тихого вечері в колі сім'ї. Але в будь-якому випадку м'ясо, приготоване за рецептом, виходить м'яким і смачним, а це найголовніше!

Яловичина «по-царськи» в духовці повністю пропарюється, насичується ароматами і стає неймовірно апетитною. Це відмінна альтернатива м'ясу по-французьки , відбивних і багатьом іншим м'ясних страв! Але щоб результат вийшов найбільш успішним, для рецепта необхідно вибрати частину яловичини, придатну для запікання.
Страви з м'яса | Переглядів: 19 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/48391821.jpgСуп з перловкою на курячому бульйоні - універсальний варіант першої страви для дорослих і дітей. У цьому рецепті будемо використовувати самий стандартний набір спецій і продуктів, який в більшості випадків застосовується при варінні супів з курячого м'яса.

Консистенцію бульйону ви легко можете регулювати на свій розсуд, за бажанням збільшивши або ж зменшивши порцію перлової крупи. Те ж саме стосується і ароматних добавок: вибір спецій завжди залишається за кулінаром!
Супи з куркою | Переглядів: 17 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/11567601.jpgКласична окрошка на квасі - холодний суп, що складається з міксу овочів і ковбаси (або м'яса). Мабуть, це найпопулярніше блюдо в спеку, тому рецепт традиційної окрошки незмінно актуальний щоліта.

Сьогодні ми підкажемо початківцям кулінарам як готувати це просте російське страву. Так як суп у нас річний, не шкодуємо зелені - окрошка повинна вийти максимально соковитою і ароматною. Що стосується заправки, варіантів тут маса: квас, кефір, сироватка або навіть проста кип'ячена вода. У нашому прикладі ми віддали перевагу квасу.
М'ясні супи | Переглядів: 14 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40 ... 421-440 441-460 461-468
Copyright MyCorp © 2018