Середа
16.01.2019
23:28
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 441-460
Сторінки: « 1 2 ... 21 22 23 24 »

/_pu/3/71520484.jpgГотуємо пиріг з м'ясом в духовці на популярному прісному тісті, яке в Мережі часто називають «швейцарським». Замішана на суміші рослинного масла і крижаної води, борошняна основа виходить легкої, ламкою, багатошаровою. А в нашому прикладі ще й просочується ароматним м'ясним соком.

Пиріг з рясним шаром фаршу, доповненого зеленню і сиром, припаде до смаку м'ясоїдам і любителям грунтовної несолодкої випічки. Також оцінять виріб і ті, хто вважає за краще мінімум тесту і багато начинки.
Пироги | Переглядів: 38 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/47108235.jpgВипробувавши рецепт смачного класичного чізкейку Нью-Йорк і його популярні варіанти (сирний, з персиками, з шоколадом), продовжимо експеримент і на цей раз знайдемо застосування соковитою і виразною чорниці. Зберігаємо стандартну рецептуру - готуємо пісочний шар з перемеленого печива і розтопленого масла, для начинки з'єднуємо традиційний вершковий сир, вершки, яйця, борошно і цукор, але на додаток вводимо до міксу компонентів ягідне пюре, моментально пофарбувавши світлу масу.

Чорничний чізкейк вдало поєднує тонку основу з додаванням какао і ніжну, «тане» сирно-ягідну суміш. Відмінно доповнюють смак і зовнішній вигляд маленькі пірамідки збитих вершків, що покривають поверхню готового десерту. Тим, хто вже неодноразово випікав чизкейки, процес здасться знайомим і простим, а дії будуть відбуватися на автоматі. Новачкам радимо уважно вивчити технологію і не відхилятися від рецептури, тоді чізкейк вийде ідеальним - з красивою рівною поверхнею, без тріщин і, звичайно, з бездоганним смаком!
Пироги | Переглядів: 38 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/07587553.jpgСвинина по-степовому - ситне м'ясне блюдо, яке представляє собою запечені відбивні в картопляному клярі. Зараз складно точно визначити, звідки з'явилася така цікава назва - малоймовірно, що ці відбивні мали колись відношення до степу або кочового способу життя. Але виявити істину і дізнатися історію виникнення рецепта, на жаль, уже навряд чи вдасться. Головне, що м'ясо в картопляної оболонці виходить дуже смачним і звернути на нього увагу варто неодмінно!

За рецептом м'ясні заготовки покриваються «шубкою» з тертої картоплі, злегка обсмажують на сковороді, а потім доходять до готовності в духовці. Виходить ароматне і апетитне блюдо, яке навіть не вимагає окремо приготованого гарніру. Доповнити відбивні можна овочевий нарізкою, зеленню або соліннями, і цього буде цілком достатньо. Відмінна ідея як для сімейного обіду, так і для зустрічі гостей!
Страви з м'яса | Переглядів: 37 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/55606806.jpgСтир Фрай (Stir fry) - метод, при якому продукти обсмажуються в маслі на максимальному вогні. Час на підготовку в такому випадку зведено до мінімуму, що дозволяє зберегти всю соковитість інгредієнтів.

Ми приготуємо по вищеописаному способу м'ясо, доповнивши його грибами, солодким перцем і морквою. Смажена свинина «Стир Фрай» з яскравими овочами, заправлена ​​соєвим соусом з часником, виходить в міру гострої і по-справжньому чудовою! Переконайтеся в цьому самі, випробувавши це чудове блюдо!
Страви з м'яса | Переглядів: 37 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/59710030.jpgКоли необхідно приготувати щось в короткий термін, на допомогу приходять прості рецепти «на швидку руку». Салат «Червоне море» з крабовими паличками відноситься саме до цієї категорії: він смачний, ситний, але при цьому готується елементарно і не вимагає ніяких зусиль.

Свіжі помідори в даному випадку вдало розбавляють поживні речовини, а також виправдовують назву страви. У салаті дійсно переважають червоні компоненти, за рахунок чого виглядає він яскраво і презентабельно. Таке блюдо і для святкового застілля підійде відмінно!

/_pu/0/98445567.jpgСуп з курячих крилець і болгарського перцю вабить красивим кольором, легким ароматом і ніжним смаком. Готується він з цілком доступних продуктів, список яких можна запросто міняти або доповнювати, дотримуючись власних уподобань.

Пропонуємо скористатися нашим рецептом і порадувати рідних насиченим і поживним бульйоном, приготованим в короткий термін. А якщо вам сподобається це просте перша страва, пропонуємо також спробувати курячий суп з вермішеллю і суп з перловкою.
Супи з куркою | Переглядів: 36 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/35717810.jpgЛюбителям других страв з картоплі, в числі яких популярні деруни , зрази , битки , пропонуємо ще один схожий рецепт. Чаклуни з картоплі з фаршем - традиційне білоруське блюдо, яке представляє собою вироби, що нагадують картопляні пиріжки з м'ясною начинкою.

Секрет швидкої формування та пластичності полягає в тому, що з картоплі зливається вся зайва волога. Маса зберігає необхідну щільність і в'язкість, завдяки чому без особливих зусиль виходить зліпити акуратні заготовки. Нижче детально розглянемо як приготувати чаклуни з картоплі з фаршем.
Страви з м'яса | Переглядів: 36 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/73383948.jpgХарактерний для французької кухні цибульний пиріг з'єднує ніжну солодкувату начинку і тонкий, нейтральний до смаку корж. Готують випічку по-різному - як борошняний основи крім пісочного тіста часто використовують листкове, сир додають в заливку або засипають їм поверхню виробу, класичний варіант «ускладнюють» всілякими ароматними спеціями, пряними травами, копченостями.

Подавати цибульний пиріг можна до обіду, вечері, на додаток до супів або просто з чашкою чаю. Не варто боятися великої кількості цибулі в начинці - в процесі попереднього обсмажування він стає дуже м'яким, втрачає характерну гіркоту і майже не відчувається в готовій випічці.
Пироги | Переглядів: 36 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/18897299.jpgПростий пиріг з полуницею - універсальний варіант солодкої випічки, що поєднує пишне тісто з вершково-коричн присмаком і яскраві вкраплення сезонних ягід. Соковиті добавки пропікаються на збільшується в обсязі «подушці» з ніжного м'якушки, а розлита по поверхні глазур підсилює солодкі «ноти» і виступає в якості легкого декору. В результаті виходить ошатне і смачне борошняний виріб, приготоване при мінімумі продуктів, часу і сил.

Рецепт допускає імпровізації - на основі запропонованого тесту можна пекти пироги зі сливами, абрикосами, нектаринами і т.д. Літній сезон дозволяє експериментувати з ягідно-фруктовими добавками і кожен раз пригощати улюблених ласунів новим ласощами.
Пироги | Переглядів: 35 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/15517153.jpgРецепт фаршированих кабачків - велика база для кулінарного простору! Начинити їх можна чим завгодно - м'ясом, грибами, будь-який овочевий сумішшю, до основного набору додати рис, сир, зелень, улюблені спеції і т.д. Вибір, як завжди, необмежений і залишається за кулінаром, ну а ми сьогодні розглянемо найпопулярніший варіант цієї страви - готуємо фаршировані кабачки з фаршем, запечені в духовці.

Велика кількість м'ясної маси зі солодкуватої морквяно-цибулевої пасеруванням - ідеальна і універсальна начинка, а вкупі зі сметаною і під щільною сирною скоринкою вона стає ще більш соковитою і «виразною».
Страви з м'яса | Переглядів: 34 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/11395264.jpgРозпал щавлевого сезону буквально «зобов'язує» готувати страви з цим їстівним і дуже корисною рослиною. Довгасті листочки з вираженою кислинкою додають не тільки в знайомий кожному зелений борщ - не меншою популярністю користується і випічка. Так, сьогодні формуємо солодкий пиріг зі щавлем на простому сметанному тесті. Рецепт не вимагає дріжджів і тривалої вистоювання - готується виріб досить швидко і нехлопотно, а виходить відмінним!

Кислий щавель неймовірно «перетворюється» в солодкій випічці і стає унікальним компонентом начинки. А укупі з ароматною корицею здатний різко змінити ставлення до себе скептично налаштованих їдців.
Пироги | Переглядів: 34 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/43214036.jpgСформовані власноруч пельмені завжди смачніше покупних, адже вони готуються з усією теплотою і любов'ю. Їх можна наліпити традиційним способом за рецептом, описаного тут , або спростити процес, застосувавши спеціальне пристосування у вигляді решітки - Пельменниці.

Останньому способу сьогодні ми і віддамо перевагу. Розглянемо докладно як робити пельмені за допомогою пельменниці, значно скоротивши час на ліплення. Тісто на цей раз зробимо на молоці, а в якості начинки задіємо будь м'ясний фарш.
Страви з м'яса | Переглядів: 32 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/25341934.jpgМанти - апетитне м'ясне блюдо, за формою і змістом нагадує великі пельмені. Однак замість звичайної варіння в окропі манти традиційно готують на пару в мантоварке. При правильному виготовленні вони виходять неймовірно соковитими, ароматними і смачними. Для отримання великої кількості «соку» в начинку обов'язково додають багато цибулі і невелику порцію води.

Тісто для мантів можна зробити на воді, молоці або кефірі. Ми зупинимося на останньому варіанті. Таке тісто виходить найбільш еластичним, не вимагає від кулінара професійних навичок і максимально «слухняно» в роботі. Отже, запасаємося продуктами і готуємо соковиті домашні манти - покроковий рецепт з фото надасть нам істотну допомогу!
Страви з м'яса | Переглядів: 32 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/53902154.jpgЗдавалося б, що тут складного - приготувати смачний плов з м'ясом, адже і рецептура проста, і продукти цілком доступні! Однак щоб це блюдо вийшло дійсно бездоганним, потрібно не тільки вкласти в нього частинку душі, а й уважно вивчити технологію приготування.

Наш детальний рецепт з покроковими фото допоможе вам зробити смачний розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті. Звичайно, в ідеалі для плову краще використовувати баранину, але її не скрізь можна зустріти в продажу, тому пропонуємо доступний і домашній варіант цього популярного страви.
Страви з м'яса | Переглядів: 32 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/41667253.jpgМ'ясо в кисло-солодкому соусі - страва з мотивів екзотичної азіатської кухні. Звичайно ж, рецепт адаптований під звичні для нас продукти, але, тим не менш, в результаті все виходить поєднуваним і смачно! Яловичина, замаринована в соєвому соусі і тушена з овочами, виходить дуже м'якою, буквально «приховує в роті», а вдалий союз смакових відтінків додає страві пікантності. При бажанні можна варіювати рецептуру під свої переваги, наприклад, додавши свіжий імбир, солодкі ананаси, пекучий перчик і т.д.
Страви з м'яса | Переглядів: 32 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/85260237.jpgЦей закусочний сирний пиріг на кефірі з сосисками виручить при нестачі часу, коли в короткий термін потрібно приготувати щось ситне і смачне з підручних продуктів. Тісто в даному випадку не вимагає довгого замісу і вистоювання в кілька етапів, все набагато простіше - все компоненти по черзі з'єднуються разом і відразу перемішуються з начинкою.

Сирний пиріг на кефірі - відмінне доповнення до бульйонів і будь-яким перших страв. Також цю просту випічку можна взяти з собою на пікнік або задіяти в якості швидкого перекушування. Найчастіше такий пиріг називають ледачою піцою або сирної запіканкою.
Пироги | Переглядів: 32 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/45786328.jpgЩавлевий суп одночасно зігріває і «освіжає» завдяки приємною, тонізуючої кислинки. Перше блюдо з додаванням листя щавлю виходить смачним і насиченим як у випадку з ситним м'ясом, так і з більш легким курячим бульйоном або навіть в пісному варіанті.

Сьогодні віддамо перевагу птиці та поспішаємо випробувати цей чудовий рецепт, поки ще не закінчилося літо і разом з ним сезон свіжого, соковитого щавлю. Набір спецій і пропорції продуктів можна сміливо коригувати, але все ж при цьому не забувати, що суп саме щавлевий, тому головного компонента має бути багато!
Супи з куркою | Переглядів: 31 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/77863933.jpgВ даному рецепті яловичина гаситься самим звичайним чином, без всяких кулінарних хитрощів і особливостей. «Родзинкою» є лише те, що в процесі приготування м'ясні шматочки доповнюються солодкуватим чорносливом, який вдало «вписується» в загальну смакову «композицію» страви і чудово доповнює размягченную яловичину.

При тривалому гасінні м'ясо, незалежно від його жорсткості, пропарюється, насичується приємними ароматами і перетворюється в дивно ніжне ласощі. Яловичина з чорносливом тушкована - відмінна альтернатива традиційному гуляшу і багатьом іншим м'ясних страв.
Страви з м'яса | Переглядів: 31 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/10423955.jpgСьогодні ми розглянемо як робити популярні роли Філадельфія в домашніх умовах. Ця страва відрізняється особливо ніжним і приємним смаком завдяки дивовижному поєднанню м'якого сиру і тонких скибочок червоної риби. При цьому рецепт включає до свого складу мінімальний набір продуктів.

В оригіналі основним інгредієнтом страви є спеціальний сир «Філадельфія», але в домашніх умовах цілком можна замінити цей компонент бюджетним аналогом - будь-яким вершковим сиром без добавок.
Суші і роли | Переглядів: 31 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/84792843.jpgВикористовуючи базовий рецепт м'якого тесту з ванільно-вершковим смаком, готуємо простий пиріг з малиною. Випічка з'єднує світлий солодкий м'якуш, багато соковитої літньої ягоди з помітною кислинкою і, звичайно ж, запаморочливий аромат!

Пиріг не потребує ні в кремі, ні в глазурі, ні в будь-якому іншому кондитерському доповненні - вся принадність вироби в простоті, доступності, легкості приготування і відмінний смак! Мінімум клопоту і бездоганний результат!
Пироги | Переглядів: 31 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2019