Середа
15.08.2018
13:54
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти

Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 441-460
Сторінки: « 1 2 ... 21 22 23 24 »

/_pu/4/04835482.jpgГотуємо смачну вечерю на чотирьох - запікаємо курячу грудку з помідорами і сиром в духовці. Гарнір можна запропонувати будь-який - відвареної або смажену картоплю, пюре, макарони, крупи або легші варіанти - брокколі, цвітну капусту, овочеві салати (наприклад мексиканський) і т.д.

Запечена за рецептом курка просочується часниковим ароматом, стає дуже ніжною. Суть рецепта - попереднє півгодинне маринування в соєвому соусі, потім заповнення прорізів сирними скибочками і шматочками помідорів, які не тільки задають смакової тон, а й виступають в ролі доречного декору. На завершення шматки птиці змащуються шаром сметани для максимальної соковитості курячих волокон. В результаті цих простих дій отримуємо привабливий зовнішній вигляд і не поступається йому смак готового блюда!
Страви із птиці | Переглядів: 18 | Дата: 02.06.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/07715409.jpgУ загадковій східній культурі дракон здавна вважається не тільки міфічною істотою, про який складають легенди, а й символом могутньої і божественної сили. Дивно, але ці істоти, виявляється, можуть відрізнятися за національністю! Відмінною рисою японського дракона є точна кількість «пальців» на лапах - їх повинно бути рівно три.

За японською традицією цього небезпечного суті прийнято віддавати данину поваги, тому зображення дракона можна зустріти в різних сферах життєдіяльності японців. Ми, звичайно, живемо не в Японії, але все ж іноді так хочеться зануритися в цю таємничу і незвичайну східну атмосферу! Тому давайте разом приготуємо рол Дракон, а наш рецепт з фото надасть в цьому істотну допомогу!
Суші і роли | Переглядів: 17 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/18897299.jpgПростий пиріг з полуницею - універсальний варіант солодкої випічки, що поєднує пишне тісто з вершково-коричн присмаком і яскраві вкраплення сезонних ягід. Соковиті добавки пропікаються на збільшується в обсязі «подушці» з ніжного м'якушки, а розлита по поверхні глазур підсилює солодкі «ноти» і виступає в якості легкого декору. В результаті виходить ошатне і смачне борошняний виріб, приготоване при мінімумі продуктів, часу і сил.

Рецепт допускає імпровізації - на основі запропонованого тесту можна пекти пироги зі сливами, абрикосами, нектаринами і т.д. Літній сезон дозволяє експериментувати з ягідно-фруктовими добавками і кожен раз пригощати улюблених ласунів новим ласощами.
Пироги | Переглядів: 17 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/11395264.jpgРозпал щавлевого сезону буквально «зобов'язує» готувати страви з цим їстівним і дуже корисною рослиною. Довгасті листочки з вираженою кислинкою додають не тільки в знайомий кожному зелений борщ - не меншою популярністю користується і випічка. Так, сьогодні формуємо солодкий пиріг зі щавлем на простому сметанному тесті. Рецепт не вимагає дріжджів і тривалої вистоювання - готується виріб досить швидко і нехлопотно, а виходить відмінним!

Кислий щавель неймовірно «перетворюється» в солодкій випічці і стає унікальним компонентом начинки. А укупі з ароматною корицею здатний різко змінити ставлення до себе скептично налаштованих їдців.
Пироги | Переглядів: 17 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/87532610.jpgДодамо фарб, освіжаючого смаку тертого сирному пирога, кинувши до начинки трохи соковитою чорниці. Тісто на цей раз приготуємо з какао-порошком для зовнішнього контрасту і легких шоколадних «ноток». А цукор при формуванні борошняної основи замінимо порошкоподібної цукровою пудрою, щоб отримати більш ніжну, легку текстуру (прикладом служить відоме печиво Курабье ).

Пиріг з чорницею і сиром доведеться до речі і в будні, і при недільному чаюванні. Цю випічку можна готувати з лохиною, ожиною, малиною і т.д., а бажаючі насолодитися сирним смаком без добавок можуть сміливо виключити ягоду зі списку компонентів - виріб все одно залишається смачним і презентабельним.
Пироги | Переглядів: 17 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/53821276.jpgВисокий, з насиченим смаком, «теплим» кольором і ніжним ароматом мандариновий кекс гідний позачергового чаювання. Оперативно, без трудомістких процесів і «заморських» продуктів замішуємо тісто - закладаємо послідовно інгредієнти, злегка попрацювавши міксером і заздалегідь підготував мандарини. Всю іншу роботу виконає духовка.

У пишного м'якушки виражений приємний вершковий присмак, а також відчутні свіжі цитрусові «нотки». Структура «повітряна», легка, пориста. За бажанням можна додати до тесту родзинки, горіхи, шоколад, додатково ароматизувати кекс ванільним цукром, коньяком або ромом.
Кекси і маффіни | Переглядів: 17 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/80741998.jpgСвітле Христове Воскресіння - найважливіше торжество для всіх віруючих християн. До свята традиційно готують сирну паску, фарбують і розписують яйця і, звичайно, печуть паски! І якщо перші два пункти не викликають особливих труднощів, взятися за трудомісткий паску вирішується далеко не кожна господиня. Тим, хто бажає прикрасити пасхальний стіл власноруч приготовленою випічкою, але побоюється працювати з дріжджовим тестом або просто не має на це часом, пропонуємо рецепт швидкого сирного паски без дріжджів!

Структура виходить м'якою, пишною, булочної. Тут присутній приємний вершковий присмак і легкий ванільний аромат. Зрозуміло, що цей продукт буде відрізнятися за своїми смаковими якостями від класичного паски на дріжджах. Швидше це сирний кекс, сформований у вигляді традиційної для Пасхи башточки з білкової глазур'ю. Але головне, що випічка виходить пишною, апетитною, святкової і смачною. А з огляду на мінімальні трудовитрати, це знахідка для зайнятих сучасних господинь!
Кекси і маффіни | Переглядів: 17 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/70121642.jpgНіжний, «ошатний» і ароматний полуничний муссовий торт радує око і дарує насолоду ласунам будь-якого віку! За ідею беремо безпрограшна гастрономічне поєднання полуниці і шоколаду і на цій основі створюємо річний освіжаючий десерт. У нашому торті в міру вологі, пористі насичено-шоколадні коржі з усіх боків оповиті шовковистим прохолодним ягідним мусом. Верх виробу покритий яскравим шаром полуничного желе, що відмінно доповнює десерт і візуально, і за смаковими ознаками.
Торти | Переглядів: 17 | Дата: 02.06.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/45786328.jpgЩавлевий суп одночасно зігріває і «освіжає» завдяки приємною, тонізуючої кислинки. Перше блюдо з додаванням листя щавлю виходить смачним і насиченим як у випадку з ситним м'ясом, так і з більш легким курячим бульйоном або навіть в пісному варіанті.

Сьогодні віддамо перевагу птиці та поспішаємо випробувати цей чудовий рецепт, поки ще не закінчилося літо і разом з ним сезон свіжого, соковитого щавлю. Набір спецій і пропорції продуктів можна сміливо коригувати, але все ж при цьому не забувати, що суп саме щавлевий, тому головного компонента має бути багато!
Супи з куркою | Переглядів: 16 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/98445567.jpgСуп з курячих крилець і болгарського перцю вабить красивим кольором, легким ароматом і ніжним смаком. Готується він з цілком доступних продуктів, список яких можна запросто міняти або доповнювати, дотримуючись власних уподобань.

Пропонуємо скористатися нашим рецептом і порадувати рідних насиченим і поживним бульйоном, приготованим в короткий термін. А якщо вам сподобається це просте перша страва, пропонуємо також спробувати курячий суп з вермішеллю і суп з перловкою.
Супи з куркою | Переглядів: 16 | Дата: 22.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/53902154.jpgЗдавалося б, що тут складного - приготувати смачний плов з м'ясом, адже і рецептура проста, і продукти цілком доступні! Однак щоб це блюдо вийшло дійсно бездоганним, потрібно не тільки вкласти в нього частинку душі, а й уважно вивчити технологію приготування.

Наш детальний рецепт з покроковими фото допоможе вам зробити смачний розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті. Звичайно, в ідеалі для плову краще використовувати баранину, але її не скрізь можна зустріти в продажу, тому пропонуємо доступний і домашній варіант цього популярного страви.
Страви з м'яса | Переглядів: 16 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/41667253.jpgМ'ясо в кисло-солодкому соусі - страва з мотивів екзотичної азіатської кухні. Звичайно ж, рецепт адаптований під звичні для нас продукти, але, тим не менш, в результаті все виходить поєднуваним і смачно! Яловичина, замаринована в соєвому соусі і тушена з овочами, виходить дуже м'якою, буквально «приховує в роті», а вдалий союз смакових відтінків додає страві пікантності. При бажанні можна варіювати рецептуру під свої переваги, наприклад, додавши свіжий імбир, солодкі ананаси, пекучий перчик і т.д.
Страви з м'яса | Переглядів: 16 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/84792843.jpgВикористовуючи базовий рецепт м'якого тесту з ванільно-вершковим смаком, готуємо простий пиріг з малиною. Випічка з'єднує світлий солодкий м'якуш, багато соковитої літньої ягоди з помітною кислинкою і, звичайно ж, запаморочливий аромат!

Пиріг не потребує ні в кремі, ні в глазурі, ні в будь-якому іншому кондитерському доповненні - вся принадність вироби в простоті, доступності, легкості приготування і відмінний смак! Мінімум клопоту і бездоганний результат!
Пироги | Переглядів: 16 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/37914930.jpgВипічка з яблучною начинкою чудова, ароматна і смачна з будь-яким видом тіста, будь воно листкове як в рецепті штруделя, пісочне як в рецепті тарт татена або навіть зовсім не потребує замісу як в рецепті насипного пирога. У кожному разі шматочки фруктів успішно розм'якшуються, залишаються соковитими і просочуються знайомим коричн ароматом.

Сьогодні поповнимо колекцію простий випічки - готуємо привабливий тертий пиріг з яблуками. Пісочне тісто доповнимо невеликою кількістю сметани для м'якості, більш ніжної текстури і приємного здобного присмаку. Отриману масу розділимо на дві частини, з однієї сформувавши корж-основу, а другу натерши на поверхню виробу.
Пироги | Переглядів: 16 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/96815837.jpgЛюбителям несолодкої випічки з великою кількістю начинки і мінімальною участю тесту пропонуємо спекти відкритий пиріг з кабачків з ковбасою і сирно-сметанною заливкою. Це ситне борошняний виріб прикрасить обідній стіл, внесе різноманітність в сімейний раціон, а також без проблем перенесе поїздку на пікнік і послужить прекрасним перекусом на свіжому повітрі.

Молоді кабачки з тонкою шкіркою і соковитою текстурою - відмінна добавка до начинки. Овочі розм'якшуються, виходять дуже ніжними, але в той же час зберігають свій смак, прекрасно поєднуючись з пісочним тістом і іншими складовими рецепту.
Пироги | Переглядів: 16 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/18942740.jpgРиба хе - популярна страва корейської кухні, яке у нас часто можна побачити на прилавках магазинів поряд з морквою по-корейськи і іншими азіатськими закусками. Традиційно готується хе з сирого рибного філе, яке нарізається невеликими шматочками і маринується в оцті з додаванням великої кількості перцю і інших добавок. Підсумкове блюдо виходить чудовим, але ось покуштувати його наважиться далеко не кожен, так як умови зберігання та якість продукту для покупців залишається загадкою.

Ми пропонуємо не ризикувати здоров'ям, а самостійно зробити хе з судака в домашніх умовах, вибравши для рецепта найсвіжішу рибу і контролюючи весь процес від початку до кінця. І, звичайно ж, в будь-якому випадку надмірно захоплюватися хе не варто, так як страва це хоч і дуже смачне, але за рахунок оцту і гостроти некорисне.
Холодні закуски | Переглядів: 15 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/89870343.jpgЯловичі реберця в духовці з картоплею - дуже апетитне і ситне блюдо. Його обов'язково оцінять по достоїнству представники чоловічої статі, а також всі любителі щільно поїсти. Готуються інгредієнти одночасно в одній ємності. Тому все, що нам потрібно - відправити форму в духовку, а потім можна займатися своїми справами, чекаючи готовності страви.

При томлінні в духовій печі м'ясо наскрізь просочується ароматами спецій, виходить м'яким і соковитим, можна сказати, «який таїть у роті». А картопляні скибочки, що доповнюють яловичі реберця, позбавляють від необхідності окремо готувати гарнір.
Страви з м'яса | Переглядів: 14 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/06322057.jpgДуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.

В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит!
Страви з м'яса | Переглядів: 13 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/43214036.jpgСформовані власноруч пельмені завжди смачніше покупних, адже вони готуються з усією теплотою і любов'ю. Їх можна наліпити традиційним способом за рецептом, описаного тут , або спростити процес, застосувавши спеціальне пристосування у вигляді решітки - Пельменниці.

Останньому способу сьогодні ми і віддамо перевагу. Розглянемо докладно як робити пельмені за допомогою пельменниці, значно скоротивши час на ліплення. Тісто на цей раз зробимо на молоці, а в якості начинки задіємо будь м'ясний фарш.
Страви з м'яса | Переглядів: 12 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/25341934.jpgМанти - апетитне м'ясне блюдо, за формою і змістом нагадує великі пельмені. Однак замість звичайної варіння в окропі манти традиційно готують на пару в мантоварке. При правильному виготовленні вони виходять неймовірно соковитими, ароматними і смачними. Для отримання великої кількості «соку» в начинку обов'язково додають багато цибулі і невелику порцію води.

Тісто для мантів можна зробити на воді, молоці або кефірі. Ми зупинимося на останньому варіанті. Таке тісто виходить найбільш еластичним, не вимагає від кулінара професійних навичок і максимально «слухняно» в роботі. Отже, запасаємося продуктами і готуємо соковиті домашні манти - покроковий рецепт з фото надасть нам істотну допомогу!
Страви з м'яса | Переглядів: 12 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2018