П`ятниця
29.03.2024
12:50
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
/_pu/1/87502732.jpg
Вареники з вишньою
/_pu/0/08957432.jpg
Курка в рукаві в духовці
/_pu/1/85021364.jpg
Картопляні оладки з грибами
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 421-440
Сторінки: « 1 2 ... 20 21 22 23 24 »


/_pu/1/87502732.jpgНаш детальний рецепт з фото вареників з вишнею нагадає досвідченим і підкаже початківцям кулінарам нюанси приготування цього чудового блюда. Сьогодні віддамо перевагу заварному тесту - воно володіє м'якою і пластичною текстурою, максимально піддатливо при розкочування, але при цьому добре тримає форму і не рветься при варінні.

Апетитні і улюблені багатьма вареники з вишнею можна приготувати в будь-який час року! У літній сезон віддаємо перевагу свіжої ягоді, а взимку впевнено замінюємо її замороженою.
Овочеві страви | Переглядів: 466 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/84474327.jpgЛіто - найкращий час для легких, освіжаючих і низькокалорійних страв. На час забуваємо про м'ясні салати з майонезом, такі як «Олів'є», «Обжорка», «Чоловічий каприз» і т.д. Сьогодні освоюємо просту рецептуру - готуємо вітамінний салат з руколою помідорами чері та моцарелою.

Отже, наводимо фігуру в форму до пляжного сезону і насолоджуємося овочевим блюдом. Не сумнівайтеся - буде дуже смачно! А всім любителям здорового харчування також рекомендуємо приготувати салат з руколи з креветками.
Овочеві салати | Переглядів: 463 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/73286550.jpgКартопля решті - популярне швейцарське страву, за смаком і за технологією приготування нагадує картопляні оладки або всім відомі деруни , але все ж відрізняється від них. Страва являє собою корж з тертої картоплі, яка обсмажується з двох сторін з додаванням вершкового масла і за бажанням сиру. В результаті картопляна маса виходить дуже смачною, з апетитною рум'яною скоринкою і м'якою, ніжною серединкою.

Таке блюдо можна подавати як гарнір до м'яса, птиці або риби, а можна їсти окремо, доповнивши сметаною або будь заправкою. У нашому рецепті решті доповнюється простим вершково-грибним соусом.
Овочеві страви | Переглядів: 460 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/06322057.jpgДуже важко встояти перед спокусою поласувати шматочком запеченого м'яса за цим рецептом! Звичайна свинина, нашпигована добавками, помітно перетворюється в смаку, особливо, якщо вдало підібрати спеції і використовувати хоча б невелику кількість часнику.

В процесі очікування в духовці масивний м'ясної шматок ретельно пропікається, стає м'яким і ніжним з рясною порцією розплавленого сиру і червоними помідорами, додають страві приємну кислинку. М'ясо «Гармошка» в фользі в духовці при малій кількості інгредієнтів і мінімумі зусиль виходить смачним і соковитим, яскраво виглядає на тарілці і відразу викликає апетит!
Страви з м'яса | Переглядів: 459 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15517153.jpgРецепт фаршированих кабачків - велика база для кулінарного простору! Начинити їх можна чим завгодно - м'ясом, грибами, будь-який овочевий сумішшю, до основного набору додати рис, сир, зелень, улюблені спеції і т.д. Вибір, як завжди, необмежений і залишається за кулінаром, ну а ми сьогодні розглянемо найпопулярніший варіант цієї страви - готуємо фаршировані кабачки з фаршем, запечені в духовці.

Велика кількість м'ясної маси зі солодкуватої морквяно-цибулевої пасеруванням - ідеальна і універсальна начинка, а вкупі зі сметаною і під щільною сирною скоринкою вона стає ще більш соковитою і «виразною».
Страви з м'яса | Переглядів: 458 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/09112802.jpgКартопля смажена з грибами - простий і відносно бюджетний рецепт, що ідеально підходить для буденного меню. До сих пір не існує суворої і однозначно правильної технології приготування цього поширеного страви. Деякі кулінари вважають, що інгредієнти потрібно обсмажувати разом в одному посуді, інші схиляються до думки, що цибуля, картопля і гриби краще готувати в різних ємностях. Прихильників другої версії все-таки більше, тому ми підемо кулінарним радам і будемо смажити основні складові страви окремо один від одного, а з'єднаємо їх в самому кінці, за кілька хвилин до закінчення готування.
Овочеві страви | Переглядів: 457 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/53524761.jpgЛазанья вегетаріанська з грибами і помідорами - одна з різновидів популярного італійського блюда. М'ясоїдам і любителям ситно поїсти ми вже пропонували приготувати лазанью з фаршем , а сьогоднішній наш рецепт для тих, хто з яких-небудь причин не вживає м'ясо. Завдяки готовим магазинним напівфабрикатів позбавимо себе від зайвого клопоту по замісу тіста, витративши зовсім небагато часу для виготовлення начинки. В результаті отримаємо апетитну овочеву лазанью, забезпечивши повноцінний вечерю.
Овочеві страви | Переглядів: 453 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/60013656.jpgЗбірна солянка з ковбасою особливо хороша після минулого застілля: зігріваючий м'ясної відвар з солоними огірками та оливками допоможе погасити похмілля, а також позбутися від неприємного відчуття тяжкості.

Цей кисло-солоний суп хороший і тим, що в хід можна пустити майже будь-які продукти, що залежалися в холодильнику. Рецепт збірної солянки - відмінна можливість застосувати копченості, що залишилися після святкової трапези, що, звичайно ж, не може не порадувати сучасних прагматичних господинь.
М'ясні супи | Переглядів: 452 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/56994151.jpgЯке японське блюдо ви б не вирішили зробити самостійно, будь то Філадельфія , Каліфорнія , нігірі суші і т.д., насамперед необхідно дізнатися як варити рис для ролів правильно! Саме від цього компонента залежить якість підсумкового продукту, тому не варто ігнорувати інструкції та рекомендації!

Напевно ви помічали, що часто роли починають розвалюватися при контакті з соєвим соусом і якраз таки однією з можливих причин подібної ситуації може бути неправильно приготований рис. Щоб ваше японське страва не зазнало фіаско, давайте розглянемо як варити рис для ролів і суші так, щоб результат ваших старань вийшов бездоганним!
Суші і роли | Переглядів: 452 | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/25826554.jpgПропонуємо класичний рецепт сметанника - ніжного торта, де основною складовою як коржів, так і начинки є сметана. По суті, ця випічка є простий бісквіт, рясно промазати кремом. Після тривалої просочення коржі виходять дуже м'якими і досить вологими, завдяки чому готовий сметанник буквально «тане в роті».

Складається випічка з найпростіших і щодо бюджетних продуктів, знайти які без праці можна в найближчому продуктовому магазині. Перевагою сметанника є і те, що він виходить досить ситним, тому навіть такого невеликого на вигляд тортика цілком вистачить, щоб нагодувати солодким десертом сім'ю або дружню компанію.
Торти | Переглядів: 452 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/32091751.jpgСьогодні приготуємо барвистий салат з печінки тріски консервованої, перепелиних або курячих яєць і овочевого міксу. Це неймовірно ситне і апетитне блюдо створюється буквально за кілька хвилин, адже всього-на-всього необхідно подрібнити продукти і розсортувати їх по тарілках.

Як простий заправки тут підійде як масло, що залишилося від консервованої печінки, так і домашній майонез , самостійно приготований в блендері. Все залежить тільки від ваших кулінарних уподобань!


/_pu/2/34779372.jpgНайпростіший спосіб урізноманітнити і зробити звичний «Олів'є» більш соковитим, урочистим і оригінальним - замінити ковбасу або м'ясо слабосоленої червоною рибою, а маринований огірок - свіжим. Таким нехитрим способом ми вирішуємо відразу два завдання - дотримуємося традицію і в той же час вводимо в меню щось нове, тамуючи тягу до експериментів.

«Олів'є» з сьомгою і свіжим огірком готуємо за класичною технологією - попередньо відварюємо компоненти, що вимагають термічної обробки, ріжемо все кубиками і перемішуємо з майонезом. Рекомендуємо для салату самостійно засолити рибу в домашніх умовах, тоді блюдо вийде набагато смачніше і бюджетні!


/_pu/0/81455200.jpgСитний італійський омлет фріттата з овочами та ковбасою впевнено справляється з роллю другого блюда. Цей рецепт з розряду живильним і одночасно прагматичною кухні, адже в хід можна пустити практично будь-які залишки продуктів, що залежалися в холодильнику: шинку, сосиски, копченості, овочі, сир і т.д.

Барвиста і апетитна фріттата, приготована за цим рецептом, стане ідеальним перекусом для всієї родини. Склад продуктів ви завжди можете змінити або доповнити за своїм розсудом.
Страви з м'яса | Переглядів: 449 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/91852841.jpgСкладно припустити, чому дане блюдо отримало назву «яловичина по-царськи». Звичайно м'ясо, запечене в духовці з майонезом і грибами, навряд чи має відношення до трапези високопрестольних осіб. Швидше за таку страву можна віднести до повсякденних страв, відповідним для звичайного тихого вечері в колі сім'ї. Але в будь-якому випадку м'ясо, приготоване за рецептом, виходить м'яким і смачним, а це найголовніше!

Яловичина «по-царськи» в духовці повністю пропарюється, насичується ароматами і стає неймовірно апетитною. Це відмінна альтернатива м'ясу по-французьки , відбивних і багатьом іншим м'ясних страв! Але щоб результат вийшов найбільш успішним, для рецепта необхідно вибрати частину яловичини, придатну для запікання.
Страви з м'яса | Переглядів: 448 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/13085340.jpgЦвітна капуста - універсальний продукт, з яким можна придумати безліч різноманітних страв. Її можна відварити, запекти в духовці з сиром , задіяти в приготуванні овочевого рагу і т.д. Але все-таки одним з найпопулярніших рецептів є обсмажування цвітної капусти в клярі, тому сьогодні ми і віддамо перевагу цьому методу.

Готову страву може запросто стати повноцінним гарніром до м'ясних виробів або ж виступати в якості скромною, але при цьому дуже апетитною закуски. Цвітна капуста в клярі за цим рецептом готується всього за півгодини з мінімального набору продуктів, але виходить незмінно смачною!
Овочеві страви | Переглядів: 448 | Дата: 03.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/66747967.jpgТартар - холодний соус, який зазвичай подають до риби і морепродуктів, хоча не забороняється доповнити їм і м'ясо, птицю або овочі. Вкраплення солоних огірків і свіжої зелені на тлі гладкої, ніжної текстури утворюють чудову заправку, яка здатна відмінно перетворити парові котлети і будь-які пріснувато страви, перетворивши їх в справжній делікатес.

Єдиного рецепту соусу тартар не існує - кожен кухар готує цю заправку по-своєму. Є варіанти на майонезі, на жовтках, з додаванням часнику, гірчиці, цибулі і т.д. Для прикладу пропонуємо два рецепта соусу тартар: класичний (на яєчних жовтках) і простий (на готовому майонезі).
Соуси і маринади | Переглядів: 448 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/89870343.jpgЯловичі реберця в духовці з картоплею - дуже апетитне і ситне блюдо. Його обов'язково оцінять по достоїнству представники чоловічої статі, а також всі любителі щільно поїсти. Готуються інгредієнти одночасно в одній ємності. Тому все, що нам потрібно - відправити форму в духовку, а потім можна займатися своїми справами, чекаючи готовності страви.

При томлінні в духовій печі м'ясо наскрізь просочується ароматами спецій, виходить м'яким і соковитим, можна сказати, «який таїть у роті». А картопляні скибочки, що доповнюють яловичі реберця, позбавляють від необхідності окремо готувати гарнір.
Страви з м'яса | Переглядів: 447 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/04214437.jpgЗараз існують різноманітні версії легендарного страви: класичний салат Цезар з куркою, сучасний і не менш популярний Цезар з креветками, також є і численні інтерпретації соусу.

Пропонуємо чергову варіацію, на цей раз з червоною рибою, в якості якої ідеально підійде сьомга солона в домашніх умовах. Смачний і ситний салат Цезар з сьомгою будемо подавати з традиційною для цієї страви заправкою, мініатюрними томатами черрі і перепелиними яйцями.


/_pu/2/14651827.jpgПриготувати смачну шаурму самостійно зовсім нескладно. Підготувавши заздалегідь все компоненти, досить витратити всього кілька хвилин для «зборки» цього популярного страви.

Однак навіть в такому, здавалося б, простому рецепті є своя «родзинка». В даному випадку це спеціальний часниковий соус для шаурми, який надає інгредієнтів особливий смак і робить блюдо найцікавішим. Зробити пікантну часникову заправку не складе труднощів, потрібно лише запастися всім необхідним і приступати до процесу!
Соуси і маринади | Переглядів: 445 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/01566764.jpgСьогодні в нашому меню ситне багатошарове блюдо - мусака по-грецьки з баклажанами, м'ясом і картоплею. Всі компоненти після попередньої підготовки укладаються в форму і тужать в духовці під щільною сумішшю соусу «Бешамель» і сиру, що служить своєрідною кришкою. Завдяки такій герметизації продукти вигідно розкривають і об'єднують свої аромати і смаки, а підсумкове страва виходить насиченим, м'яким і шалено апетитним!

Мусака готується не дуже швидко, але після дегустації всі витрачені зусилля будуть виправдані сповна! Вибираємо для рецепта соковитий, аж ніяк не пісний фарш, м'ясисті помідори і якісний легкоплавкий сир. Якщо не нехтувати рекомендаціями, блюдо вийде смачним і по-справжньому бездоганним!
Страви з м'яса | Переглядів: 444 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024