Домашня кухня
Пісочний пиріг з вишнею |
Фаршировані перці з фаршем і рисом |
Сьомга солона в домашніх умовах |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Всього рецептів: 468 Показано рецептів: 401-420 |
Сторінки: « 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 » |
Скумбрія в фользі в духовці виходить напрочуд смачною і апетитною! При такому способі теплової обробки риба зберігає всі корисні речовини, залишається ніжною, соковитою і м'ясистою.
Пропонуємо швидкий і елементарний рецепт запеченої риби. Щоб злегка пом'якшити запах і урізноманітнити смак страви, доповнимо скумбрію цитрусовим соком, свіжої петрушкою і рубаним часником, а все інше за нас зробить духовка! Ніжна і «тане» рибка, начинена ароматними добавками, заслуговує на увагу навіть на святковому обіді! |
Вдосконалюємо знайомий рецепт простого двоколірного пирога «Зебра» , замінивши какао-порошок соком малини і отримавши знайому випічку в більш цікавому літньому виконанні зі смаком і ароматом сезонних ягід. Тісто в цей раз приготуємо на сметані і маслі, за рахунок чого м'якуш вийде більш здобним і ніжним.
За бажанням готову випічку можна доповнити глазур'ю, розділити на два коржі, змастивши улюбленим кремом і т.д. Але навіть без усіляких доповнень малиновий пиріг «Зебра» цілком самодостатній, тому в помпезному декорі і безлічі кондитерських маніпуляцій немає сильної потреби.
Пироги |
Переглядів: 498 |
Дата: 14.04.2018
|
|
Дивно, що всього за 10-15 хвилин можна приготувати симпатичний десерт, в якому поєднуються приємний смак і однозначна користь. Салат з гарбуза з яблуком - саме таке просте домашнє, але при цьому вельми апетитне блюдо. В даному рецепті свіжа гарбуз карамелізіруется разом з яблуком, а при подачі солодкі інгредієнти оформляються кунжутом і листям м'яти. За бажанням смачний салат з гарбуза можна доповнити горішками, сухофруктами, цукатами і т.п. |
Сьогодні пропонуємо спекти до чаю яблучний штрудель з листкового тіста. Ця страва за мотивами знаменитого австрійського десерту поєднує в собі тонку основу і рясне кількість яблучної начинки з додаванням родзинок, горіхів і ароматної кориці. Смачний до божевілля і обов'язковий для будь-якої кав'ярні пиріг без особливого клопоту можна приготувати у себе вдома!
Пироги |
Переглядів: 496 |
Дата: 13.04.2018
|
|
Свинина в кисло-солодкому соусі по-китайки - соковите, оригінальне і цікаве блюдо. Поза всяким сумнівом, це дуже «зручний» рецепт, адже при виготовленні немає необхідності проявляти терпіння і вправність - все готується досить швидко і не вимагає особливих трудовитрат.
В даному випадку м'ясо доповнюється консервованими ананасами, які досить вдало вписуються в рецептуру і роблять блюдо ще більш екзотичним і «контрастним». Спробувавши раз таке поєднання інгредієнтів, ви обов'язково захочете повторити! Свинина, просочена кисло-солодким соусом, виходить красивою і апетитною, а найголовніше - дуже смачною! |
Паста з креветками - відмінний варіант для сімейного обіду, дружньої вечірки або скромного романтичної вечері. Готується блюдо простіше простого, а якщо взяти в якості основного компонента фетучіні, на весь процес підуть лічені хвилини, адже відварюється і просочується соусом ця тонка довга локшина моментально. Хоча в даному випадку прекрасно підійдуть і будь-які інші макаронні вироби, будь то спагетті або навіть самі звичайні ріжки. Завдяки рясному кількості вершків блюдо в будь-якому випадку вийде смачним і рясно просоченою.
Отже, сьогодні в нашому меню італійське страву - фетучіні з креветками у вершковому соусі. Приступаємо до процесу, дотримуючись докладного рецептом з фото. |
Як різноманітності і альтернативи традиційному борщу , розсольнику, м'ясної солянки і іншим перших страв, готуємо класичну шурпу з яловичиною та овочами. Насичений густий бульйон, що обволікає привабливий аромат і відмінний смак - головні характеристики цього ситного східного супу.
Для більш наваристою і грунтовної шурпи яловичину можна замінити бараниною. Овочевий «мікс» і набір спецій також запросто піддається коригуванню. Даний покроковий рецепт шурпи пропонує базову технологію, яка допускає варіації. |
Цей рецепт - знахідка для бажаючих поласувати домашніми пельменями без стомлюючого проведення часу на кухні. Замість традиційного способу виготовлення пельменів розкачати тісто у великий пласт, нанесемо шар фаршу і сформуємо рулет, який просто поділимо на заготовки. Ледачі пельмені на смак зовсім не поступаються звичайним, але при цьому ніякої тривалої ліплення - все елементарно і максимально доступно!
Замісити класичне пельменное тісто, для начинки застосуємо будь м'ясний фарш і швидко приготуємо смачний обід / вечерю. Отже, робимо ліниві пельмені - рецепт з фото покроково надасть нам допомогу! |
Італійський класичний соус песто з базиліка - відмінне доповнення до відварною макаронів, піци, лазіння або салату Капрезе. Готується він досить просто, а якщо застосувати замість ступки блендер, на весь процес підуть лічені хвилини.
Песто володіє освіжаючим, трохи пікантним смаком і виділяється своїм яскраво вираженим зеленим кольором, який обов'язково додасть оригінальності будь-якому італійському страві. |
Пиріг «Жираф» - відмінна ідея нагодувати маленьких непосид смачним, симпатичним і корисним десертом! Шматочок такої апетитної випічки дітки з'їдять з великим задоволенням, а мами будуть спокійні, адже переважає в начинці сир, який просто необхідний для зростаючого організму.
Десерт поєднує в собі пісочне тісто з шоколадним смаком, ніжний наповнювач і забавне оформлення. Готується цей чудовий пиріг «Жираф» з сиром елементарно, тому швидше за запасаємося усіма необхідними продуктами і приступаємо до процесу!
Пироги |
Переглядів: 490 |
Дата: 13.04.2018
|
|
Яловичина в горщику з картоплею в духовці - «рецепт-виручалочка» у тих випадках, коли продуктів мінімум, але хочеться приготувати що-небудь цікаве і смачне. Ця страва з ароматом спецій і часнику викликає апетит миттєво, радує зовнішнім виглядом і дивовижним смаком.
Перш ніж відправляти в духовку, доведемо основні інгредієнти до напівготовності, а з усім іншим впорається наш помічник - глиняний горщик. Готове ніжне, розм'якшене м'ясо укупі з соковитим картоплею - класика кулінарії. |
Судак ідеально підходить для смаження. Ця риба має малою кількістю кісток, швидко доходить до готовності і має чудовий смак! У випадку з судаком немає необхідності мудрувати з пікантним маринадом і використовувати велику кількість спецій і інших добавок. Це той приклад, коли чим менше маніпуляцій, тим краще буде результат!
У цій статті розглянемо як посмажити судака на сковороді найпростішим способом - в панірувальних сухарях. Такий рецепт без праці освоять початківці кулінари і по достоїнству оцінять ті, хто віддає перевагу рибі навіть самому апетитного шматочка м'яса. |
Салат з молодої свіжої капусти і огірків - соковитий, свіжий, елементарно простий і при цьому дивно смачний! Якщо подати цей легкий салатик, наприклад, до картоплі по-селянськи, ми отримаємо повноцінний вечерю «на швидку руку», коли при мінімумі продуктів і клопоту можна створити дивно апетитні і ситні блюда.
Доповнити овочевим салатом можна і м'ясо / птицю або ж їсти його окремо від інших продуктів (в якості легкого перекусу). Таким чином, готуємо сьогодні універсальний салат-мікс зі свіжих овочів і пікантною заправки. |
Пиріг з листкового тіста хороший своєю простотою і швидкістю приготування. Весь процес зводиться до формування нескладної начинки, адже тісто використовується вже заздалегідь приготоване або покупне. Пропонуємо вашій увазі варіант швидкої, але при цьому апетитною і ситної випічки з сиром, яку можна використовувати або як самостійну страву, або як доповнення до основного прийому їжі.
Отже, сьогодні робимо ледачий сирний пиріг з листкового тіста. Готова основа і елементарна начинка - що може бути простіше?!
Пироги |
Переглядів: 483 |
Дата: 12.04.2018
|
|
В даному рецепті яловичина гаситься самим звичайним чином, без всяких кулінарних хитрощів і особливостей. «Родзинкою» є лише те, що в процесі приготування м'ясні шматочки доповнюються солодкуватим чорносливом, який вдало «вписується» в загальну смакову «композицію» страви і чудово доповнює размягченную яловичину.
При тривалому гасінні м'ясо, незалежно від його жорсткості, пропарюється, насичується приємними ароматами і перетворюється в дивно ніжне ласощі. Яловичина з чорносливом тушкована - відмінна альтернатива традиційному гуляшу і багатьом іншим м'ясних страв. |
Готуємо смачний салат з куркою, грибами, сиром і соковитим помідором. Філе птиці відварюємо, печериці смажимо з цибулею, інші компоненти просто подрібнюємо. Заправляємо «мікс» овочів і м'яса стандартним майонезом і, змішавши воєдино, насолоджуємося ситним, соковитим блюдом.
Стандартне і дуже вдале поєднання продуктів буде зрозуміло кожному - впевнені, салат не розчарує навіть найсуворіших дегустаторів. А якщо попрацювати над оформленням, блюдо можна подати навіть до святкового столу. |
Соковиті свіжі помідори, хрусткі огірки і солодкі болгарські перці доповнюємо ароматної петрушкою, оливками, простий масляної заправкою і солоним сиром - готуємо барвистий Шопський салат за класичним рецептом. Апетитний овочевий мікс запросто заміняє гарнір, вдало доповнює м'ясні / рибні вироби і навіть справляється з роллю повноцінного самостійного перекусу.
Це традиційне болгарське блюдо напевно припаде до смаку шанувальникам грецького салату, а також всім любителям легких закусок. Прості інгредієнти бездоганно гармонують один з одним і утворюють освіжаюче літній асорті. |
Яскравий пиріг-перевертиш з насиченим сонячним відтінком карамелізованих апельсинів вмить підніме настрій, зібравши за столом ласунів і любителів ароматної випічки. Свіжоспечені кулінарний виріб порадує м'якою структурою, цитрусовим присмаком і ефектним зовнішнім виглядом.
Крім апельсинів також вдало «вписуються» в рецептуру консервовані ананаси, стиглі груші або яблука (до речі, любителям випічки з яблуками рекомендуємо спробувати поширений цветаевский пиріг).
Пироги |
Переглядів: 480 |
Дата: 12.04.2018
|
|
Картопля решті - популярне швейцарське страву, за смаком і за технологією приготування нагадує картопляні оладки або всім відомі деруни , але все ж відрізняється від них. Страва являє собою корж з тертої картоплі, яка обсмажується з двох сторін з додаванням вершкового масла і за бажанням сиру. В результаті картопляна маса виходить дуже смачною, з апетитною рум'яною скоринкою і м'якою, ніжною серединкою.
Таке блюдо можна подавати як гарнір до м'яса, птиці або риби, а можна їсти окремо, доповнивши сметаною або будь заправкою. У нашому рецепті решті доповнюється простим вершково-грибним соусом. |
Для тих, хто не боїться поклопотатися на кухні пару-трійку годин, пропонуємо приготувати апетитні домашні пельмені власноручного виробництва. Для начинки вибираємо змішаний фарш, в якому свинина додасть необхідну соковитість, а пісна яловичина «врівноважить» смак страви і додасть характерний м'ясної аромат.
Що стосується тесту, тут ми зупинимося докладніше, адже саме від нього більшою мірою залежить результат. Про те, як зробити пельменное тісто ніжним і м'яким, щоб отримати бездоганні пельмені читайте нижче! |
|