Середа
15.08.2018
13:54
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти

Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 21-40
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 23 24 »

/_pu/3/56378093.jpgСеред величезного розмаїття існуючих тортів можна виділити декілька найпопулярніших примірників, які залишаються затребуваними і улюбленими вже не одне десятиліття. Це, звичайно ж, Київський торт, Медовик, Наполеон, Прага, Пташине молоко та інші. Безсумнівно, в цей почесний список можна внести і наш сьогоднішній десерт - красивий, в міру солодкий і трохи алкогольний торт «П'яна вишня».

Приємна кислинка і соковита м'якоть ягоди неймовірно перетворює смак випічки. Об'єднуємо шоколадний бісквіт, стандартний масляний крем і вишневі «ноти» в одному виробі - готуємо чудовий торт «П'яна вишня» з покрокового рецептом з фото!
Торти | Переглядів: 88 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/09368783.jpgСьогодні відтворимо багаторазово відпрацьований і перевірений часом класичний рецепт торта «Мурашник». Проста домашня випічка у вигляді невеликої гірки зі шматочків перекрученого через м'ясорубку тесту, промазати масляним кремом, була дуже популярна на початку 90-х років. Але навіть і зараз, незважаючи на колосальну конкуренцію з боку інших десертних виробів, «Мурашник» користується попитом, активно готується в домашніх умовах і на кондитерських фабриках.

Цей торт може стати як простим десертом до буденної чашечці чаю, так і солодким блюдом в складі святкового меню. Приготувати і випекти шматочки тіста можна заздалегідь, а змастити кремом і зібрати гірку в будь-яку вільну хвилину. Єдине, що потрібно враховувати - це час для просочення десерту, тому підготувати «Мурашник» краще з вечора.
Торти | Переглядів: 87 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/92339836.jpgМуссовий торт із дзеркальною глазур'ю, приготований за цим рецептом, виходить ніжним і дуже легким на смак. Складається десерт з трьох контрастних за кольором шарів. Основою торта служить тонкий, рясно просочений шоколадний бісквіт. Далі слід нейтральний білий шар, що складається з вершків і сирного сиру. А завершує «композицію» витончений і найбільш яскравий за смаком чорничний мус.

Фінальним штрихом триколірні шари заливаються блискучою і красивою глазур'ю, завдяки чому десерт навіть не вимагає додаткового декору - торт стає ефектним за рахунок рівною і відбиває. Строго, лаконічно і зі смаком! Впевнені, ви залишитеся задоволені результатом! Отже, уважно вивчаємо технологію і готуємо муссовий торт за рецептом з покроковими фото.
Торти | Переглядів: 83 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/4/51852433.jpgКрихкі і розсипчасте печиво Курабье із солодким джемом, оформлене у вигляді ромашки, прикрасить будь-який дитяче свято або сімейні посиденьки за чашкою чаю. Готується ця симпатична випічка моментально, а зникає зі столу ще швидше! Пропонуємо простий рецепт для всіх ласунів, який просто зобов'язаний оселитися в кулінарному блокноті як дослідної, так і ще зовсім юної господині! А якщо вам сподобається ця випічка, рекомендуємо спробувати схоже за смаком і оформлення пісочне печиво з цукатами.
Печиво | Переглядів: 76 | Дата: 25.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/55738209.jpgСтрави в горщиках в духовці завжди виходять на подив ароматними і апетитними. Навіть найпростіші продукти, потім в глиняних ємностях, набувають особливого смаку, що відрізняється від стандартного способу приготування.

Курка в горщиках з картоплею - відмінний варіант для ситного обіду або вечері, адже блюдо включає в себе одночасно як основний інгредієнт, так і гарнір. Доповнення у вигляді соковитих томатів і овочевий заправки тільки облагороджує смак основних продуктів, надаючи поширеній страви «родзинку» і підвищуючи апетит!
Страви із птиці | Переглядів: 75 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/04300795.jpgПропонуємо в домашніх умовах спекти торт «Снікерс» з безе, по поєднанню компонентів нагадує всім відомий імпортний батончик. Для основи десерту задіємо популярний бісквіт «шоколад на окропі», що представляє собою пористий вологий м'якуш з насиченим шоколадним кольором і смаком. В якості начинки крім безе застосуємо масляний крем з вареним згущеним молоком і, звичайно ж, найважливіший інгредієнт, без якого неможливо уявити справжній «Снікерс» - смажений арахіс.

Для зручності приготування торта можна розділити на 2 дня. Наприклад, сьогодні зробити безе, яке займає основну частину часу, а вже завтра спекти бісквіт, збити крем і зібрати десерт. Отже, приступаємо до роботи і готуємо торт «Снікерс» за рецептом з фото крок за кроком.
Торти | Переглядів: 75 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/69106527.jpgХочемо поділитися з вами докладним покроковим рецептом з фото торта «Дамські пальчики». В даному випадку для формування десерту застосовуються не коржі, а маленькі заварні булочки, приготовані за технологією всім відомих еклерів.

Тестяние заготовки викладаються шарами, промазиваются вершково-сметанним кремом і в завершенні процесу оформляються шоколадною глазур'ю. У підсумку виходить чудовий «повітряний» торт з найніжнішим смаком!
Торти | Переглядів: 74 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/53336361.jpgВсім знайомий популярний десерт тірамісу, що складається з печива савоярді, найніжнішого крему з маскарпоне і обов'язкової кавовій просочення. Класичний рецепт цих ласощів можна подивитися тут, а сьогодні ми приготуємо торт за мотивами популярного італійського десерту.

За основу візьмемо стандартний бісквіт, просочити його ароматної сумішшю міцної кави і лікеру, а потім доповнимо кремом на основі жовтків, вершків і вершкового сиру. Зверху оформимо десерт какао-порошком і отримаємо торт а-ля «Тірамісу» в домашніх умовах.
Торти | Переглядів: 74 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93376901.jpgДля веселій дружній вечірки готуємо пікантні курячі крильця в медово-соєвому соусі. Це оригінальне блюдо, що поєднує в собі в міру солодкий і одночасно солоно-гострий смак, виявиться як не можна до речі до келиха пива.

Готуються крила елементарно: основу рецепта становить найпростіший маринад, який і надає курочку цікавий і небанальний смак. За бажанням доповнюйте готову страву гарніром або ж подавайте крильця в якості закуски - в будь-якому випадку буде дуже смачно!
Страви із птиці | Переглядів: 73 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/80107750.jpgТорт «Чародійка» напевно знайомий кожному. Цей десерт можна назвати дуже рідкісним або незвичним - зараз його можна знайти в кожній кондитерській. Але приготований в домашніх умовах з якісних і найсвіжіших продуктів, торт без сумніву виходить набагато смачніше!

Список інгредієнтів тут найпростіший, та й часу на весь процес йде не так вже й багато у порівнянні з багатьма іншими відомими десертами. Тому, якщо ввечері до вас збираються нагрянути гості, рецепт торта «Чародійка» виявиться як не можна до речі!
Торти | Переглядів: 73 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/33385766.jpgДля урочистого застілля зовсім необов'язково готувати щось «шедевральний» і екзотичне, намагаючись вразити гостей. Можна зробити просте блюдо, «родзинкою» якого стане оригінальна подача. Приклад цього - салат з вареної курячої грудкою «Купки» (також відомий як «Полянка»), в якому інгредієнти не змішуються, а викладаються на м'ясний шар сегментами і саме в такому вигляді подаються до столу. Цікаве поєднання продуктів і незвичайна подача зроблять це блюдо самим виділяється на святковому столі.
Салати з куркою | Переглядів: 72 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/29601445.jpgКрім запеченої курки з картоплею є ще маса дивно простих, але при цьому смачних страв. Наприклад, курячі стегна в соєвому соусі або стегенця, запечені в духовці з карамельною скоринкою, рецепт яких ми і розглянемо сьогодні. Пропонуємо вашій увазі простий спосіб приготування птиці в карамельному соусі, який робиться в лічені хвилини. Саме завдяки карамелі курочка набуває тонку, рум'яну і вельми апетитну кірочку. При цьому м'ясо зовсім не виходить солодким - стегенця мають практично непомітне солодкувате післясмак.
Страви із птиці | Переглядів: 71 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/2/97976475.jpgСалат «Гніздо глухаря», що складається зі стандартних продуктів і оформлений відповідно до назви, отримав особливу популярність з часів появи і поширення мережі Інтернет. Зараз на просторах «глобальної павутини» можна знайти безліч різних варіацій цього смачного і щодо бюджетного святкової страви. Розглянемо і ми один з найбільш вдалих варіантів.

У нашому прикладі ніжний смак курячого філе відмінно гармонує з солоними огірками, смаженою картоплею і трохи гостренькими «яйцями», сформованими для прикраси із суміші сиру, крутих жовтків, зелені і часнику. Простота приготування, привабливе оформлення, відмінне смакове поєднання і доступність ставлять даний покроковий рецепт з фото салату «Гніздо глухаря» в розряд затребуваних і безпрограшних.
Салати з куркою | Переглядів: 71 | Дата: 08.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/97517744.jpgТрудомісткий, але при цьому неймовірно смачний медовий торт з заварним кремом здатний перетворити рядові будні в справжнє свято. Звичайно, зараз можна купити медовик практично в будь-якому магазині, позбавивши себе від зайвих клопотів, проте жоден фабричний екземпляр ніколи не зрівняється з домашньою випічкою!

Свіжоспечений медовий торт ми прикрасимо кумедними «бджолами» і імітацією бджолиних сот. В результаті отримаємо смачну ароматну випічку в цікавому виконанні.
Торти | Переглядів: 70 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/84753962.jpgРіздво може відзначатися зовсім по-різному. У кожного народу свої звичаї, а також і свої традиційні страви. Так, наприклад, в Америці до різдвяних свят готують імбирне печиво у вигляді смішних чоловічків, а у Франції - шоколадний торт «Різдвяне поліно».

Сьогодні ми розглянемо процес приготування французької святкової випічки. Для основи торта зробимо бісквітне тісто, а для начинки - ароматний цитрусовий крем.
Торти | Переглядів: 70 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/3/92253240.jpgФранцузький торт Фрезье - вишуканий десерт, що складається з м'якого бісквіта, ніжною начинки і великої кількості свіжої полуниці. Широкий шар заварного крему злегка нагадує за смаком популярну Панакота , а тонкі коржі підтримують і вдало доповнюють хиткий желейний шар. У свою чергу шматочки солодкої, ароматної полуниці, застиглі в желе, створюють контрастну прошарок на загальному тлі, завдяки чому десерт стає урочистим, виглядає ефектно і дуже апетитно!

Пропонуємо зробити цю чудову французьку випічку будинку. Процес виготовлення нескладний: формуємо бісквітні коржі, які в процесі складання торта заливаємо олійно-заварним кремом, доповнюємо полуницею і тонким шаром ягідного желе. В результаті таких нехитрих дій ми отримуємо відмінний літній десерт - освіжаючий, легкий і «тане» в роті!
Торти | Переглядів: 70 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/32781091.jpgДля приготування цього експрес-страви обходимося без маринування, складного набору спецій, запікання в духовці - готуємо курку зі шпинатом у вигляді рулетиків на сковороді. Запанірувати в борошні, злегка обсмажуємо заготовки, а потім тушкуємо до готовності в вершково-сметанному соусі.

Кожен виріб покривається рум'яної оболонкою, а волокна всередині залишаються світлими і соковитими. Ефектно виглядають рулетики в розрізі - яскрава шпинатна начинка відмінно контрастує з нейтральним курячим м'ясом.
Страви із птиці | Переглядів: 69 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/55179139.jpgКурка теріякі - популярна страва азіатської кухні, приготовлене з використанням пікантного солодко-солоного соусу. Завдяки вдалій заправці філе птиці виходить дуже ніжним, з оригінальним і вельми цікавим смаком, в якому присутній і помірна солодкість, і злегка помітна гострота.

Як і у випадку з соусом теріякі , рецептів приготування такої курки існує безліч. У цій статті розглянемо один з варіантів - доповнимо філе птиці солодким болгарським перцем, морквою і пекучим чилі. В результаті отримаємо смачну курку терияки з овочами, які за рахунок швидкої обжарювання збережуть всю соковитість і природний смак.
Страви із птиці | Переглядів: 69 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/86768457.jpgЗазвичай азу (татарське блюдо) готують з яловичини / баранини, але сьогодні ми пропонуємо відмовитися від «важкого», ситного м'яса, замінивши його більш ніжним і менш калорійним філе птаха - індички. В іншому будемо дотримуватися стандартної технології - згасимо м'ясо в гострому томатному соусі укупі з картоплею і солоними огірками, доповнимо блюдо свіжою, соковитою зеленню. Отже, для рядового вечері готуємо більш «делікатне», але при цьому не менш смачне азу з індички.
Страви із птиці | Переглядів: 68 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/62097370.jpgКурка, запечена в духовці - це завжди безпрограшний варіант, адже готується це блюдо швидко і просто, але при цьому виходить незмінно поживним і смачним. До того ж, ніжне куряче м'ясо з апетитною зарум'яненим скоринкою поєднується практично з будь-яким гарніром, що дозволяє готувати птицю навіть до святкового столу.

Якщо ж вам набридла курка, приготована традиційним способом, істотну допомогу може надати оригінальний маринад. Сьогодні ми пропонуємо випробувати запечену в духовці курку в соєвому соусі з медом. Це пікантне блюдо незважаючи на сміливий набір інгредієнтів в результаті виходить неймовірно ніжним, м'яким і шалено смачним.
Страви із птиці | Переглядів: 68 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2018