П`ятниця
29.03.2024
05:04
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Перші страви
Другі страви
Закуски
Салати
Соуси
Випічка
Десерти
Напої
Пошук рецепта
/_pu/2/92973359.jpg
Пиріг «Жираф»
/_pu/4/73949446.jpg
Паска на жовтках з родзинками
/_pu/2/02083090.jpg
Кобб салат
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти


Всього рецептів: 468
Показано рецептів: 21-40
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 23 24 »


/_pu/1/78030094.jpgСмачний, але за замовчуванням не надто презентабельний печінковий паштет можна перетворити в урочисту і апетитну закуску завдяки яскравому шару журавлинного желе. Ягоди підійдуть як заморожені, так і свіжі, а печінка не тільки куряча, але і яловича, свиняча.

Діємо за стандартною для приготування паштету схемою - обсмажуємо печінкові шматочки з цибулею і пюріруем масу для отримання тонкої, шовковистою текстури. Але для більшої ніжності попередньо ще додамо до печінки порцію молочних вершків. У такому вигляді паштет виходить бездоганним - легка, «повітряна» печінкова маса, яку доповнює приємне і ненав'язливе післясмак ягідного желе.
Холодні закуски | Переглядів: 2200 | Дата: 05.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/78282518.jpgОригінально оформлені страви у вигляді кумедних фігурок тварин, симпатичних квіток або інших миловидних предметів завжди користуються попитом і притягують погляди на святкових столах. Приклад цього популярний салат «Соняшник», «Кавунова часточка», «Їжачок», «Мавпочка», «Гніздо глухаря» і т.д. Погодьтеся, куди більш захоплююче не просто нарізати і перемішати продукти, а оформити блюдо з фантазією і творчим підходом! Особливо це актуально, якщо в сім'ї є маленькі дівчинки, адже таким простим способом можна прищепити дітям любов до кулінарної справи.

Сьогодні пропонуємо черговий цікавий рецепт - готуємо салат «Черепаха» з куркою і яблуком. Ця страва складається з простих продуктів, які гармонійно доповнюють один одного і в сукупності утворюють ніжний і приємний смак. Промазиваются шари майонезом, але при бажанні цю заправку можна замінити сметаною або несолодким йогуртом, що значно знизить калорійність. Отже, приступаємо до процесу! Готуємо салат «Черепаха» по пошаговому рецептом з фото.
Салати з куркою | Переглядів: 2053 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (1)


/_pu/3/81356473.jpgЗ'єднуємо в одному виробі ніжну основу з присмаком картоплі і ситну м'ясну начинку з соковитими томатами і розплавленим сиром - готуємо картопляний пиріг з фаршем в духовці. Суміш солодкуватий овочів і невелика кількість меленої паприки «грають» тут не останню роль, надаючи несолодкої випічці особливу привабливість.

Для рецепта можна використовувати яловичий, індюшачий, курячий фарш. Універсальна начинка ідеально поєднується з картопляним тестом, а сам пиріг виходить апетитним, презентабельним і смачним.
Пироги | Переглядів: 1993 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/93942295.jpgПропонуємо приготувати апетитні курячі крильця на сковороді з універсальним маринадом з класичного соєвого соусу і натурального меду. Це елементарне в приготуванні, але дуже смачна страва буде доречно до будь-якого випадку - і для простого буденного обіду, і для святкової вечірки.

Курячі крильця з даного рецептом виходять злегка гострими, з пікантним солодко-солоним смаком і апетитною «засмаглою» скоринкою. До речі, такі крила можна не тільки готувати на сковороді, а й запікати в духовці - подивитися детальну технологію приготування можна тут.
Страви із птиці | Переглядів: 1988 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/43994886.jpgНавіть найпалкіші шанувальники екзотичної кухні часто з великим задоволенням готують прості повсякденні страви, що складаються з самих звичайних інгредієнтів. Як би ми не захоплювалися екзотикою, але все-таки відмовитися від знайомого нам з дитинства поєднання запеченої курочки з часником, майонезом і картоплею часом дуже навіть непросто! Тому пропонуємо на всякий випадок зберегти цей елементарний домашній рецепт в своєму кулінарному блокноті!

Запечені стегенця в духовці з майонезом і часником виходять ніжними, соковитими і дуже смачними! А незрівнянний аромат цієї страви викликає апетит і бажання випробувати результат ваших старань миттєво!
Страви із птиці | Переглядів: 1965 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/43701005.jpgЕстонський кекс - вдалий спосіб «утилізації» невитрачених білків, що накопичилися у великій кількості. Вигідно застосувавши білкову масу, ми отримаємо відмінну випічку до чаю - апетитну, ніжну, з легким вершковим ароматом. Виріб порадує «легкістю», пористістю, приємний солодкий смак. Шматок за шматком випічка з'їдається швидко, не залишаючи крихт!

Обов'язкова умова для естонського кексу - ретельно збиті білки. Змішати компоненти на швидку руку тут не вийде - працюємо з тестом дбайливо, акуратно перешиваючи пишну білкову масу. Але в цілому процес не можна назвати складним, а якщо є навички приготування бісквіта, завдання і зовсім буде елементарної!
Кекси і маффіни | Переглядів: 1950 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (1)


/_pu/3/52500309.jpgТорт Київський - знаменита випічка, що складається з коржів безе з горіховим смаком і ніжного масляного крему з додаванням коньяку і порції какао. Готується цей смачний десерт на поквашених білках. До речі, за однією з версій сталася подібна ситуація абсолютно випадково: нібито кондитери просто забули прибрати білки в холодильник і ризикнули готувати випічку з того, що вийшло. Хоча на фабриці цю історію називають лише красивою легендою і стверджують, що незвичайний рецепт торта розроблявся цілеспрямовано. Як би там не було, рецептура по ГОСТу вимагає заквасити білки, і ми будемо її дотримуватися!

Весь трудомісткий процес приготування Київського торта бажано розділити на кілька днів. Спочатку залишити на ніч білки, потім з ранку спекти коржі і дозволити їм відлежатися, а вже на наступний день зробити крем і сформувати десерт.
Торти | Переглядів: 1890 | Дата: 17.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/98870126.jpgОшатний сирно-йогуртовий торт з полуницею об'єднує ніжний корж-основу, «невагомий» світлий шар і велика кількість желірованной ягоди, зберігає характерний смак, аромат і свіжість. Хиткий, прохолодний десерт без глазурі, щільного крему та інших кондитерських добавок дуже до речі в літні дні - він освіжає, тонізує і дозволяє вдало застосувати сезонний врожай.

За бажанням бісквітний корж можна замінити основою з пісочного печива і масла за принципом приготування чізкейку, також тут підійде просочене сиропом покупне або саморобний печиво савоярді. Полуниця цілком замінюється іншої сезонної ягодою, а в зимовий час виявляться до речі консервовані фрукти.
Торти | Переглядів: 1866 | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/61025559.jpgЗробити рядовий буденний день святковим допоможе смажена на сковороді сьомга. Яскраві і апетитні стейки, доповнені овочевим салатом або будь-яким гарніром, виглядають дійсно урочисто і ефектно! А на смак така рибка виходить просто дивовижною!

Головне в цій справі - не перетримати стейки на вогні, щоб отримати м'яку і соковиту, а не пересмажену рибу! У цій статті розглянемо як посмажити сьомгу на сковороді самим елементарним і доступним способом.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1849 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/02485960.jpgЯгідний соус - оригінальне доповнення до соковитою свинині, яловичині або баранині. Солодкуватий смак провареної вишні в поєднанні з пікантною гостротою перцю чилі додадуть «родзинку» гарячої страви, надавши особливий вишукування навіть не самому ідеальному м'ясного стейку.

Ефектний, апетитний і неймовірно смачний вишневий соус до м'яса стане головним акцентом на столі, а цікаве і запам'ятовується післясмак ягідної заправки відмінно розбавить щоденні рецепти. Таким чином, якщо ви вирішили урізноманітнити своє меню, прикладаючи мінімум зусиль, простий соус з вишні буде дуже доречним!
Соуси і маринади | Переглядів: 1803 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/51390533.jpgЖелейний торт «Бите скло» виглядає яскраво і презентабельно, виходить дуже ніжним і приємним на смак. Для начинки крім використовуваних в рецепті персиків і кольорового желе можна задіяти шматочки мармеладу, будь-які ягоди і фрукти (крім свіжого ананаса і ківі, так як ці плоди містять особливий фермент, який «не дружить» з желатином).

Готується цей симпатичний, барвистий десерт досить просто. До речі, якщо у вас немає бажання включати духовку і випікати бісквіт, для основи торта можна застосувати найпростіше пісочне печиво, поламавши його на шматочки, також можна використовувати і популярне печиво савоярді , яке попередньо потрібно просочити будь-яким сиропом (наприклад, які залишилися від консервованих персиків).
Торти | Переглядів: 1800 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/56378093.jpgСеред величезного розмаїття існуючих тортів можна виділити декілька найпопулярніших примірників, які залишаються затребуваними і улюбленими вже не одне десятиліття. Це, звичайно ж, Київський торт, Медовик, Наполеон, Прага, Пташине молоко та інші. Безсумнівно, в цей почесний список можна внести і наш сьогоднішній десерт - красивий, в міру солодкий і трохи алкогольний торт «П'яна вишня».

Приємна кислинка і соковита м'якоть ягоди неймовірно перетворює смак випічки. Об'єднуємо шоколадний бісквіт, стандартний масляний крем і вишневі «ноти» в одному виробі - готуємо чудовий торт «П'яна вишня» з покрокового рецептом з фото!
Торти | Переглядів: 1761 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/97517744.jpgТрудомісткий, але при цьому неймовірно смачний медовий торт з заварним кремом здатний перетворити рядові будні в справжнє свято. Звичайно, зараз можна купити медовик практично в будь-якому магазині, позбавивши себе від зайвих клопотів, проте жоден фабричний екземпляр ніколи не зрівняється з домашньою випічкою!

Свіжоспечений медовий торт ми прикрасимо кумедними «бджолами» і імітацією бджолиних сот. В результаті отримаємо смачну ароматну випічку в цікавому виконанні.
Торти | Переглядів: 1728 | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/36449066.jpgЗапечена курка з ананасами в духовці - блюдо досить популярне. Воно гідно святкової події - виглядає пристойно і чудово на смак (якщо тільки ви не противник такого солодко-солоного поєднання). Формуємо відбивні, доповнюємо колечком екзотичного плоду, сирної стружкою і відразу ставимо в духову піч. Ніякої обсмаження, панірування або фритюру - в цьому рецепті у курячого м'яса яскравий смак і без зайвих маніпуляцій. Під скоринкою сиру консервовані ананаси в парі з майонезом або сметаною насичують філе соком, тому сухість і невиразність страви не загрожують.
Страви із птиці | Переглядів: 1674 | Дата: 02.06.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/76695141.jpgПісочний пиріг з полуницею - проста домашня випічка без вишуканості і дорогих компонентів. Проте дуже приваблива, апетитна, що створює за столом теплу і душевну атмосферу. Основа цього пирога - тонка, розсипчаста і солодка «кошик» з традиційного пісочного тіста, замішаного на суміші масла, борошна, цукру, жовтка і невеликої порції розпушувача. В середині прокладена ароматна полунична начинка, залита зверху ніжною вершковою масою. В результаті виходить цікава різнофактурна солодкість і гідний смак!
Пироги | Переглядів: 1647 | Дата: 02.06.2018 | Комментарии (0)


/_pu/1/70288547.jpgСмажений короп на сковороді, доповнений гарніром, утворює просте, але при цьому дуже смачне буденне блюдо. Приготування цієї риби не відніме у вас багато часу, особливо якщо ви купите вже очищену і випатрану тушку.

Вибираючи коропа, важливо звернути увагу не тільки на його свіжість, але і вага. Для смаження бажано придбати рибу в півтора-два кілограми - оброблені шматки коропа середнього розміру досить швидко прожаряться, а дрібних кісток буде не так багато.
Страви з риби та морепродуктів | Переглядів: 1642 | Дата: 02.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/23780520.jpgСоус для салату Цезар є незамінною складовою цього легендарного страви північноамериканської кухні. Саме від приготовленої заправки більшою мірою буде залежати підсумковий результат і смак салату, тому технології приготування основного компонента слід приділити особливу увагу.

Пропонуємо для розгляду два варіанти соусу Цезар: один класичний з анчоусами, найбільш наближений до оригіналу, а другий - спрощений, відповідний для приготування страви в домашніх умовах. Кожен соус хороший по-своєму, але якщо вам все-таки пощастить знайти в продажу анчоуси, рекомендуємо випробувати перший більш «правильний» варіант.
Заправки до салатів | Переглядів: 1635 | Дата: 11.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/4/43847127.jpgЛьвівський сирник - справжнісінька кулінарна пам'ятка Львова! Цей чудовий сирний десерт подається в багатьох львівських закладах, зустрічається в продажу на вуличних ярмарках, а також часто готується місцевими жителями. Шматочок соковитою випічки з сиром, родзинками і легким цитрусовим ароматом мало кого залишає байдужим, адже це насправді прекрасне поєднання!

З розвитком мережі «Інтернет» десерт набув широкого поширення і тепер його люблять і готують в різних точках світу навіть ті, хто ніколи раніше не відвідувала місто Львів. Як і у випадку з будь-яким популярним блюдом, рецептів львівського сирника зараз дуже багато. Допускаються різні варіації, але незмінним залишається рясне кількість сиру, мінімум манки і окреме збивання яєчних жовтків і білків, завдяки чому виходить дуже ніжна і приємна консистенція. Нижче розглянемо рецепт львівського сирника більш детально.
Кекси і маффіни | Переглядів: 1623 | Дата: 22.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/41791108.jpgШварцвальдський торт «Чорний ліс» - популярний десерт, який вже здобув світову популярність. Що володіє легкою кислинкою вишня в поєднанні з ніжним вершковим кремом створює приємну і дуже ніжну прошарок між бісквітними коржами з насиченим шоколадним смаком. У підсумку виходить чудове поєднання!

Нехай і клопітна, але дуже смачна і ефектна випічка - прекрасний привід влаштувати собі свято! Пропонуємо приготувати торт «Чорний ліс» за рецептом з покроковим фото. А всім любителям випічки з вишневим смаком радимо також звернути увагу на торт «П'яна вишня».
Торти | Переглядів: 1617 | Дата: 18.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/55300218.jpgТрадиція готувати на Новий рік блюдо у вигляді певної тварини за східним календарем сформувалася давно. Хтось це робить просто в цілях прикраси святкового столу, а хтось щиро вірить, що символ наступаючого року допоможе спіймати удачу. Незалежно від того, чи є ви забобонною людиною чи ні, пропонуємо приготувати симпатичний і смачний салат «Півень» на Новий рік.

Яскраве і цікаве блюдо у вигляді символу наступаючого року обов'язково зверне на себе увагу гостей. Невідомо чи принесе вона вам удачу, але ось святкову атмосферу допоможе створити однозначно!
Салати з куркою | Переглядів: 1614 | Дата: 09.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024